PRIS FRA: kr 10.900.000,-
VISNING Tors: 27.01 fra 15:30 Søn: 30.01 fra 13:30

Trolldalstunet Trolldalsveien 44

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Prisantydning til
  Bruttoareal (BTA)
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Trolldalstunet

Her kommer 7 energieffektive og innholdsrike eneboliger med god standard!

 
I grønne omgivelser på Trasop skal det nå bygges syv innholdsrike eneboliger. Boligene får en super beliggenhet rett ved Østmarka, samtidig som det er gangavstand til skoler, barnehager, T-bane, kjøpesenter med mer – rett og slett perfekt for en aktiv familie. Hver bolig får hager og uteplasser, i tillegg til carport med lader for elbil. Det vil også være plass for parkering rett foran/ved siden av boligen. 

 

Alle boligene får tilnærmet samme planløsning over tre etasjer. I første etasje blir det entré, bad, teknisk rom og stue/kjøkken. Stue/kjøkken får en åpen løsning med utgang til terrasse og hage. Andre etasje får stue, bad og tre soverom. Det monteres peisovn i stuen, og rommet vil også ha utgang til balkong. Loftetasjen innredes med en stilig loftstue med store takvinduer. I tillegg vil hver bolig få en utvendig bod i tilknytning til carporten. 

 

 

Kort fortalt

 •  Syv lekre, prosjekterte boliger.
 •  Stilig arkitektur, moderne løsninger. 
 •  Nydelig beliggenhet rett ved marka. 
 •  Kort gange til skoler og barnehage.
 •  Kort gange til T-bane og kjøpesenter. 
 •  Integrert carport med lader for elbil. 
 •  Tre romslige stuer, en i hver etasje. 
 •  Stue/kjøkken i åpen løsning i 1. etasje. 
 •  Gulvvarme og stemningsfull peisovn. 
 •  Enstavs, hvitpigmentert eikeparkett. 
 •  Stuen i 2. etasje har utgang til balkong. 
 •  Stue/kjøkken har utgang til terrasse. 
 •  Pen loftstue med flotte takvinduer. 
 •  Ventilasjon med varmegjenvinning. 
 •  To delikate bad og et teknisk rom. 
 •  Tre soverom med skapplass. 
 •  Kjøkken, bad, skap fra Sigdal, Mobalpa eller lignende. 

 

 

Boligene bygges med energieffektive, moderne løsninger som robotstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m. Både innredning og materialer leveres av høy kvalitet. Her får du blant annet enstavs eikeparkett type Khärs Springfield, gulvlister malt i samme farge som vegg, delikate fliser fra Bergersen Flis eller annen anerkjent leverandør, kjøkken og bad fra Sigdal, Mobalpa eller lignende.

 

Innhold

1. etasje: Entré, bad, teknisk rom, hall, stue og kjøkken.
2. etasje: Trappegang, stue, bad og 3 soverom.
Loftetasje: Loftstue. 

Annet: Utvendig bod på 5,1 kvm i bakkant av carport.

 

Arealer og fordeling per etasje

BTA: 160 kvm. Inneholder:

1. etasje: 62,7 kvm. 2. etasje: 72,7 kvm, 3. etasje: 24,6 kvm.

BRA: 135 kvm. Inneholder:

1. etasje: 54 kvm. Plan 2: 59 kvm. Plan 3: 22 kvm.

P-ROM: 128 kvm. Inneholder:

1. etasje: 47 kvm. 2. etasje: 59 kvm. 3. etasje: 22 kvm.

S-ROM: 7 kvm. Inneholder:

1. etasje: 7 kvm.

 

Hus A-G               BRA   P-Rom    S-Rom                    

                                                                                             

1 Etg                      54           47          7                            

2 Etg                      59           59          0                            

3 Etg                      22           22          0                            

Sum                      135         128         7                            

Carport 18m2 og Ballkong ca 9m2

 

Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger

Hus A kr. 11.976.370,-

Hus B kr. 11.576.370,-

Hus C kr. 11.576.370,-

Hus D kr. 11.776.370,-

Hus E kr. 11.776.370,-

Hus F kr. 10.976.370,-

Hus G kr. 11.376.370,-

 

 

Hus A – B – C og D får denne planløsningen.

Hus E – F og G får denne planløsningen. 

 

Standard

Entré
Boligene har et lunt, inntrukket inngangsparti i første etasje. Det leveres ringeknapp med tilhørende ringeklokke ved inngangsdøren. Det monteres også utelampe. Entreen er på ca. 4,5 kvm og får fliser på gulvet av typen LB Ekstra eller tilsvarende. Det kan velges fra seriens seks farger, og det blir lun varme i gulvet. Veggene sparkles og males to strøk i fargen Smooth White. 

