SOLGT

Skogroveien 8b

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Skogroveien 8b

Nyoppført, innflytningsklar og energivennlig enebolig med høy standard

Skogroveien 8B er en helt ny, innholdsrik og moderne innflytningsklar enebolig over tre plan med god planløsning og fjordglimt. Boligen er ferdigstilt sommeren/høsten 2020. Boligen har en høy standard, er bygget på stedet. Med solrike uteområder, sjøgløtt og flott beliggenhet, ligger alt til rette for et innbydende familieliv. Her får du også kort vei til sjøen, marka og Oslo sentrum med alt det innebærer. Holtet, Bekkelaget skole og Brannfjell ungdomsskole er rett i nærheten.

 

Visning

Søndag 20. september kl 15.00 – 16.00
Mandag 21. september kl 17.00 – 18.00

 


 

Boligen er bygget på tradisjonelt vis og har en tidløs, klassisk utforming med integrert garasje og biloppstillingsplass ved inngangspartiet, samt singlet gårdsplass og fin hage.

Stuen er lys og ligger i åpen løsning med et påkostet kjøkken fra Sigdal. Her finnes også utgang til terrasse og hage som innbyr til lek, moro for barn og rekreasjon. Det er i tillegg en balkong i 2. etasje med utgang fra boligens hovedsoverom. Boligen har ellers to andre gode soverom, tre bad (et en suite), romslig entre/hall, et pent gjestetoalett og vaskerom. Det er også god lagringsplass i boder. Den største boden i kjelleren har egen utvendig inngang som gir flere bruksmuligheter og den andre er innredet som kjellerstue. Det er vannbåren gulvvarme i alle etasjer, balansert ventilasjon som sørger for et sunt og godt inneklima, samt sentralstøvsuger.

Vegg og himlinger har gipsoverflater, der veggene er malt i en lun, varmgrå nyanse som står utmerket til den hvitpigmenterte, enstavs eikeparketten. I første etasje hvor stue og kjøkken befinner seg, er det mange store vinduer mot hagen. Her får du med andre ord også masse naturlig lys.

 

KORT FORTALT

 • Innflytningsklar, nyoppført og ubebodd enebolig over tre plan
 • Integrert garasje, samt biloppstillingsplass
 • Flott hageareal med ferdigplen og beplantning
 • Balkong og terrasse
 • Fjordglimt
 • Vegger malt i "hvit lin", en lun gråfarge
 • Enstavs, hvitpigmentert eikeparkett
 • Gode vindusflater med masse naturlig lys
 • Stor hall med god plass til garderobe og inngang til gjestetoalett
 • Stue og kjøkken i åpen løsning
 • Utgang til terrasse og hage fra stuen
 • Påkostet kjøkken fra Sigdal
 • Tre flislagte bad med Sigdal-innredning, ett med badekar
 • Tre soverom, ett med inngang til eget dusjbad/wc
 • Tre boder innredet med parkettgulv med flere bruksmuligheter
 • Egen inngang til stor bod med bad
 • Nær Brannfjell, skoler og barnehage
 • Tilhørighet til Bekkelaget barneskole
 • Balansert ventilasjon for sunt innemiljø
 • Vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer, i tillegg til varmekabler på bad
 • Sentralstøvsuger med slangesett


​Prisantydning kr 14.900.000,-
Omkostninger kr 165.669,50

 

 

Bygninger

Området består i all hovedsak av villabebyggelse.

 

Byggemåte

Vinduer fra Nordan med trelags energiglass og ytterdør fra Swedoor med to glassfelt, type Wagner. Utvendige trapper har grovstøpt betong, og både hovedinngang og kjellerinngang har utebelysning. Taksteinen er sort og kledningen er grunnet og malt. Balkongrekkverk er barnesikret med tanke på høyde og spaltebredder.

 

Arealer og fordeling per etasje

BTA 238 / BRA 213 / P-ROM 180 / S-ROM 33 KVM FORDELT PÅ:
 

Kjeller
BTA 77 / BRA 69 P-ROM 55 / S-ROM 14 kvm
 

1. etasje
BTA 81 / BRA 73 / P-ROM 54 / S-ROM 19 kvm


2. etasje
BTA 80 / BRA 71 / P-ROM 71 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør bod i kjeller. Bod tilknyttet egen utgangsdør er medregnet i P-rom. I 1. etasje utgjør garasje S-rom.

