SOLGT

Rognerudveien 26

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Prisantydning til
  Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Rognerudveien 26

Tre prosjekterte og unike eneboliger på Rognerud/Manglerud

Rognerudveien 26 er tre prosjekterte og unike eneboliger av høy kvalitet som ligger i et attraktivt familievennlig og fredelig villastrøk. Beliggenheten er perfekt, med umiddelbar nærhet til skole, barnehage og Østensjøvannet. T-banen ligger få minutter unna og bruker kun 12 minutter til Jernbanetorget. Rognerudveien er sperret for gjennomgangstrafikk.

Hus A er nå solgt. 

Hver seksjon får hage, terrasse, balkong, og en integrert dobbelgarasje. Planløsningen er unik og går over flere halvplan, i tillegg er det mulighet for praktikantdel.

Hver bolig får en stor stue med peisovn, et kjøkken med spisestuedel, tre helflisede bad og et vaskerom. Videre blir det en loftstue, tre soverom, en kjellerstue og bod/teknisk rom. Høy kvalitet på materialvalg, toppmoderne standard og mulighet for individuell tilpasning er et pluss. Rommene er store, vindusflatene gode, gulvene er i enstavs parkett og øverste plan har lun skråhimling.

Les mer om boligene under. Lurer du på noe, ta kontakt med ansvarlig megler Anders Hartwig Thoresen på tlf. 934 59150 eller anders@privatmegleren.no.

Kun ment som illustrasjon

 

Kort fortalt

- 3 prosjekterte eneboliger.
- Planløsning over flere halvplan.
- Mulighet for praktikantdel.
- Høy standard og tilvalgsmuligheter.
- Integrert dobbelgarasje.
- Omkransende hage til hver seksjon.
- Boligene får terrasse og balkong.
- Enstavs eikeparkett i oppholdsrom.
- Gulvvarme i underetasje og 1. etasje.
- Tre bad, et separat vaskerom og wc.
- Stor stue med Curve 100 peisovn (ikke avbildet på illustrasjon).
- Stort kjøkken med spisestuedel.
- Entré med plass for garderobeskap.
- Tre soverom, loftstue og kjellerstue.
- Skråhimling på øverste plan.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
- Sentralstøvsuger.

 

Kun ment som illustrasjon

 

Nærområdet

Rognerud er et attraktivt og meget sentralt boligområde - perfekt for familier med små og store barn. Manglerud idrettspark, samt barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet. Ikke minst er Østensjøvannet like ved, noe som gir rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren. Ved å bo på Rognerud har du gangavstand til kjøpesenter og kun 12 min til sentrum med T-bane.

Utdanning

Bor du i Rognerudveien sokner barna til Manglerud barne- og ungdomsskole, som har rett i overkant av 600 elever. Skolen nås trygt til fots uten å krysse trafikkert vei, og det samme gjør barnehagen i nabobygget til skolen. Området har flere barnehager og skolen har lang tradisjon for både korps og kor, noe som gir enkel tilgang på sunne fritidsaktiviteter.

Idrett

Manglerud idrettspark er naboen til skolen, og rommer en 11-er fotballbane med kunstgress, golfsimulator og en ishall. Et nytt folkebad er på trappene, med byggestart i mars 2019. Badeanlegget er planlagt med tre bassenger, vannsklie, stup, boblebad og kafé med mer. Manglerud ungdomshus og Oslo musikk/kulturskole er planlagt samlokalisert med det nye badet.

Fritid og rekreasjon

Østensjøvannet ligger kun en spasertur på 4-5 minutter unna. Østensjøvannet er et meget populært og naturskjønt turområde i bydelen, med et unikt fugleliv bestående av over 200 forskjellige fuglearter. Østmarka byr på et mylder av sykkelstier og turstier, der spesielt Nøklevann er verdt en visitt. Badeplassene ved fjorden er for øvrig kun en liten kjøretur unna.

Handel og shopping

Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra, Meny og Manglerud Inter Mat - alle på Manglerud senter. Senteret har 60 butikker og servicefunksjoner, inkludert lege, tannlege og Vinmonopolet. Det er for øvrig gangavstand til Bryn senteret, og kort vei til Lambertseter senter som har 80 butikker. Oslo sentrum ligger kun 11 minutter unna med bil.

Kollektivtilbud

Området har et svært godt kollektivtilbud via buss, T-bane og tog. Nærmeste T-banestasjon er Manglerud og Høyenhall, som ligger 6-7 min gange fra eiendommen. T-banen fra Manglerud bruker ca. 12 min til Jernbanetorget. Bryn stasjon har tog med hyppige avganger til Asker, Lillestrøm og Spikkestad.

