SOLGT

Marienlundveien 9

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Primærrom (P-rom)
    Eierform
  • Prisantydning til
    Boligtype
  • Antall enheter
Marienlundveien 9

Tre lekre prosjekterte eneboliger på Bekkelaget

Velkommen til Marienlundveien 9; tre prosjekterte eneboliger over tre plan med høy standard, herskapelig stil, integrert dobbeltgarasje og egen kjellerinngang. Sameiet ligger i et meget barnevennlig område, i nærhet til Bekkelaget skole, Bækkelagshallen, Holtet videregående og Brannfjell. I kort gangavstand finner du dagligvarebutikken Jacobs, Åpent Bakeri, samt trikkestopp og bussholdeplass. 

Boliger

Bolig Soverom P-rom BRA Totalpris
1 4 203 kvm 260 kvm 14.500.000,-
2 4 196 kvm 260 kvm 13.900.000,-
3 3 203 kvm 260 kvm 14.200.000,-Eneboligene får hver sin romslige hage, terrasse og balkong. Hagearealet blir planert med ferdigplen og beplantning i tomtens ytre kanter forsøkes beholdt. Boligene får moderne standard med balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme og komplett opplegg for sentralstøvsuger. Planløsningen er meget familievennlig med ekstra god fleksibilitet. 

Blant annet har boligene egen inngang til en stor, innredet bod i kjeller, som for de fleste vil fremstå som kjellerstue eller et hendig gjesterom. Den store boden er tilknyttet ett av boligens tre bad, og i samme etasje finnes en stor bod, et vaskerom/teknisk rom og trappegang til hovedplan. De to andre badene er plassert i andre etasje - begge helflisede og ett i suiteløsning med hovedsoverom. 


Hus 1 og 2 har hele fire soverom, og Hus 3 har tre soverom. Alle har en perfekt tv-stue i andre etasje og en stor hovedstue i åpen løsning med kjøkken. Kjøkkeninnredning er fra kvalitetsleverandørene Sigdal eller Mobalpa. Alle soverommene og entreen har god plass for skap, og entreen ligger tilknyttet gjestetoalett. 


Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Det vil være oppgraderingsmuligheter for sanitæranlegg, elpunkter, belysning, ildsted og overflatematerialer. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon!

 

Kort fortalt

- Tre prosjekterte eneboliger over tre plan. 
- Dobbelgarasje og utvendig parkering. 
- Boligene får markterrasse og balkong. 
- Omkringliggende hage med ferdigplen til hver enebolig. 
- Moderne standard og fleksibel planløsning. 
- Egen inngang til innredet kjellerrom/bod. 
- Flislagt entré med plass for garderobeskap. 
- Stor hovedstue i åpen løsning med kjøkken. 
- Velg kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa. 
- Tre/fire soverom - ett i suiteløsning med bad. 
- Koselig loftstue med god plass for møbler. 
- Mange bruksmuligheter for innredet bod. 
- Tre helflisede bad og ett gjestetoalett. 
- Vaskerom med flislagt gulv i kjelleren. 
- Godt med lagringsplass og rom for skap. 
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. 
- Vannbåren gulvvarme i 1. et. og underetasje. 
- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje. 
- Trinnlydsmatter og Silencio parkettunderlag.
- 2 stk utekraner (kaldt og vamtvannstilkobling).
- Boligen leveres ryddet og byggrengjort.

 

Fordeler ved ny bolig

Her får du en oversikt over fordelene ved å kjøpe en splitter ny bolig.

 

Innhold, arealer og fordeling per etasje

HUS 1
BTA 291 / BRA 260 / P-ROM 203 / S-ROM 57 kvm fordelt på:

Underetasje
Vaskerom/teknisk rom, bad, gang og 2 innredede boder
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 62 / S-ROM 24 kvm

1. Etasje
Hall, kjøkken/spisestue/stue, WC og garasjerom
BTA 97 / BRA 88 / P-ROM 55 / S-ROM 33 kvm 

2. Etasje
4 soverom, stue og 2 bad
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 86 / S-ROM 0 kvm

Merk at bod med vindu og vaskerom/teknisk rom er medtatt i P-rom. Garasje er S-rom.
------------------------------

HUS 2
BTA 291 / BRA 260 / P-ROM 196 / S-ROM 64 kvm fordelt på:

Underetasje
Mellomgang, vaskerom/teknisk rom, bad, gang og 2 innredede boder
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 55 / S-ROM 31 kvm

1. Etasje
Entré, kjøkken/spisestue/stue, WC og garasjerom
BTA 97 / BRA 88 / P-ROM 55 / S-ROM 33 kvm 

2. Etasje
4 soverom, 2 bad og stue
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 86 / S-ROM 0 kvm

Merk at bod med vindu og vaskerom/teknisk rom er medtatt i P-rom. Garasje er S-rom.

