SOLGT

Skogholtveien 9

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Eierform
  • Bruttoareal (BTA)
    Boligtype
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Skogholtveien 9

Lekker, prosjektert enebolig på Bekkelaget/Holtet!

Velkommen til skogholtveien 9!

I Skogholtveien 9 skal det settes opp en stor, flott enebolig over tre etasjer - kanskje ditt nye hjem? Rundt boligen blir det mulighet for fine uteplasser, og det blir to balkonger i andre etasje. I tillegg får boligen integrert garasje. Eneboligen oppføres med tidsriktige materialer og vil selvfølgelig ha 5 års garanti. Det utarbeides tilvalglister med et utvalg av muligheter for oppgradering/endring.

I første etasje blir det en innbydende entré med gulvvarme og dør til wc-rom. Stue og kjøkken får en åpen løsning, og rommet får en stemningsfull peisovn. I andre etasje blir det to delikate bad, fire pene soverom og en koselig loftstue. Kjelleretasjen får egen inngang, noe som gir flere muligheter for innredning, og etasjen får også bad, vaskerom, trapperom og to boder/innredede kjellerrom. 
 

Kort fortalt 

- Innholdsrik, prosjektert enebolig.
- Parkering i garasje.
- Stor hage med mange muligheter.
- Terrasseplatting og to balkonger.
- Entré med fliser og gulvvarme.
- Gulvvarme i flere oppholdsrom. 
- Kjøkken/stue med åpen løsning.
- Innredning fra Sigdal eller Mobalpa.
- Romslig stue med lun peisovn. 
- Koselig tv-stue med balkong.
- Tre bad, wc-rom og vaskerom.
- Fire pene soverom i andre etasje.
- Ett soverom har bad og balkong.
- To store boder/innredede kjellerrom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Anlegget får varmegjenvinning. 
- Sentralstøvsuger i alle etasjene. 
- Opplegg for kabel-tv/brebånd. 

 

 

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Bekkelaget/Holtet i Oslo. Det er nærhet til sjøen, og her ligger alt til rette for aktiviteter som seilsport, padling, roing og bading. Bunnefjorden byr på flere populære badeplasser, inkludert Ormsund badeplass, Solvik badeplass, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Det går en nydelig kyststi rundt Ormøya og Malmøya, og på Malmøya er det spennende fossiler i svaberget. 

For turinteresserte og det også flotte skogsområder i kort avstand fra boligen. Brannfjell har alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg er populære turmål, ikke minst for barna, som kan besøke dyrene i husdyrparken og på ridesenteret, eller prøve seg på minigolf. Det er flere koselige kafeer, og den firbente kan løpe fra seg i hundeparken.

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på den velassorterte matbutikken Jacobs på Holtet. På Holtet finner du også søndagsåpen jokerbutikk og bakeri. Det er kort vei til Lambertseter kjøpesenter med et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og bokhandel. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon. 

Kollektivtilbudet består av buss og trikk. Nærmeste holdeplass er Skogholtveien som ligger ca. 300 meter unna. Det er T-banestasjon på Brattlikollen og Karlsrud. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Oslo S, 7 min til Lambertseter, 10 min til Majorstuen og 34 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og nærliggende videregående skoler er Holtet, Lambertseter og Kongshavn.

 

 

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 261 kvm
1. etasje: P-rom: 44 kvm, BRA: 76 kvm, BTA: 87 kvm, S-rom: 32 kvm
2. etasje: P-rom: 77 kvm, BRA: 77 kvm, BTA: 87 kvm
Kjelleretasje: P-rom: 57 kvm, BRA: 78 kvm, BTA: 87 kvm, S-rom: 21 kvm

 

Innhold

1. etasje: Entré/hall, wc-rom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, tv-stue, 2 bad og 4 soverom.
Kjelleretasje: Trapperom, vaskerom, bod, innredet rom og bad.

