SOLGT

Vestbrynet 4

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Primærrom (P-rom)
    Eierform
  • Boligtype
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Vestbrynet 4

Tre flotte prosjekterte eneboliger i funkisstil!

Vestbrynet 4 er tre frittliggende eneboliger i moderne funkisstil. Boligene får en smart planløsning over tre plan, med egen inngang til stor kjellerstue i underetasjen. Selve kronen på verket blir herlige takterrasser med glassrekkverk og areal som innbyr til sommerlige selskapeligheter. I tillegg blir det romslig balkong utenfor stuen i andre etasje, og en markterrasse utenfor ett av soverommene i første etasje. 

For visning og fullt prospekt kontakt megler Joacim Johansen på e-post eller tlf: 934 94 326.


Boligene får hver sin carport i tilknytning til inngangspartiet. Den tekniske standarden er høy med vannbåren gulvvarme i to etasjer og balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt. Alle gulv, med unntak av våtrom og entré, får enstavs parkett i hvitpigmentert utførelse og veggene blir malt i fargen "hvit lin". Store vindusflater og listefri overgang til tak understreker det rene designet. 

Boligen er tilpasset den moderne familien og tilbyr fleksibilitet utenom det vanlige, blant annet i form av nevnte kjellerstue. Boligens tre soverom har en god størrelse, der hovedsoverommet i andre etasje ligger i suiteløsning med bad. I denne etasjen finner du stue, spisestue og kjøkken - i åpen løsning, men med avgrensede soner. Alle tre bad blir helflisede og i underetasjen finner du vaskerom og to romslige boder. 

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg der vi loser deg trygt gjennom prosessen. Det vil komme lister med oppgraderingsmuligheter av sanitæranlegg, elpunkter og overflatematerialer fra utbygger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon!


Kort fortalt

- Tre prosjekterte eneboliger over tre plan. 
- Kvalitetsbygg i moderne funkisstil.
- Carport plassert ved inngangspartiet. 
- Energivennlig med balansert ventilasjon. 
- Vannbåren gulvvarme i to av etasjene. 
- Mulighet for individuell tilpasning. 
- Familievennlig og fleksibel planløsning. 
- Store vinduer gir en lys, lett atmosfære. 
- Fantastisk takterrasse og balkong. 
- Flislagt entré med plass for skap. 
- Stue/spisestue i åpen løsning med kjøkken. 
- Kjøkken fra Mobalpa eller Sigdal kjøkken. 
- Stor kjellerstue med egen inngang. 
- Tre flislagte bad og ett vaskerom. 
- Tre soverom med plass for garderobe. 
- Hovedsoverom i suiteløsning med bad. 
- Godt med lagringsplass i to boder. 
- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje. 
- Boligen leveres ferdig byggvasket. 

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, meget attraktivt og veletablert villastrøk på Vestbrynet, ved Bekkelagshøgda i Oslo kommune. Området grenser til Brannfjell og Ekebergsletta, og har et utmerket kollektivtilbud. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Bekkelagshøgda er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. Nærheten til sjøen og fantastiske turområder gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren!

 

Arealer og fordeling per etasje

Kjeller: BTA 79 BRA 68 P-ROM 49 S-ROM19
1. etg: BTA 79 BRA 47 P-ROM 47 S-ROM 0
2.etg: BTA 79 BRA 63 P-ROM 63 S-ROM 0

Totalt: BTA 237 BRA 178 P-ROM 159 S-ROM 19

 

Innhold

Underetasje: 2 ganger, bad, vaskerom/teknisk, 2 boder og kjellerstue.
1. etasje: Entré, hall/gang, bad, 2 soverom og carport. 
2. etasje: Soverom, bad, stue, spisestue og kjøkken. 
3. etasje: Fantastisk takterrasse.

 

Beskrivelse

Moderne og flotte familieboliger med gjennomgående god standard og planløsning. Boligene er frittliggende og innholdsrike. Husene er perfekt for dagens familier, som ønsker gode hus med gjennomtenkt planløsning og ny standard etter TEK10. Her får du balansert og varmegjenvinnende ventilasjon som gir ett frisk og godt inneklima, vannbåren gulvvarme og mulighet til å påvirke standarden selv mens en anerkjent utbygger loser deg trygt gjennom byggeprosessen. 

Planløsningen er tilpasset den moderne familien, som ønsker å kunne samles men også trekke seg tilbake. Dette er innholdsrike boliger som gir rom for å dekke forskjellige behov og ønsker hos den enkelte. Egen inngang til underetasjen gir også mange gode bruksmuligheter for denne delen av boligen. 

