SOLGT

Rosendalsveien 22

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
  • Boligtype
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Rosendalsveien 22

4 prosjekterte funkisboliger på Nordstrandshøgda

I Rosendalsveien 22 kommer det fire prosjekterte funkisboliger over tre plan med fantastisk takterrasse, vannbåren gulvvarme, carport og hage. Boligene bygges med høy standard og planløsningen blir familievennlig. Du vil bo i gangavstand til barnehager, skoler på alle trinn og ikke minst et rikholdig servicetilbud på Sæter.

Boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinner, samt vannbåren gulvvarme i hele kjelleren og første etasje. Boligene har ulik planløsning i kjeller, noen med soverom og stue, andre med flere boder. Likt for alle er egen inngang, et flislagt bad, og enstavs parkettgulv i øvrige rom/boder. Dette åpner for en rekke bruksmuligheter utover lagringsplass. 


På hovedplan finner du en stor stue med panoramavinduer og åpen løsning til kjøkkenet. I denne etasjen har du også en flislagt entré og et praktisk gjestetoalett. En etasje opp ligger boligens tre soverom, og et stort familiebad med dusjnisje og plass for badekar. Følger du trappen videre opp kommer du til boligens herlige takterrasse på ca. 30 kvm. Sol, vidt utsyn og privatliv er stikkord for den herlige uteplassen med rekkverk i glass. Til hver seksjon følger også en carport og omkringliggende hage. 


Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Det vil komme lister med oppgraderingsmuligheter av sanitæranlegg, elpunkter og overflatematerialer fra utbygger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon! 

 

Kort fortalt
- Fire prosjekterte funkisboliger. 
- Høy standard og moderne løsninger. 
- Smart planløsning over tre etasjer. 
- Vannbåren gulvvarme i to etasjer. 
- Carport klargjort for elbil-lader. 
- Herlig takterrasse på ca 30 kvm. 
- Bruksrett til omkringliggende hage. 
- Flislagt entré med plass for garderobe. 
- Stor, lys stue med panoramavinduer.  
- Kjøkken plassert i vinkel mot stuen. 
- To helflisede bad og et gjestetoalett. 
- Tre gode soverom i andre etasje. 
- Inngang til kjeller er ekstra praktisk. 
- Godt med lagringsplass i boder. 
- Opplegg for vaskemaskin.
- Enstavs parkettgulv i hvitlasert look.
- Boligen leveres byggrengjort.
- Inkl. tilknytning vann, avløp og el installasjon. 
 

Nærområdet

Nordstrandhøgda er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by og fjord. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Nordstrand er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. Nærheten til sjøen og fantastiske turområder gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren!

 

Innhold

HUS 1A
Underetasje
4 boder, gang og bad.
1. Etasje
Entré, Stue/kjøkken, wc og trapperom.
2. Etasje
3 soverom, bad og gang.

Det gjøres oppmerksom på at bad og gang/bod under trapp er medtatt i P-rom.

------------------------------

HUS 1B
Underetasje
Soverom, bad, gang og 3 boder.
1. Etasje
Entré, Stue/kjøkken, wc og trapperom.
2. Etasje
3 soverom, bad og gang.

Det gjøres oppmerksom på at bad og gang/bod under trapp er medtatt i P-rom.
------------------------------

HUS 2A
Underetasje
Sekundærstue, 3 boder og gang.
1. Etasje
Entré, stue/kjøkken, wc og trapperom.
2. Etasje
3 soverom, bad og gang.

Det gjøres oppmerksom på at bad, sekundærstue og gang/bod under trapp medtatt i P-rom.
------------------------------

HUS 2B
Underetasje
Sekundærstue, 2 boder, soverom, bad og gang.
1. Etasje
Entré, Stue/kjøkken, wc og trapperom.
2. Etasje
3 soverom, bad og gang.

Det gjøres oppmerksom på at bad, sekundærstue og gang/bod under trapp medtatt i P-rom.

 

Standard

Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. Boligene inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligene bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering av grunnmur og innervegger mot lyd gjennomgang. Det brukes solide og anerkjente leverandører på alle produkter. 

Entré
Boligens hovedentré ligger i første etasje, med belysning og ringeklokke ved inngangsdøren. Vel innenfor møtes du av en stilig entré med flislagt gulv, glatte gipsvegger malt i fargen "hvit lin", og selvfølgelig listefri overgang til hvitmalt himling. Rommet har en velegnet nisje for garderobeskap og direkte adkomst til gjestetoalett. Det er også utvendig adkomst til kjelleren, enten direkte inn til stue, eller til en innredet bod med parkettgulv.

Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og dekker store deler av arealet i første etasje. Dette gir et sosial og luftig rom - perfekt for selskapeligheter, familiehygge og ren avslapping. Store panoramavinduer på to sider gjør at rommet bades i lys. Fra stuesonen vil det bli utgang til egen hage, og i overgangen mellom kjøkken og stue kan en peisovn (tilvalg) sørge for ekstra stemning.

Stuen får enstavs eikeparkett i hvitlasert utførelse og glatte vegger malt i "hvit lin". Listefri overgang til tak understreker den funksjonelle stilen. Stuen vil enkelt la seg innrede med både sofagruppe og tv-løsning. I to av boligene vil du i tillegg ha en kjellerstue med egen inngang, og i de resterende er det store boder som du kan gi ulike bruksmuligheter om man trenger å trekke seg tilbake. 

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa - begge anerkjent for kvalitet og design. Kjøkkenet er tegnet i vinkel, noe som gir en funksjonell arbeidssone med rikelig benkeplass. Kommer du tidlig nok inn kan du selv være med på utformingen av ditt kjøkken. Rørlegger sørger for opplegg til oppvaskmaskin, og det er tilrettelagt for integrerte hvitevarer. Innredning inkludert i leveransen har en verdi av kr 120 000,- inkl. mva., frakt og montering. Du kan selv velge om du vil benytte noe av dette til baderomsmøbler eller garderobeskap.

Bad/wc/vaskerom
Hver bolig får to pene bad og et gjestetoalett. Badene blir helflisede, toalettrommet får flislagt gulv, og alle får gulvvarme. Rommene får hvite veggfliser fra Villeroy & Boch, i størrelse 25 x 40 cm, og gulvfliser i størrelse 15 x 15 cm fra Sap Kaleido. Du kan velge blant seks ulike farger på gulvflisene.

Hvert rom får veggmontert toalett og ettgreps blandebatteri, og badet i andre etasje leveres med dusjvegger. Innredningen kan du velge selv ut fra leverandørens sortiment, innenfor et totalbeløp på kr 120 000, - som inkluderer kjøkken, garderober og montering. Det blir opplegg for vaskemaskin på teknisk rom/vaskerom. 

Soverom og garderobe
Hver bolig får tre gode soverom, med unntak av Hus 1 B og 2 B som begge har ekstra soverom i kjelleren der de øvrige boligene har bod. Soverom og boder får enstavs eikeparkett på gulv og glatte, malte vegger. Det blir plass for garderobeløsning på alle soverommene. Lagringsplassen i bodene er svært god, men bodene kan også gi andre bruksmuligheter.

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Se leveransebeskrivelse vedlagt i fullverdig prospekt for nærmere informasjon.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150