SOLGT

Midtveien 3

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Eierform
  • Prisantydning til
    Boligtype
  • Antall enheter
Midtveien 3

Nye familieboliger med moderne og praktiske planløsninger på Risløkka

Vi selger to stykk eneboliger og to stykk vertikaldelte tomannsboliger på Risløkka. Dette er meget pene og innholdsrike boliger i tidløs arkitektur i fredelig villastrøk. Husene er perfekte for dagens familier som ønsker gode, solide hus, gjennomtenkt planløsning og ny standard. Her får du balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme, bedre vindtetting og isolasjon. Med andre ord, meget energivennlige boliger.

Innhold

Enebolig:
Følgende rom vil inngå i prosjektets primær- og sekundærrom

U.etg:
gang, bad, vaskerom, bad, vaskerom, bod, bod, bod

1. etg:
hall, stue, kjøkken, garasje

2. etg:
bad, gang, stue, soverom, soverom, soverom

Loft:
uinnredet loft

 

Tomannsbolig:
Følgende rom vil inngå i prosjektets primær- og sekundærrom

U. etg:
hall, gang, bad, vaskerom, bod, bod, bod

1. etg:
hall, bad, kjøkken, stue

2. etg:
gang, bad, soverom, soverom, soverom


Nærområdet

Boligene bygges i et meget attraktivt og populært område på idylliske Risløkka. Området er en barnevennlig oase i Oslo, med villaer og rekkehus, store frukthager og flotte parkområder. Det finnes flere dagligvarebutikker i nærområdet, i tillegg til kafé, restauranter, treningssentre og andre servicefasiliteter. I tillegg er det gode kollektivforbindelser og boligen ligger nær det som vil bli nye Økern Sentrum. Nærheten til Lillomarka som representerer en fantastisk mulighet til rekreasjon, sport og lek er også et stort pluss. Lysløyper, Grefsenkleiva og flotte turstier - sommer som vinter!

Barnehager/skoler
Eiendommen sogner til Løren skole (kun elever på lavere trinn). Det er flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen

Bilde av Mikkel Stølen

MEGLER

Mikkel Stølen

Krogsveen - Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Telefon 913 74 850