Vil du selge din eiendom?

Vi kjøper eiendommen din

Har du planer om å selge boligtomt, hus med hage eller annen eiendom i Oslo eller Akershus? Vi i Opsahl Bolig er stadig på jakt etter nye eiendommer som egner seg for boligutbygging, og vi kommer gjerne på et uforpliktende besøk for å ta en titt på din tomt. 

 

Vi forenkler din flytteprosess

Vi er opptatte av at de som selger boligen og eiendommen sin til oss sitter igjen med en trygg og god opplevelse av prosessen. Vi har derfor som mål å gjøre flytteprosessen litt enklere, og kan tilby ulike fordeler til de som selger sin tomt til oss.

 

Fordeler ved å selge eiendom til oss

  • Vi tilbyr en fleksibel overtagelse, eventuelt bytte til ny bolig hvis dette er ønskelig
  • Vi kan tilby lang overtagelse ved ønske om dette, perfekt dersom du har kjøpt et nybygg som ikke er ferdig bygget enda
  • Du slipper en dyr salgsprosess. Vi dekker alle kostnader forbundet med kontrakt og oppgjør gjennom autorisert eiendomsmegler
  • Ved at vi bruker autorisert eiendomsmegler er du sikret riktig oppgjør til avtalt tid
  • Vi tilbyr rådgivning i forbindelse med kjøp av ny bolig

 

Trygg aktør i markedet

Opsahl Bolig har drevet med utvikling og bygging av familieboliger i over 20 år. Ved å legge vekt på godt tilpassede prosjekter som tar hensyn til naboene og nærmiljøet har vi etablert oss som en trygg aktør i markedet. Les mer om oss her

 

Uforpliktende befaring

Vi hører gjerne fra deg og kommer på en uforpliktende befaring dersom du har en tomt som kan være av interesse. Kontakt oss gjennom kontaktskjemaet, eller ta direkte kontakt med Bårdar.

Kontaktpersoner

Bilde av Bårdar Hopland

Bårdar Hopland

Ansvarlig Boligsjef

Kontakt oss

Vi opplevde prosessen med å selge vårt gamle hus til Opsahl Bolig som ryddig og profesjonell. Anders er i tillegg en hyggelig kar som var genuint interessert i at vi fikk tid til alt praktisk knyttet til kjøp og flytting til ny bolig. Alt ble slik vi ønsket oss. 

Berit og Thor Volden, Nordstrand

ARTIKLER

Tilvalg ved boligkjøp

Det er mange valg man skal gjøre ved kjøp av ny bolig. Vi har snakket med Opsahl Boligs interiøransvarlig, Heidi Mjelva, som gir oss sine beste tips til tilvalg ved boligkjøp.

Les mer »

Innvendig solskjerming - interiørtrender 2021

Innvendig solskjerming er viktig for å skape et godt bomiljø. Vi har tatt en titt på de ulike trendene, og kommer her med tips til når du skal gå til innkjøp av solskjerming til ditt hjem.

Les mer »