Entreen får plass for skap eller lignende, og det kan leveres skap ut fra et samlet budsjett for kjøkken, baderomsinnredning og garderobeskap. Fra entreen er det direkte tilgang til det ene badet, noe som kan være ekstra praktisk for blant annet småbarnsfamilier og hundeeiere. 

Innenfor entreen er det hall med trapp til de øvrige etasjene. Innvendige trapper leveres i henhold til tegning – mørkegrå tretrapp med tette trinn fra første etasje og åpne trinn fra andre etasje. Håndløper og rekkverk leveres i samme farge. Innvendige dører fra Swedoor i antrasittgrå utførelse type Unique01L med matte svarte håndtak/vridere. Karm i antrasittgrå med dempelist.

 

Stuer og kjøkken

Boligene får tre stuer – en i hver etasje. I første etasje er det stue og kjøkken i åpen løsning – et nydelig rom på ca. 33 kvm. Gulvet får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett av typen Khärs Springfield, og veggene sparkles og males to strøk i fargen Smooth White. Det blir skyvedører i glass ut mot uteplass/hage, noe som gjør det enkelt å ta med måltidene ut på fine dager. Midt i rommet monteres det en stemningsfull peisovn, type Curve 100 eller tilsvarende for ekstra varme og hygge.

 

 

Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal, Mobalpa eller annen anerkjent leverandør. Her kan du velge en stilren innredning som passer din families behov. Det leveres kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobeskap fra leverandørens vareutvalg til en samlet verdi på kr. 180 000,- inkl. mva., frakt og montering. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. Stue og gang i andre etasje får vinduer på to sider og utgang til balkong, og det er god plass for møblement. Rommet får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, og veggene males i fargen Smooth White.

 

 

I loftetasjen får boligen en luftig, tiltalende stue med flotte takvinduer og lysmalte overflater – et fint, ekstra oppholdsrom for familien. Rommet er 22,6 kvm og får også enstavs, hvitpigmentert eikeparkett type Khärs Springfield på gulvet. 

 

Bad/wc/vaskerom

Boligene får to bad – ett i første etasje og ett i andre etasje. I tillegg blir det et teknisk rom med sluk plassert under trappen i første etasje. Begge badene leveres med fliser av typen LB Ekstra eller tilsvarende, med fritt valg fra seriens seks farger. 

Alle våtrom får selvfølgelig deilig gulvvarme, og det kan monteres downlights. Badet i første etasje ligger i tilknytning til entreen og får vegger malt to strøk i fargen Smooth White. Dusjnisjen flislegges og får en rett glassvegg. Badet i andre etasje får fliser på veggene, samt et flislagt dusjhjørne med innfellbare glassdører fra Alterna eller tilsvarende. 

Innredningen på badene leveres fra Sigdal, Mobalpa eller annen anerkjent leverandør, fra entreprenørens vareutvalg. Innredningen leveres i samme budsjett som kjøkken og baderomsinnredning, og kjøper bestemmer selv hvordan postene skal fordeles. I tillegg leveres det veggmontert toalett på hvert bad. 

 

Soverom og garderobe

Hver bolig får tre soverom, alle praktisk plassert i andre etasje. Rommene får samme pene eikeparkett som resten av boligen. Veggene males i fargen Smooth White. Garderobeskap leveres i samme budsjett som kjøkken og baderomsinnredning, og kjøper bestemmer selv hvordan postene skal fordeles. Ellers vil boligene blant annet få lagringsplass i utvendig bod i bakkant av carporten.

 

Oppvarming - Teknisk

Boligene vil få elektrisk oppvarming supplert med vedfyring. I stuen monteres det peisovn av type Curve 100 eller tilsvarende. Det blir varme i gulv i første etasje og på bad i andre etasje, og det monteres panelovner ellers i henhold til NEK 400. I tillegg får boligene balansert ventilasjon med god varmegjenvinning. 

Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK400, og alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring.

Av belysning i boligen leveres det 10 downlights fritt plassert, og øvrige rom får takpunkt klargjort for lampe. I tillegg monteres det utelampe ved inngangsdør og terrassedører. Det leveres boks og trekkerør for tv/datauttak et valgfritt sted i boligen. Flere punkter, kurser, tv/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg. I tillegg monteres det utekran med tilkobling for både kaldt og varmt vann. 

 

Uteområde
Boligene vil ligge lunt plassert helt i markagrensa, omkranset av trær og naturlig beplantning. Hver bolig får egen hage med fin boltreplass for de minste, og hagene vil ha litt varierende størrelser. Ved boligen legges det underlag for en treplatting på ca. 20 kvm tilpasset tomten. Plen sås/legges etter overtagelse og må vedlikeholdes av kjøper.

