SOLGT

Ringshusveien 14

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Primærrom (P-rom)
    Eierform
  • Boligtype
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Ringshusveien 14

Tre moderne eneboliger på populære Bekkelagshøgda

Velkommen til Ringshusveien 14! Her skal vi bygge tre eneboliger i et etterspurt og barnevennlig område på Bekkelagshøgda med begrenset gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen er det gangavstand til Kastellet skole og kort vei til et rikt utvalg servicetilbud. Alle tre boligene leveres med hver sin doble carport og solrike takterrasser, i tillegg til to uteplasser i form av balkong og markterrasse. Det vil være vannbåren gulvvarme i alle etasjer, supplert med varmekabler på bad.

Pris: kr. 15.000.000,-
Omkostninger: kr.158.750,-
Totalpris: kr. 15.158.750,-


Planløsningen vil gå over tre plan inkludert kjeller, og vil ellers variere fra hus til hus. Det vil blant annet være åpne stue- kjøkkenløsninger, separate vaskerom, romslige trimrom og egen inngang til underetasje. Boligene leveres med tre soverom og framtidig mulighet for et fjerde. I tillegg vil hus A og C ha ensuiteløsning på hovedsoverom med egne bad og walk-in closet. Hus A og C leveres med tre bad, mens hus B vil ha to bad. Kort sagt et eksklusivt prosjekt med høy standard og stort fokus på både ut- og innomhus trivsel.

 

Bolig P-rom BRA Totalpris
A 212kvm 230kvm 15.158.750,-
B 181kvm 216kvm 15.158.750,-
C 201kvm 227kvm 15.158.750,-Kort fortalt

- Tre prosjekterte eneboliger.
- Etterspurt beliggenhet på Bekkelagshøgda.
- Parkering for to biler i carport.
- Takterrasse for hver av boligene.
- Balkong med utgang fra 2. etasje. 
- Markterrasse i 1. etasje. 
- Kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa.
- Tre soverom, mulighet for fire.
- Tre bad og ett wc i hus A og C.
- Vannbåren gulvvarme i alle etasjer.
- Balansert ventilasjonssystem m/god gjenvinningseffekt.
- Separat vaskerom i kjelleren.
- Egen inngang til kjelleretasjen.
- EL-anlegg etter NEK400. 
- Downlights.
- Lagringsplass i boder/carport.
- Sentralstøvsuger.
- Boligen blir bygget i forskriftsmessig stand etter TEK10. 
- Fem år garanti etter overtakelse.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Lave kjøpsomkostninger.
- Flytt inn i et helt nytt hjem.
- Tilvalg etter nærmere avtale.

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et sentralt og etterspurt boligområde på Bekkelaget i Oslo. I nærområdet finnes det skoler i alle trinn og et godt antall barnehager, samt god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Lambertseter senter er en naturlig samlingsplass i området, med bibliotek og kulturhus med kino, i tillegg til gode shoppingmuligheter, legesenter og flere spisesteder.

Kort vei fra eiendommen ligger Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og idrettslekeplass, samt skøytebane om vinteren. Tufteparken Lambertseter er en populær natur- og aktivitetspark med utendørs treningsapparater og kupert turterreng m.m. Det er svømmehall ved Lambertseter skole, og ellers kort vei til treningssenter, tennisanlegg på Abildsø og rideskole på Ekeberg.

Østensjøvannet ligger ca. 2,5 km unna og byr på et rikt fugleliv og flotte turmuligheter. Ellers kan Østmarka skilte med et stort nettverk av turveier og stier, idylliske badevann og koselig markastuer. Vinterstid finnes det milevis med oppkjørte skiløyper. Det er også gang-/sykkelavstand til turområder på Ekeberg/Brannfjell. I tillegg er det kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Hvervenbukta, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya med det ikoniske stupetårnet.


Servicetilbud

Nærmeste dagligvarehandel vil være Kiwi, Rema 1000 og Meny, hvorav de to sistnevnte ligger på Lambertseter senter. Fra eiendommen er det ca. 10 minutters gange til gourmetbutikken Jacobs på Holtet og Åpent Bakeri. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Skogholtveien som ligger ca. 350 meter unna eiendommen. Det er ca. 800 meter til Karlsrud T-banestasjon. Med bil tar det ca. 15 min til Oslo S, 12 min til Aker Brygge, 18 min til Majorstuen og 40 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Kastellet barne- og ungdomsskole, og til Lambertseter videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Byggemåte

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10 iht. overgangsbestemmelsene i TEK17 § 17-2. 