Kun ment som illustrasjon

 

Areal og fordeling per etasje

Hus A, B og C

U.Etasje: BTA 93 / BRA 80 / P-ROM 39 / S-ROM 41 kvm

1.Etasje: BTA 83 / BRA 71 / P-ROM 71 / S-ROM 0 kvm

2.Etasje: BTA 74 / BRA 69 / P-ROM 69 / S-ROM 0 kvm

Sum: BTA 250 / BRA 220 / P-ROM 179 / S-ROM 41 kvm

Garasje er medtatt i BTA, BRA og S-rom.

 

Innhold

Underetasje/nederste del:
Kjellerstue og bad.

Underetasje, øverste del:
Entré, wc, bod/teknisk rom og garasje.

1. Etasje, nederste del:
Spisestue/kjøkken med utgang til hage.

1. Etasje, øverste del:
Stue med utgang til balkong.

2. Etasje, nederste del:
Soverom, bad og garderobe.

2. Etasje, øverste del:
Bad, vaskerom, loftstue og 2 soverom.

Kun ment som illustrasjon

 

Standard

Entré

Boligenes hovedinngang og bi-inngang er begge i underetasjen, på hvert sitt halvplan. Bi-inngangen vil lede rett inn til kjellerstuen, mens hovedinngangen fører inn til en flislagt entré med vegger malt i fargen hvit lin. Rommet får gulvvarme, i likhet med resten av etasjen. Flisene leveres fra Sap Kaleido. Entreen får god plass for en garderoberekke innover mot trapperommet. Trappen vil være hvitmalt med stålspiler.

Kjøkken og spisestue

Kjøkkenet ligger i åpen løsning til spisestue og får skyvedør ut til en herlig terrasse vendt mot hagen. Kjøkkenet blir romslig, så det vil være god plass for en større spisegruppe og en innholdsrik kjøkkeninnredning. Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa til en samlet verdi av kr 120 000, - inkl. mva., frakt og montasjekostnad. Om noe av verdien vil benyttes til garderobe eller baderomsinnredning, står kjøper fritt til dette, så fremt kravene til de enkelte rommene ivaretas.

Stue

Stuen blir et herlig rom med god boltreplass. Mange vinduer og utgang til balkong er noen av rommets kvaliteter. En peisovn plasseres slik at den skaper to soner, hvor sonen mot kjøkkenet gir en perfekt tv-krok. Deler av stuen kan også skilles av om det er ønskelig med et separat kontor. Stuen får enstavs eikeparkett som er hvitpigmentert og glatte vegger som er malt i fargen hvit lin.

Kjellerstue og loftstue

Boligen får en loftstue i øverste del av andre etasje - perfekt som et tv-rom eller lekerom. Skråtak gir en ekstra lun og intim stemning. Stuen ligger strategisk plassert utenfor to av soverommene. I nederste underetasje får boligen en romslig kjellerstue. Kjellerstuen har egen inngang fra hagen og inngang til bad, slik at den kan bli en super ungdomsavdeling, eller praktikantdel. Begge stuene får hvitpigmentert gulv i enstavs parkett og glatte gipsvegger malt i fargen hvit lin.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder hele tre bad, et separat toalettrom og et vaskerom. Alle badene blir helflisede med hvite veggfliser levert fra Villeroy & Boch, og gulvfliser fra Sap Kaleido, hvor du kan velge fritt blant seriens seks farger. Fliseleverandøren er Bergersen Flis på Ryen. Toalettrommet og vaskerommet får fliser på gulv og sparklede gipsvegger malt i hvitt og hvit lin på toalett. Vaskerommet får også sokkelfliser. Bad og toalettrom får veggmonterte toaletter, og det leveres ettgreps blandebatteri til servanter og dusj. På vaskerommet er opplegg for vaskemaskin inkludert i rørleggerarbeidet.

Soverom og garderobe

Eneboligene får tre soverom. Rommene får enstavs eikeparkett på gulv og glatte vegger malt i nyansen refleksjon. Hovedsoverommet plasseres på nederste del av andre etasje, i suiteløsning med bad og eget garderoberom. Skråhimling på de to soverommene i øverste del gir ekstra lun stemning. Det blir god plass for garderobeløsninger og lagringsplass i bod/teknisk rom i underetasjen.

 

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150