Innredet "kjellerstue" er byggemeldt som boder i byggesaken hos kommunen. Endring fra bod til stue krever bruksendring. 

Innhold

Kjeller
3 boder, bad, vaskerom/teknisk rom og trappegang.

1. etasje
Hall, stue/kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. etasje
3 soverom, 2 bad og trappegang.

 

Standard

Hall
At planløsningen er familievennlig, er noe som er synlig fra man trår innenfor dørterskelen. Hallen er meget romslig og har god plass for garderobeskap. Et annet pluss er inngang til gjestetoalett, noe som oppleves praktisk for de fleste. Hallen har en hvitgrunnet trapp og skyvedør inn til stue/kjøkken. Det er eiketrinn i trappen og ned til underetasjen har trappen lukkede trinn. Gulvet har fliser fra Minos ash i 60x60cm format og veggene er malt i fargen "hvit lin" - en lun, varm gråtone som er gjennomgående i alle rom.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning er fra Sigdal og har profilerte fronter med håndtak og knotter i messing. Eksklusiv benkeplate i stein med underlimt oppvaskkum og blandebatteri i messing som står i stil til resten av kjøkkenet. Hvitevarene består av oppvaskmaskin, komfyr med pyrolyse, induksjonstopp og kjøl/frys. Alle hvitevarer fra Siemens. Det er også montert vifte over kokesone, aquastop og komfyrvakt.

Stue og kjellerstue
Stuen ligger i første etasje og ligger i åpen løsning mot kjøkkenet. Det er et lyst, åpent og luftig rom med mange, store vindusflater vendt mot egen hage. Glatte veggflater malt i en nydelig varmgrå tone vil stå fint til gulvet i hvitpigmentert eik. Gulvet er i enstavs utførelse og understreker det eksklusive preget.Stuen lar seg møblere med både spisestue og sofaløsninger i forskjellig layout. her er det også utgang til terrasse og hage med plen.Kjellerstuen har et vindu i øvre del av veggen og gir den perfekte ungdomsavdelingen, kinorom e.l. Kjellerstuen har malte vegger, glatt himling og enstavs parkettgulv. Merk at rommet er byggemeldt som "bod" og ikke tilfredsstiller krav til stue/varigopphold. 

Bad/WC/vaskerom
Alle baderom har innredning fra Sigdal. Boligen har gjestetoalett med inngang fra hallen, et separat vaskerom/teknisk rom i kjeller og hele tre flislagte bad. To av badene ligger i andre etasje, der ett er tilknyttet hovedsoverommet. Det siste badet har inngang fra en stor bod i kjeller.Badene har flislagte vegger som er matt hvite. Alle toalett er veggmontert. På badet som har adkomst fra gang i andre etasje er det dusjvegger og badekar. Servanter og dusj har ettgreps blandebatteri. På vaskerommet følger det med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
I andre etasje er det tre soverom, der hovedsoverom ligger i suiteløsning med ett av badene. Hovedsoverommet har også utgang til balkong med fin utsikt og gode solforhold. Alle soverommene har fin størrelse, vegger malt i "hvit lin" og samme enstavs parkettgulv som i øvrige oppholdsrom.

Boligen har videre tre boder i kjelleren som er innredet med parkettgulv og malte vegger. En av bodene har egen inngang via utvendig kjellertrapp og ligger tilknyttet bad, noe som byr på flere bruksmuligheter. I boden er det også tilrettelagt for vann- og avløp. Det presiseres at rommet er byggemeldt som bod og ikke til varigopphold/stue.

 

 

Utstyr

Det balanserte ventilasjonsanlegget er installert etter dagens krav med høy varmegjenvinning. Boligen er også utstyrt med vannbåren gulvvarme og sentralstøvsuger med slangesett.  Rommene med gulvvarme får egen termostat på egen sløyfe og badene har i tillegg til vannbåren varme, varmekabler. Utvendig er det to utekraner, den ene med både varmt og kaldt vann. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Elanlegget er levert iht. NEK400:2014 og har jordfeilautomater. Anlegget er trefaset og dimensjonert for elektrisk fyring.