Underetasje
Underetasje med egen inngang. Dette er en allsidig underetasje med mange bruksmuligheter. Lun og herlig vannbåren gulvvarme i hele underetasjen. 

Kjellerstue/trimrom
Boligen innehar i tillegg en kjellerstue/trimrom med egen inngang. Rommets praktiske plassering og inngang til bad gir flere bruksmuligheter. Kjellerstuen er lys og koselig med en størrelse som gir plass for ulike innredningsalternativer. 

Vaskerom/teknisk
Her plasseres det tekniske installasjoner for vannbåren varme, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg m.m. Rommet har opplegg for vaskemaskin. 

Boder
Etasjen har 2 praktiske boder som gir godt med oppbevaringsmuligheter. 

1. etasje
Entré
Boligens entré er innbydende med lysmalte vegger i fargen "hvit lin" og pene fliser på gulv fra Sap Kaleido. Flisene er i størrelse 15 x 15 cm, og du kan velge blant seks farger. Listefri overgang fra vegg til tak understreker den moderne stilen, og gjelder for hele boligen. I entreen blir det god plass for garderobeløsninger. 

Terrasse
Herlig terrasse med utgang fra soverom. Fra terrassen er det direkte adkomst ut til hagen.

2. etasje
2. etasje er husets hjerte og logistikksentrum. Her samles familie og venner, til hverdags og fest. Her finner man igjen de gjennomtenkte og praktiske løsningene som gjør dette til en flott, men også bruksvennlig bolig.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger på hovedplan i andre etasje - åpent mot stuen, men likevel adskilt og definert som egen sone. Dette gir godt lysinnslipp, og du kan kommunisere med gjestene under kokkeleringen. Kjøkkenet får også et vindu som vender ut mot hagen. Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa - begge anerkjent for kvalitet og design. 

Innredning inkludert i leveransen har en verdi av kr 120 000,- inkl. mva., frakt og montering. Du kan selv velge om du vil benytte noe av dette til baderomsmøbler eller garderobeskap.

Stue og spisestue
Stuen og spisestuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har utgang til en stor balkong. I sommerhalvåret blir det en fin forlengelse av det allerede store rommet. Flotte, høye vinduer bader rommet i dagslys og de lysmalte veggene understreker den luftige atmosfæren. 

På gulvet blir det enstavs eikeparkett i hvitpigmentert utførelse og det er listefri overgang fra vegg til tak, for et stilmessig rent uttrykk. Arealet gjør det enkelt å plassere sofagruppe, fullt spisestuemøblement, vitrineskap og tv-løsning. 

Balkong
Fra spisestuen og stuen har man direkte adkomst ut til en romslig balkong.

Bad og våtrom
Boligen får tre bad og et separat vaskerom. Badene ligger fordelt med ett i hver etasje, alle blir helflisede og får varme i gulv. Gulvflisene er av merket Sap Kaleido, i størrelse 15 x 15 cm og her kan du velge mellom seks farger. Veggflisene fra Villeroy & Boch er 25 x 40 cm og i matt, hvit utførelse. 

Badene får veggmonterte toaletter og ett-greps blandebatterier. På badet i andre etasje leveres dusjvegger. Badet i andre etasje får en ideell plassering i tilknytning til hovedsoverommet - behagelig og praktisk. Vaskerommet finner du i underetasjen, og her vil det være teknisk rom og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom
Boligen har tre gode soverom, der hovedsoverommet ligger i andre etasje og de to øvrige i første etasje. 
Fra ett av soverommene i første etasje er det utgang til markterrasse og hage. Alle rommene har god plass til seng, nattbord og garderobeløsninger. I hovedsoverommet er det avsatt nisje til romslig garderobeskap. Boligen har for øvrig to kjellerboder som gir rikelig med lagringsplass. 

Takterrasse
Øverst på boligene vil det bli etablert store takterrasser. Her har man god plass til sittegrupper og grill - perfekt om sommeren! Rekkverk på takterrassen leveres i glass.

Overflater
Gulv: 1 stavs hvitpigmentert eikeparkett. Fliser i våtrom / vaskerom og entré i 1. etasje.
Vegger: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling i farge hvit lin. Ellers fliser på bad. 
Himling: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit.
 

Bilde av Joacim Johansen

MEGLER

Joacim Johansen

Privatmegleren - Eiendomsmegler MNEF / Partner

Telefon 934 94 326