Om oss

Vi i Opsahl Bolig er opptatt av å bygge gode og solide hjem til familier. Vi bygger boligene der hverdagsøyeblikkene oppleves og minner skapes. Boligene våre kjennetegnes av høy kvalitet og godt faglig håndverk. Vi ønsker å levere hjem der folk trives og ønsker å være.

I porteføljen vår har vi alt fra enkelthus og sjarmerende eplehager til store leilighetsbygg og boligfelt. Uansett størrelse på prosjektet ligger vår styrke i målet om å alltid ha fornøyde kunder.

Miljø
Som boligutvikler er vi vårt ansvar bevisst når det kommer til miljø. Lenge før nye forskrifter begynte å kreve større fokus på miljø har vi levert boliger med bedre og mer miljøvennlige løsninger. Vi var en av de første eiendomsaktørene i landet som ble miljøfyrtårnsertifisert og har som mål å dra markedet i riktig retning på dette området.

Lang erfaring
Med over 20 års erfaring er vi både faglig sterke og gode på å tilpasse boligene med praktiske løsninger slik at de dekker kundens behov i ulike faser i livet. Kjøper du et hus eller leilighet fra Opsahl Bolig får du en bolig ment å vare i generasjoner. 

Prosessen
Vi håndterer hele prosessen fra å kjøpe tomt og utvikle nye boliger, til salg gjennom lokale og pålitelige eiendomsmeglere og overlevering av nøkler til boligens nye eier. Ved å sitte på hele prosessen har vi kontroll i alle ledd og vet at vi leverer fra oss et kvalitetssikkert hjem.

Jeg følte meg både trygg og ivaretatt under hele kjøpsprosessen og overtagelse av min leilighet i Skoleveien 3. Det var en svært hyggelig overtakelse. 

Hege Haugen

Opsahl Bolig leverer sterke hus, med godt og solid håndverk. De har vært enkle å samarbeide med ifht. å få løst problemene som har dukket opp underveis i prosessen. Lite feil/mangler ved overtagelse, feilene som ble avdekket ble raskt og effektivt rettet opp. Hadde ikke nølt med å kjøpe hus av Opsahl Bolig igjen.

Morten Lensberg

Kort og greit opplevde vi prosessen med å kjøpe hus av Anders Opsahl & Co som ryddig og profesjonell. Anders er også en hyggelig kar som virket genuint interessert i at vi fikk det slik vi ønsket innenfor rammene som var satt.

Øistein Braathu

Opsahl Bolig har gjennom et tiårig samarbeid alltid fremstått som solide og dyktige i både gjennomføring og leveranse av sine prosjekter. En ryddig og dyktig aktør vi gjerne kan anbefale.

Mats Kvarud, Daglig leder / Fagansvarlig Krogsveen avd. Oppsal

Historien

Opsahl Bolig er en del av Opsahl Gruppen. Bak Gruppen står Anders Opsahl. Allerede som barn var Anders en målbevisst gutt som la grunnlaget for sin virksomhet med produksjon og salg av blomster, jordbær, julenek, og tomater. Høy kvalitet ga merverdi og dannet viktig kunnskap tidlig. Som nyutdannet tømrer startet bedriften med en liten 1-romsleilighet. 20 år senere har tusenvis av kvadratmeter blitt utviklet. Med verdier som respekt for kundene, fagkunnskap, ærlighet og hardt arbeid har virksomheten blitt til det den er i dag, med spennende selskaper innen bolig, næringseiendom, sport og fritid og miljø. 

Les mer om Opsahl Gruppen her

 

Opsahlfondet

Vi ønsker å være med og gjøre samfunnet litt bedre. Derfor har vi valgt å ta en aktiv rolle i nærmiljøet og støtte opp om lokale lag og foreninger i tillegg til å støtte nasjonale og internasjonale aktører. Hvert år deler vi ut totalt over 1 million kroner totalt til ulike tiltak. Du kan nå søke om støtte til ditt tiltak ved å fylle inn vårt søknadsskjema.

Les mer

 

Selge eiendom?

Les me

Aktuelt

Året 2021

Vi har tatt en prat med Bårdar Hopland, ansvarlig boligsjef for Opsahl Bolig. Hvilke hus har fått ny eier i 2021, hva var spesielt med husene vi har bygget, og hva skal vi bygge i 2022?

Les mer »

Interiørtrender 2022 – nye farger fra Jotun

Årets fargekart fra Jotun Lady er ute, og for en lekker samling av nydelige paletter. Fargetrendene oppsummerer vår interiørekspert med 3 ord...

Les mer »

Innred med grønne planter - interiørtrender 2021

I en årstid hvor vi tilbringer mye tid inne og hvor vi i tillegg er rammet av en pandemi som begrenser sosial omgang, kan planter gjøre underverker i hjemmet. Planter skaper liv og harmoni og det sies at vi blir mer konsentrerte og motiverte når vi omgir oss med grønne vekster. Naturen får oss til å føle oss bedre, og ved å hente naturen inn i boligen kan det føles stressreduserende og harmonisk.

Les mer »