Om oss

Vi i Opsahl Bolig er opptatt av å bygge gode og solide hjem til familier. Vi bygger boligene der hverdagsøyeblikkene oppleves og minner skapes. Boligene våre kjennetegnes av høy kvalitet og godt faglig håndverk. Vi ønsker å levere hjem der folk trives og ønsker å være.

I porteføljen vår har vi alt fra enkelthus og sjarmerende eplehager til store leilighetsbygg og boligfelt. Uansett størrelse på prosjektet ligger vår styrke i målet om å alltid ha fornøyde kunder.

Prosessen
Vi håndterer hele prosessen fra å kjøpe tomt og utvikle nye boliger, til salg gjennom lokale og pålitelige eiendomsmeglere og overlevering av nøkler til boligens nye eier. Ved å sitte på hele prosessen har vi kontroll i alle ledd og vet at vi leverer fra oss et kvalitetssikkert hjem.

I 2017 byttet Anders Opsahl Eiendom navn til Opsahl Bolig.

Jeg følte meg både trygg og ivaretatt under hele kjøpsprosessen og overtagelse av min leilighet i Skoleveien 3. Det var en svært hyggelig overtakelse. 

Hege Haugen

 

Historien

Opsahl Bolig er en del av Opsahl Gruppen. Bak Gruppen står Anders Opsahl. Allerede som barn var Anders en målbevisst gutt som la grunnlaget for sin virksomhet med produksjon og salg av blomster, jordbær, julenek, og tomater. Høy kvalitet ga merverdi og dannet viktig kunnskap tidlig. Som nyutdannet tømrer startet bedriften med en liten 1-romsleilighet. 20 år senere har tusenvis av kvadratmeter blitt utviklet. Med verdier som respekt for kundene, fagkunnskap, ærlighet og hardt arbeid har virksomheten blitt til det den er i dag, med spennende selskaper innen bolig, næringseiendom, sport og fritid og miljø. 

Les mer om Opsahl Gruppen her

 

Opsahlfondet

Vi ønsker å være med og gjøre samfunnet litt bedre. Derfor har vi valgt å ta en aktiv rolle i nærmiljøet og støtte opp om lokale lag og foreninger i tillegg til å støtte nasjonale og internasjonale aktører. Hvert år deler vi ut ca. 2 millioner kroner til ulike tiltak. Du kan nå søke om støtte til ditt tiltak ved å fylle inn vårt søknadsskjema.

Les mer

 

Selge eiendom?

Les mer 

Aktuelt

Hvordan finne drømmeboligen?

Det å kjøpe en ny bolig er kanskje den største investeringen du kommer til å gjøre. Så hvordan finner du din drømmebolig?

Les mer »

Hvorfor kjøpe en helt ny bolig?

Å flytte inn i en splitter ny bolig der ingen har laget mat på kjøkkenet og det ikke er gamle spikerhull i veggene er en helt egen følelse. I tillegg er det flere gode fordeler. Her redegjør vi for de viktigste grunnene til å velge nybygg.

Les mer »

Prosessen ved kjøp av ny bolig

Kjøpsprosessen er nøye lagt opp slik at det skal være enkelt og oversiktlig for deg som skal kjøpe et nytt hjem fra Opsahl Bolig. Her får du en oversikt over hvordan prosessen foregår.

Les mer »