SOLGT

Skogholtveien 32

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Skogholtveien 32

Prosjektert og unik enebolig på Bekkelaget

Skogholtveien 32 er en prosjektert og unik enebolig over tre plan med høy standard og familievennlig planløsning. Du vil bo i gangavstand til barnehager, skoler på alle trinn, butikker og offentlig kommunikasjon på Bekkelaget. Boligen blir et solid bygg, oppført etter miljømessige hensyn, der alle detaljer er nøye gjennomtenkt. 

 

Boligen får balansert ventilasjon med varmegjenvinner, samt vannbåren gulvvarme i hele kjelleren og andre etasje. Boligen får en planløsning som kan dekke ulike familiers behov, og den passer perfekt for en familie med både små og store barn. Kjelleren kan friste med vaskerom, bad og stor bod, samt egen inngang til et stort, innredet rom som gir mulighet for praktikantdel eller ungdomsavdeling.   

I første etasje ligger boligens hovedinngang med romslig entré, to soverom, bad, og en bod med direkte adkomst til carporten. En trapp tar deg opp til andre etasje, der du blir møtt av en stor og sosial stue med takvinduer og panoramavinduer med svært god takhøyde og åpen løsning til kjøkkenet med utgang til en luftig balkong. På samme etasjeplan blir det også en egen foreldreavdeling med stort soverom og delikat bad. 

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Det vil komme lister med oppgraderingsmuligheter av sanitæranlegg, elpunkter og overflatematerialer fra utbygger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon!

 

Kort fortalt

- Prosjektert og spennende enebolig.  
- Høy standard og moderne løsninger. 
- Familievennlig løsning over tre plan. 
- Vannbåren gulvvarme i to etasjer. 
- Praktisk carport med støpt dekke. 
- Luftig balkong med rekkverk i glass.  
- Overbygget uteplass og stor hage.  
- Flislagt entré med plass for garderobe. 
- Lys og sosial stue med store vinduer og svært god takhøyde.  
- Kjøkken plassert i vinkel mot stuen. 
- Tre flislagte baderom og et vaskerom. 
- Tre soverom med plass til garderober. 
- Kjelleretasjen har i tillegg egen inngang. 
- Godt med lagringsplass i bod og carport.  
- Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. 
- Enstavs parkettgulv i hvitpigmentert eik.
- Boligen leveres byggerengjort.
- Inkl. tilknytning vann, avløp og EL-installasjon.

 

Arealer og fordeling per etasje

BTA 237 / BRA 189 / P-ROM 165 kvm fordelt på:

Kjeller:
BTA 79 / BRA 68 / P-ROM 48 / S-ROM 20 kvm

1. etasje:
BTA 79 / BRA 53 / P-ROM 49 / S-ROM 4 kvm

2. etasje:
BTA 79 / BRA 68 / P-ROM 68 / S-ROM 0 kvm

S-ROM utgjør bod, forøvrig P-ROM. Carport er ikke medregnet i arealet.


Innhold

Kjelleretasje
Entré, trimrom, bad, gang, vaskerom/teknisk rom og bod.

1. etasje
Entré, gang, 2 soverom, bad og bod. 

2. etasje
Stue, kjøkken, soverom og bad.

Annet
Carport.

 

Standard

Entré
Boligens hovedentré ligger i første etasje, med belysning og ringeklokke ved inngangsdøren. Vel innenfor dørstokken venter en lys entré med flislagt gulv og glatte gipsvegger malt i fargen "hvit lin". Rommet har en stor, velegnet nisje for garderobeskap og direkte adkomst til bod som tar deg videre til carport. Det er også utvendig adkomst til kjelleren, direkte inn til et innredet rom med parkettgulv. 

Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, og dekker store deler av arealet i andre etasje. Sammen vil de utgjøre et sosialt og smakfullt allrom med funksjonelle arbeidsflater og gode møbleringsmuligheter - perfekt for både selskapeligheter, familiehygge og ren avslapping. Den åpne himlingen med flere takvinduer og store vindusflater gjør at rommet bades i lys fra alle kanter. Videre vil en skyvedør ta deg ut til en herlig balkong, der rekkverk i glass sørger for uhindret utsyn. 

Stuen og kjøkkenet får eksklusiv enstavs eikeparkett i hvitlasert utførelse og glatte vegger malt i "hvit lin". Listefri overgang til tak og listefri vinduer understreker den funksjonelle stilen, og allrommet vil enkelt la seg innrede med både sofagruppe, tv-løsning og spisestue. Et stort rom i kjelleren får adkomst til eget bad og utgang til terreng. Rommet er opprinnelig tenkt som et trimrom, men kan også fint benyttes som en kjærkommen tv-stue for barna, eller en praktisk praktikantavdeling. 

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa - begge anerkjent for kvalitet og design. Kjøkkenet er tegnet i vinkel, noe som gir en funksjonell arbeidssone med rikelig benkeplass. Rørlegger sørger for opplegg til oppvaskmaskin, og det er tilrettelagt for integrerte hvitevarer. Innredning inkludert i leveransen har en verdi av kr 120 000,- inkl. mva., frakt og montering. Du kan selv velge om du vil benytte noe av dette til baderomsmøbler eller garderobeskap.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får tre pene baderom og et separat vaskerom. Badene blir helflisede, vaskerommet får flislagt gulv, og alle får gulvvarme. Rommene får hvite, matte veggfliser fra Villeroy & Boch, i størrelse 25 x 40 cm, og gulvfliser i størrelse 15 x 15 cm fra Sap Kaleido. Du kan velge blant seks ulike farger på gulvflisene.

Hvert bad får veggmontert toalett, samt ettgreps blandebatteri til servant og dusj. Innredningen kan du velge selv ut fra leverandørens sortiment, innenfor et totalbeløp på kr 120 000,-, som inkluderer kjøkken, garderober og montering. Det blir opplegg for vaskemaskin på vaskerommet i kjelleren. 

Soverom og garderobe
Boligen får tre gode soverom med plass for garderobeløsninger, hvorav det ene soverommet i tillegg får utgang til hageområdet. Hovedsoverommet blir liggende i en egen foreldreavdeling i andre etasje, med direkte tilknytning til et privat baderom. Soverommene, samt bod i kjelleren får enstavs eikeparkett på gulv og glatte, vegger malt i fargen "hvit lin". Boden i første etasje får flislagt gulv, og fungerer som en sluse mellom carport og entré. Dette er en praktisk løsning som gjør at du til enhver tid kan gå tørrskodd inn i boligen. 

Boligen får for øvrig godt med lagringsplass i en romslig bod i kjelleren, i tillegg til carport.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150