 

Oppvarming

Boligen har vann-til-vann varmepumpe tilknyttet bergvarmeanlegg. Denne sørger for vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer. Rommene med gulvvarme har egen termostat. Badene har i tillegg varmekabler.

 

Parkering / Garasje

Boligen har integrert garasje ved siden av inngangspartiet og biloppstillingsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. 
 

 


Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en super beliggenhet, kun 300 meter fra Brannfjell og med fjordutsikt i motsatt retning. Rundt boligen er det anlagt plen. Gang og veiareal ser ryddig og pent ut, fylt med gårdssingel. Det er ellers også beplantet en hekk mellom de nye  boligene. Utenfor stuen/kjøkken i første etasje er det markterrasse og hage. I andre etasje har boligen balkong utenfor hovedsoverommet.

 

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann- og avløpsnettverk. Adkomst fra offentlig vei.


Nærområdet / fasiliteter

Holtet/Bekkelaget er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by, fjord og Østmarka. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Holtet/Bekkelaget er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. For Oslo kommune har Holtet de senere år vært en prioritet med tanke på etablering av boliger, forretningsliv og trivsel. Nærheten til fantastiske turområder med gode rekreasjonsmuligheter ligger rett i nærheten til boligen.

Utdanning
Bor du i Skogroveien 8B sokner barna til Bekkelaget skole som ligger ca. 200 meter unna. Bekkelaget skole er en av de eldste skolene i Oslo. Skolen ble bygget på tomt fradelt Bernhus gård i 1859 og fikk først navnet Bergenhus skole og fra 1871, Bernhus skole. I 1904 fikk skolen et nybygg, tegnet av Harald Bødtker og endret navn til Bekkelaget skole. Elever i ungdomstrinnet fortsetter på Brannfjell skole, som også ligger innen kort gangavstand. Området har ellers et godt utvalg av barnehager.

Idrett
Holtet/Bekkelaget er tilbyr et bredt og godt tilbud innen idrett, både for barn og voksne, med flere idrettslag som blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bækkelagshallen er like i nærheten og det samme er Sportsplassen, Nordstrand idrettsplass, Ekeberg idrettshall, flere tennisanlegg, svømmehall og ridesenter. Nye Nordstrand arena/Nordstrandhallen ble ferdigstilt i 2018. Du finner også flere treningssentre og lysløyper i nærområdet.

Fritid og rekreasjon 
Brannfjell ligger rett i nærheten og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Sommerstid frister fjorden med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned har Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Bekkelagsbadet åpnet våren 2019 med moderne fasiliteter.Til Østmarka er det kun en liten kjøretur med bil. Her finnes milevis med turmuligheter sommer og vinter.

Handel og shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker på Holtet, og ikke minst delikatessebutikken Jacobs som har alt innen dagligvare og mye ekstra du ikke finner andre steder. Holtet blomsterhandel, Jernia og Åpent Bakeri er andre fasiliteter like ved.Det er kort vei til Lambertseter senter som huser 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sæter og Manglerud har ellers et spennende utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum når du på ca. 9 minutter med bil.

Kollektivtilbud
Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane. Nærmeste buss- og trikkestopp er Holtet (ca. 300 meter). Fra Holtet bruker trikken ca. 13 min til sentrum. Nærmeste T-bane er Karlsrud og Brattlikollen.


Hvorfor kjøpe nybygget bolig? 

 

Energimerking

Oppvarmingskarakter gul - Energikarakter B.

 

Beskrivelse av sameiet

 • En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
 • Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
 • De to nye boligene, Skogroveien 8 A og B, inngår i et sameie med det eksisterende bygget på tomten.
 • ​Sameiet har pr. i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om. Sameiet vil bli bestående av tre enheter.

 

Forkjøpsrett for sameiere

Ingen forkjøpsrett.

 

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

 • TV og internett
 • Privat strømforbruk
 • Kommunale avgifter
 • Forsikringer
 • Andre normale utgifter
 • Eiendomsskatt.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15 000,- pr. husstand. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

 

Andel fellesgjeld / formue

Ingen andel fellesgjeld / fellesformue.

 

Solgt “som den er”

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Som ekstra sikkerhet vil kjøper vil motta en §12 garanti iht bustadoppføringslova, som vil utgjøre 5% av kjøpesummen i 5 år.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150