Boligene bygges med vann til vann varmepumpe med bergvarme og vannbåren gulvvarme i alle 3 etasjer, samt elektriske varmekabler på bad. 

Det er utarbeidet en egen leveransebeskrivelse for prosjektet. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

 

Arealer og fordeling per etasje

Hus A: BTA 266 / BRA 230 / P-ROM 212 / S-ROM 29 kvm fordelt på:
Kjeller: BTA 103 / BRA 91 P-ROM 68 / S-ROM 23 kvm
1. Etasje: BTA 69 / BRA 57 P-ROM 51 / S-ROM 6 kvm
2. Etasje: BTA 94 / BRA 82 P-ROM 82 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør to boder og teknisk rom i kjelleren, samt bod i carport i 1. etasje. Carport er ikke medregnet i BTA/BRA. Balkong i 2. etasje er ikke medregnet i noen arealer. Takterrassen er på ca. 42 kvm.

Hus B: BTA 248 / BRA 216 / P-ROM 181 / S-ROM 35 kvm fordelt på:
Kjeller: BTA 99 / BRA 85 P-ROM 53 / S-ROM 32 kvm
1. Etasje: BTA 63 / BRA 55 P-ROM 52 / S-ROM 3 kvm
2. Etasje: BTA 86 / BRA 76 P-ROM 76 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør to boder uten vindu i kjelleren. Carport er ikke medregnet i BTA/BRA. Balkong i 2. etasje er ikke medregnet i noen arealer. Takterrassen er på ca. 34 kvm.

Hus C: BTA 260 / BRA 227 / P-ROM 201 / S-ROM 26 kvm fordelt på:
Kjeller: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 62 / S-ROM 26 kvm
1. Etasje: BTA 64 / BRA 55 P-ROM 55 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 96 / BRA 84 P-ROM 84 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør to boder og teknisk rom i kjelleren, samt bod i carport i 1. etasje. Carport er ikke medregnet i BTA/BRA. Balkong i 2. etasje er ikke medregnet i noen arealer. Takterrassen er på ca. 31 kvm.

 

Plantegninger

Hus A:

Hus B:

Hus C:

 

Innhold

Hus A
Kjeller: Trappegang, gang, trimrom, bad/wc, vaskerom, teknisk rom og 2 boder.
1. etasje: Entré/trappegang, bad/wc, kontor og 2 soverom.
2. etasje: Trappegang, kjøkken/stue, wc, soverom, bad/wc og walk-in closet.
Annet: Bod i carport.

Hus B
Kjeller: Trappegang, trimrom, bad/wc, vaskerom/teknisk rom og 2 boder.
1. etasje: Entré/trappegang, wc og kjøkken/stue.
2. etasje: Trappegang/stue, 3 soverom og bad/wc. 
Annet: Bod i carport.

Hus C
Kjeller: Trappegang, gang, trimrom, bad/wc, vaskerom, teknisk rom og 2 boder.
1. etasje: Entré/trappegang, bad/wc, kontor og 2 soverom.
2. etasje: Trapperom, kjøkken/stue, wc, soverom, bad/wc og walk-in closet.

 

Standard

Entré
Entreen vil ligge i boligens første etasje og ha adkomst via en antrasittgrå ytterdør av typen Swedoor, Michigan. Veggene blir levert med to strøk maling i fargen hvit lin, mens listverket leveres hvitgrunnet. Gulvet vil være belagt med fliser, av typen Sap Kaleido. Behagelig vannbåren gulvvarme vil være gjeldende for alle tre etasjer. Fra entreen blir det videre adkomst til boligens andre etasje via trapp med stålspiler.

Kjøkken
Boligene leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal eller Mobalpa. Kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobeskap vil bli levert til en samlet verdi pålydende kr 175 000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Her står kjøper selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Hus A og C har kjøkken i andre etasje, mens kjøkkenet i Hus B ligger i første etasje. 

