Vil du selge din eiendom?

Vi kjøper eiendommen din

Sitter du med flytteplaner? Eller ønsker du å bytte ut eiendommen din til fordel for noe nytt som krever mindre vedlikehold? Uansett hvilken grunn du har til å selge er vi stadig på jakt etter nye eiendommer som egner seg for boligutbygging. Har du derfor en boligtomt, hus med hage eller en annen eiendom du ønsker å selge i Oslo eller Akershus? Da vil vi gjerne høre fra deg, og eventuelt komme på et uforpliktende besøk og ta en titt på din tomt.

 

Vi forenkler din flytteprosess

Vi er opptatte av at de som selger boligen og eiendommen sin til oss sitter igjen med en trygg og god opplevelse av prosessen. Vi har derfor som mål å gjøre flytteprosessen litt enklere, og kan tilby ulike fordeler til de som selger sin tomt til oss.

 

Fordeler ved å selge din eiendom til oss:

  • Vi tilbyr en fleksibel overtagelse, eventuelt bytte til ny bolig hvis dette er ønskelig
  • Vi kan tilby lang overtagelse ved ønske om dette, perfekt dersom du har kjøpt et nybygg som ikke er ferdig bygget enda
  • Du slipper en dyr salgsprosess. Vi dekker alle kostnader forbundet med kontrakt og oppgjør gjennom autorisert eiendomsmegler
  • Ved at vi bruker autorisert eiendomsmegler er du sikret riktig oppgjør til avtalt tid
  • Vi tilbyr rådgivning i forbindelse med kjøp av ny bolig

 

Trygg aktør i markedet
Opsahl Bolig har drevet med utvikling og bygging av familieboliger i over 20 år. Ved å legge vekt på godt tilpassede prosjekter som tar hensyn til naboene og nærmiljøet har vi etablert oss som en trygg aktør i markedet.

 

Uforpliktende befaring
Vi hører gjerne fra deg og kommer på en uforpliktende befaring dersom du har en tomt som kan være av interesse. Kontakt oss gjennom kontaktskjemaet, eller ta direkte kontakt med Camilla eller Bårdar.

 

Kontaktpersoner

Bilde av Camilla Haugseth Solheim

Camilla Haugseth Solheim

Ansvarlig bolig

Bilde av Bårdar Hopland

Bårdar Hopland

Ansvarlig Bolig

Kontakt oss