 

 

Beskrivelse

Entré
Boligen vil ha inngang i både første etasje og i kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen blir i første etasje, og her ønskes du velkommen av en romslig hall med fliser på gulv og lysmalte overflater. Det leveres ringeklokke og utelampe ved hovedinngangsdør, samt utelampe på terrasse i første etasje og ved utgangsdør i kjeller. Entreen har en nisje med plass for garderobeskap, og det er også direkte tilgang til wc-rom. 

Stue og kjøkken
Eneboligen får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, samt vegger malt i fargen hvit lin. Himlingen males hvit. Alt listverk leveres i profilert, hvitgrunnet utførelse. Synlige spikerhoder og sagsnitt må påregnes. I tillegg får rommet store vindusflater og doble dører ut mot hagen, og det monteres også en stemningsfull peisovn av type Curve 100 eller tilsvarende. 

Kjøkkenet leveres fra Sigdal eller Mobalpa - en stilfull innredning med moderne løsninger. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenken. Kjøkken, bad og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi av kr. 120 000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. 

Loftstue
I boligens andre etasje vil det være en loftstue/lekerom utenfor to av soverommene. Loftstuen får, som de andre oppholdsrommene, enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, hvitmalt himling og vegger malt i fargen hvit lin. Fra loftstuen blir det utgang til balkong. 

Bad/wc
Boligen får tre bad, separat wc-rom og eget vaskerom. Vaskerommet ligger i kjelleretasjen og får fliser på gulv, samt hvitmalte vegger og himling. Rommet får selvfølgelig også opplegg for vaskemaskin. Wc-rommet blir i tilknytning til entreen og får fliser på gulv. Veggene males i fargen hvit lin, og himlingen males hvit. 

Badet i kjelleretasjen og begge badene i andre etasjen får fliser på gulv, fliser på veggene og hvitmalt himling. Leverandør av fliser er Bergersen Flis, og veggflisene er Villeroy & Boch, av type hvit matt 1390 SW00 i størrelse 25x40. Gulvflisene er av type SAP KALEIDO, i størrelse 15x15, og det kan velges fritt mellom seriens seks farger. Ellers får badene veggmonterte toalett, og det leveres badekar på ett bad og dusjvegger på de andre. 

Baderomsinnredning inkluderes i leveransen til en samlet verdig (inkludert kjøkken og garderobeskap) av kroner 120 000,-. Dette inkluderer mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. 

Soverom og garderobe
Boligen får fire pene soverom, alle i andre etasje. Rommene får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett, hvitmalte himlinger og vegger i fargen hvit lin. Hovedsoverommet vil ha eget bad og utgang til balkong. I tillegg får boligen to store, innredede rom/boder i kjelleretasjen med enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, hvitmalt himling og vegger malt i fargen hvit lin.

 

 

Oppvarming - teknisk

Boligen leveres med varmekabel/varmefolie i hele underetasjen, første etasje og på bad i andre etasje. Øvrige rom får termostatstyrte panelovner. I tillegg monteres det pipe, samt peisovn av type Curve 100 eller tilsvarende. Boligen får også et balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt. 

Det leveres sentralstøvsuger med ett uttak pr etasje, og slangesett inkluderes. I tillegg får boligen en 200 liters varmtvannsbereder, samt to utekraner. Den ene utekranen vi ha både kaldt og varmt vann. Elanlegget får jordfeilautomater og overbelastningsvern, og alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring. Det leveres boks og trekkerør for tv/datauttak et sted i boligen. Flere punkter, kurser, tv/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert garasje. Innvendig bredde på garasjen blir ca. 5,4 m. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med herregårdssingel. Overvann og vann fra takrenner dreneres til terreng og/eller offentlig ledningsnett. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt, og det anlegges ikke ny beplantning. 

På baksiden av boligen, mot hagen, lages det en liten treplatting på ca. 3x3 meter. I tillegg er det to balkonger i andre etasje med utgang fra henholdsvis hovedsoverom og loftstue. Boligen leveres med grunnet kledning, og det vil derfor være behov for utvendig maling i løpet av ett år etter overtakelsen.

 

Bilde av Joacim Johansen

MEGLER

Joacim Johansen

Privatmegleren - Eiendomsmegler MNEF / Partner

Telefon 934 94 326