Stue
Stuene vil by på store vindusflater og ha utgang til hver sin balkong/terrasse. Vinduer og balkongdører leveres i fargen antrasittgrå både ut- og innvendig. Overflatene i rommet vil bestå av enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulv og malte vegger i fargen hvit lin. Det vil være åpen løsning mot kjøkken, og plass for både spisebord og sofa med tilhørende møblement.

Det vil være mulig å sette inn ildsted i boligen som tilvalg. Det kan i tillegg leveres andre materialer og standard mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne. I hus B vil det være en ekstra stue i andre etasje, da kjøkken/stue ligger i første.

Bad/wc
Hus A og C leveres med tre bad, ett toalettrom og separat vaskerom, mens hus B vil ha to bad, ett toalettrom og kombinert vaskerom/teknisk rom. Badene blir levert med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Gulvflisene vil være av typen Sap Kaleido, mens veggfliser leveres fra Villeroy & Boch i typen hvit matt 1390 SW00. 

Av innredning vil det være vegghengte toaletter og dusjvegger. I tillegg leveres det badekar på bad i første etasje i hus A og C. Kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobeskap vil bli levert til en samlet verdi pålydende kr 175 000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Her står kjøper selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Vaskerom
Vaskerommet blir plassert i kjeller og får fliser på gulv og malte veggflater. Flisene blir av typen Sap Kaleido, mens veggene vil bli malt med to strøk i hvitt. Det vil bli opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligene får tre soverom hver, med framtidig mulighet for et fjerde om ønskelig. Soverommene leveres med enstavs, hvitpigmentert eikeparkett og veggflater med to strøk i fargen hvit lin. I hus A og C vil hovedsoverommet ligge i andre etasje og ha en såkalt suiteløsning med eget bad og walk-in closet. Det vil være lagringsplass i to kjellerboder, i tillegg til bod i carport for hus A og B.

Tilvalg
Det vil utarbeides tilvalgslister for boligen som vil inneholde mulighet for oppgradering /utvidelse av sanitæranlegg, el-punkter og endrede valg av overflatematerialer. Pipe og peis kan utføres som tilvalg. Det kan også leveres flere EL-punkter, kurser, TV/datauttak, design og belysing som tilvalg. For kjøkken kan det gjøres tilvalgsløsninger i samråd med kjøkkenleverandør. 

Egenleveranser tillates ikke.

Utstyr

Det blir installert balansert ventilasjon med god gjenvinningseffekt, og sentralstøvsugere med uttak i hver etasje. 

Videre vil boligene få hver sin 200 liters varmtvannsbereder og elektrisk anlegg i henhold til NEK400:2014. Elektromateriell leveres i hvit utførelse som standard, og flere punkter, design og ytterligere belysning kan leveres som tilvalg. Det leveres to utekraner med hhv. varmt- og kaldtvann.

 

Oppvarming

Boligene blir oppvarmet med bergvarme via vann-til-vann varmepumpe og vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer. Badene får varmekabler som supplement, og det vil være mulig å sette inn ildsted i boligene som tilvalg.

Det er ikke prosjektert energibrønner fra ansvarlig rørlegger. Kommunen har uttalt at det tillates borring på tomten, men dette må ses i sammenheng med røtter til bevaringsverdige trær og private stikkledninger. Dersom prosjekteringen ikke tillater borring, vil det levers luft/vann varmepumpe som erstatning for bergvarme.

 

Parkering / Garasje

Boligene leveres med hver sin carport med plass for to biler. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en etterspurt og barnevennlig beliggenhet i rolig gate med begrenset gjennomgangstrafikk. Tomten leveres maskinplanert med matjord og stedvis ferdigplen, samt singlede gang- og veiarealer. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant vil bli forsøkt beholdt, og etter innflytting vil man ha mulighet for ytterligere beplantning og opparbeidelse etter egne ønsker og behov. Eksiterende furutrær på tomten er bevaringsverdige, og samtlige trær vil bli stående. 

Alle tre husene leveres med hver sin solrike takterrasse. Takterrassene vil ha upåklagelige solforhold og rekkverk av glass for maksimalt utsyn. I tillegg får hvert av husene både markterrasse og balkong. Kort sagt et flott uteområde med stort potensial for trivsel. Husene vil være kledd med grunnet Møre Royal kledning, og ha vinduer og balkongdører fra Nordan med trelags lavenergiglass. Det vil bli montert to utekraner med henholdsvis varmt- og kaldtvann.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150