SOLGT

Steinborgveien 23

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Steinborgveien 23

Nyoppført funkisperle med fantastisk utsikt på Høyenhall!

Steinborgveien 23B er en nyoppført og moderne enebolig over to plan med stor takterrasse, solrik tomt og fantastisk beliggenhet ved Høyenhallparken. Huset er arkitekttegnet og bygget på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde med nærhet til servicetilbud, skoler, barnehager, tur- og rekreasjonsområder samt offentlig kommunikasjon. Det er gangavstand til både Manglerud- og Bryn senter med et bredt servicetilbud. 

 


Området er meget stille og rolig, og har lite biltrafikk. Høyenhallparken er nærmeste nabo og gir barna en meget stor, ekstra "hage" med flotte lekemuligheter. Her er det både lekeapparater, fotballbane, grøntarealer og skøytebane på vinterstid. Like ovenfor parken finnes Andedammen med grøntarealer og lekemuligheter samt Velhuset som kan leies for passende anledninger. Eiendommen sogner til populære Høyenhall barne- og ungdomsskole.

Boligen går over 2 plan, og ble ferdigstilt 29. januar 2018. Inngangspartiet ligger i boligens andre etasje. Denne etasjen består av en stor hall med flislagt gulv, klossetrom med toalett og servant. Åpen kjøkkenløsning med innredning fra Sigdal og stor stue med panoramavinduer, fantastisk utsikt og utgang til terrassen. Fra terrassen er det trapp opp til takterrassen som er på ca. 40 m² med fantastisk utsikt mot Oslofjorden. Her har du solen til den går ned på sommeren. Første etasje består av en stor trappegang, vaskerom og gode soverom som deler bad. Hovedsoverommet har eget bad og utgang til hagen. Det er egen praktikantdel med bad og inngang på siden av huset. 

 

Boligens høydepunkter

- Nyoppført enebolig på 198 m² BRA på attraktive Høyenhall.
- Solrik takterrasse på ca. 40 m² med fantastisk utsikt.
- Praktikantdel med eget bad og inngang på siden av huset.
- Høy standard og moderne løsninger. 
- Vannbåren gulvvarme i begge etasjer.
- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt.
- Stor, lys stue med panoramavinduer og utsikt. 
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. 
- Moderne gasspeis i stuen. 
- 3 soverom og 3 bad på samme plan.
- Dobbel carport.
- Solrik, inngjerdet tomt med markterrasse rundt huset.
- Barnevennlig og skjermet beliggenhet.
- Flere fine lekeplasser og grøntområder i området. Et eldorado for de minste.
- Boligen sogner til populære Høyenhall barne- og ungdomsskole. 
- Nærhet til servicetilbud på både Manglerud og Bryn Senter.
- Kort vei til tog og T-bane som bruker få minutter inn til sentrum. 


Det er sjeldent eneboliger rundt Høyenhallparken selges. Dette er en gyllen mulighet for deg som vil ha en helt ny bolig, og som ønsker å bo i et svært barnevennlig område.

Primærrom Inneholder:
1. etasje på 87 m²: 3 soverom, 3 bad, trappegang, bod/vaskerom og stue/praktikantdel. 
2. etasje på 83 m²: Hall, WC, Kjøkken/stue.

Utvendig trapp til takterrasse er iberegnet bruttoareal med 3 m².
Takterrassen er på ca. 40 m².
I tillegg disponerer boligen en dobbel carport på ca. 32 m². bruttoareal.

 

Standard

Boligen har en gjennomgående høy standard og moderne tekniske løsninger. Det er brukt solide og anerkjente leverandører på alle produkter i hele huset.

Andre etasje inneholder:
Inngangsparti
Boligens inngangsparti har overbygd glasstak, tøff belysning og en moderne ytterdør med stort glassfelt på siden som bidrar til innslipp av naturlig lys. Praktisk utekran med kaldt- og varmtvann.

Hall og gjestetoalett
Hallen fremstår som luftig og stor, med praktisk flislagt gulv. Yttertøy kan henges i det tilhørende kottet, det er god plass til klesskap om ønskelig. Gjestetoalettet har flislagt gulv, servant og vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med softclose toalettsete. 

Trappeløpet 
Det er satt inn designtrapp med solide stålvanger og trinn i massiv eik. Rekkverket er i glass slik at trappen tar lite visuell plass og slipper inn mye lys fra det store vinduet. Taklampen følger boligen ved salget.

 

Stue 
Stor og luftig stue med panoramavinduer som går fra gulvet. Det er fantastisk utsikt og god plass til sittegruppe og spisebord. Utgang til terrassen via den store skyvedøren. Moderne gasspeis er montert og bidrar til en lun og god stemning på kalde vinterkvelder. 

Kjøkken 
Åpen kjøkkenløsning med innredning fra Sigdal. Kjøkkenet er elegant og moderne og har slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon. 20 mm. benkeplate i laminat med underlimt kum og moderne blandebatteri. Integrerte hvitevarer fra Siemens studioline. Dette inkluderer er en moderne ovn som tilbyr høy brukerkomfort og de beste resultatene med steking og baking. Samtidig får du også en kompaktovn med integrert mikrobølgeovn. 90 cm. Veggmontert avtrekkshette med skråstilt design i glass. 80 cm. Induksjonsplatetopp med innovative funksjoner for ekstra fleksibilitet under matlagingen. Kombiskap for innbygging med freshBox med bølgeformet bunn som gjør at frukt og grønnsaker holder seg friskt lenger. Helintegrert oppvaskmaskin med Door openAssist.

 

Første etasje inneholder:​
Hovedsoverom 
Stort hovedsoverom med eget bad og utgang til terrasse. Det er god plass til klesskap. Lekkert bad med flislagt gulv og dusjnisje. Tapwell dusjsett med termostat, tak- og hånddusj. Stor innredning fra Vedum med 4 skuffer og pushåpning. Speilskap på 120 cm. med ledbelysning. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med softclose toalettsete.

Soverom 2 og 3
Det er to fine soverom med plass til seng, skrivebord og klesskap.

Bad
Lekkert bad med flislagt gulv og Westerbergs badekar med dusjløsning. Vedum innredning med speil, servant og underskap med 2 skuffer og pushåpning. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med softclose toalettsete.

Stue/praktikantdel
Fin stue med flere møblerings- og bruksmuligheter. Lekkert bad med flislagt gulv og stort dusjhjørne med svingbare glassvegger. Innredningen er fra Linn Bad og har 60 cm. servant med 2 skuffer, speil med integrert belysning og stikkontakt. Det er opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med softclose toalettsete.

Vaskerom/bod
Vaskerom med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Rommet har alle tekniske installasjoner i forbindelse med vannbåren gulvvarme, varmvannsberedere og sentralstøvsuger.

Parkering / Garasje
Ny og moderne carport er oppført, denne følger boligen ved salg.

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663