Fra stuen i andre etasje blir det utgang til en lun, koselig balkong på 9,2 kvm. I tillegg vil det være utgang til uteplass og hage fra stue/kjøkken i første etasje. Det monteres utelampe ved begge uteplassene, og downlights på balkongen i andre etasje kan leveres som tilvalg.

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser, matjord og platting i tre tilpasset tomten - ca.20 kvm i std. trykk impregnert virke. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med Herregårdsingel og kantstein i granitt. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant forsøkes beholdt. Se utomhusplan for ytterligere detaljer om beplantning.

 

Parkering

Hver bolig får integrert, asfaltert carport med bod i bakkant. Det leveres lader for elbil i carporten. I tillegg vil det være plass for parkering foran/ved siden av boligen.

 


Beskrivelse av nærområdet 

 

Eiendommen ligger i et attraktiv og barnevennlig boligområde på Trasop i Oslo, med gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Området er grønt og sentralt med nærhet til både sentrum og Østmarka som nærmeste nabo. Sistnevnte byr på et mangfold av stier, turveier, skiløyper og vann. Populære Lutvann ligger en fin spasertur unna. Nøklevann er også i nærheten og er et flott sted for padling, fisking og bading. Ved Trasop skole er det en kombinert friidretts- og fotballbane, samt grusbane og kunstgressbane. I tillegg ligger idrettshallen Oppsal Arena (flerbrukshall) i forbindelse med skolen. Ellers ligger Tveten gård i nabolaget - en liten oase med bygningsmasse helt tilbake fra 1400-tallet. Her er det både søndagskafé, konserter og et omfangsrikt kulturliv, noe som gjør gården til et fint møtested for alle aldre. Hellerud Vel er en forening for alle som bor på Hellerud. De arrangerer blant annet konserter, julemarked, pub-quiz m.m. Se https://www.hellerudvel.no/ for ytterligere informasjon.

 

 

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Meny eller Coop Extra på Tveita senter som også har et stort tilbud av både restauranter, klesbutikker, interiør, apotek, frisør, helsetjenester, vinmonopol, elektronikk og optiker. Ellers kan dagligvarehandelen gjøres en liten 7 minutters biltur fra boligen på Rema 1000 Hellerud. KIWI Hellerud er også en kort biltur fra boligen. Bryn Senter er et flott senter med ulike tilbud, samtidig som det ligger kort vei fra boligen.

 

Skoler & barnehager

Boligen sogner til Trasop barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole som ligger hhv. 12 og 35 minutters gange unna boligen. Skøyenåsen ungdomsskoler ligger et stykke fra boligen, men har kollektivtilbud som bringer deg enkelt frem. Det er både offentlige og private barnehager i nærheten av boligen, samt videregående skoler, private og offentlige.

 

Tur- og rekreasjonsmuligheter

Boligen ligger med Østmarka som nærmeste nabo. I Østmarka er det flere fine badeplasser hvor du som medlem i Nøklevann ro- og padleklubb (NRPK), kan leie kajakker på sommerstid, og det er mulighet for å gå på skøyter på flere av badevannene innover marka på vinteren. På Hauktjern noen få minutters gange innover i Østmarka er det gode klatremuligheter. Et av Østmarkas samlingspunkt, Mariholtet, tilbyr fersk bakst samt varm og kald drikke på turen. Østensjøvannet ligger også i gangavstand fra boligen hvor det er flotte turløyper og et rikt dyre- og fugleliv.

 

Kollektivtilbud

8 minutter fra leiligheten ligger Trasoppveien bussholdeplass som gir deg tilgang til både 76, 79 og 61B bussen. Nærmeste T-bane stasjon er på Tveita og ligger ca. 18 minutters gangavstand fra boligen. Det tar omkring 14 minutter til Jernbanetorget med T-banen. Buss til knutepunktet Helsfyr, samt bussrute fra Grorud til Holmlia passerer i Tvetenveien. Bussholdeplass i krysset Tvetenveien/ Ytre Ringvei. Østkantens egen flybuss har stoppested i Trasoppveien og tar deg til Gardermoen på 39 minutter.

 

Tilvalg

De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås kan det inngås avtale om tilvalg/alternativer for gulv, farger, innredning med mer. Det vil utarbeides tilvalgs lister. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon. 

 

Omkostninger 

Foruten avtalt kjøpesum (prisantydning) betales følgene omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomteverdi. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 3.000.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr. 75.000,- pr. bolig.

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr. 585,- pr. stk.

- Pantattest kr. 200,-.

Sum omkostninger: kr. 76.370,-

 

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Utbygger stiller med garantier i inntil fem år. 
 • Lavere dokumentavgift. 
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Tidsriktige materialer og høy bokomfort. 
 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Vi har skrevet mer om de viktigste fordelene til hvorfor det er lurt å kjøpe en helt ny bolig i denne artikkelen.

 

 

 

 

 

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663

Meld din interesse