------------------------------

HUS 3
BTA 291 / BRA 260 / P-ROM 203 / S-ROM 57 kvm fordelt på:

Underetasje
Bad, vaskerom/teknisk rom, gang og 2 innredede boder
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 62 / S-ROM 24 kvm

1. Etasje
Hall, kjøkken/spisestue/stue, WC og garasjerom
BTA 97 / BRA 88 / P-ROM 55 / S-ROM 33 kvm 

2. Etasje
3 soverom, stue og 2 bad
BTA 97 / BRA 86 / P-ROM 86 / S-ROM 0 kvm

Merk at bod med vindu og vaskerom/teknisk rom er medtatt i P-rom. Garasje er S-rom.

 

 

Standard

Entré
Eneboligene får en innbydende, lys entré med flislagt gulv. Gulvflisene er av typen Sap Kaleido, og du kan velge mellom seks ulike nyanser. I likhet med hele etasjen og underetasjen, har også entreen vannbåren gulvvarme. Gulv i første etasje leveres med trinnlydsmatter og gulv i andre etasje får Silencio parkettunderlag. Fra entreen fører en hvitmalt trapp til de øvrige etasjene, og det er inngang til gjestetoalett.

Boligene har også egen inngang til kjelleretasjen. Her finner du en stor, innredet bod med tilknytning til bad, noe som åpner for ulike bruksmuligheter. Bodrommet har enstavs eikeparkett på gulv, gulvvarme og sparklede veggflater malt i fargen "hvit lin". 

Kjøkken
Kjøkkenet er planlagt i åpen løsning med stuen, slik at du får et sosialt allrom og et naturlig samlingspunkt for hele familien. Kjøkkenets utførelse er tegnet litt forskjellig på de tre boligene, men likt for alle er at det er plass til en funksjonell innredning, enten i hesteskoform eller vinkel, og med mulighet for kjøkkenøy. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. 

Innredningen kan du velge fra sortimentet hos Sigdal eller Mobalpa - begge anerkjente for god kvalitet. Inkludert i leveransen er innredning til kr 150 000,- inkl. mva. og montering. Hvis du ønsker å benytte noe av summen til garderobe eller baderomsinnredning står du fritt til det, så lenge krav til innredning i hvert rom er oppfylt. Siden stuen og kjøkkenet har et areal som dekker nesten hele første etasje, vil du få god plass for spisebord. 

Stue
Stuen blir et lyst, luftig rom med store vindusflater og utgang til markterrasse. Med åpen løsning til kjøkken får du et naturlig samlingspunkt for hele familien, og ikke minst god plass til gjester. Stuen får enstavs eikeparkett i hvitlasert utførelse på gulv, og lysmalte, glatte gipsvegger som er malt to strøk. Det blir rikelig plass for sofagruppe, langbord og tv-møblement. Skulle du ønske ildsted kan dette bestilles som tilvalg. 

Loftstue og "kjellerstue"
I andre etasje får boligen den perfekte tv-stuen - utmerket for late søndagsmorgener og filmkvelder med familien. Stuen har enstavs parkettgulv, lysmalte gipsvegger og god plass for møbler. Vindusflatene er gode, og for en ekstra luftig følelse er det fransk balkong. 

I kjelleren har du egen inngang til en stor, innredet bod i tilknytning til eget bad. Dette store bodrommet vil kanskje de fleste velge å bruke som kjellerstue eller gjesteværelse, eller kanskje en egen ungdomsavdeling? Mulighetene er mange og det er lun gulvvarme i hele etasjen. I samme etasje finnes også en bod uten vinduer, denne er også innredet med parkettgulv og gipsvegger. 

Bad/wc/vaskerom
Hver bolig får tre moderne bad, et gjestetoalett og et vaskerom/teknisk rom. To bad ligger i andre etasje, gjestetoalettet er tilknyttet entreen, og det siste badet og vaskerommet er plassert i kjelleretasjen. Hovedbadet i andre etasje ligger i bekvem suiteløsning med det største soverommet. 

Alle badene leveres helfliset med hvite veggfliser fra Villeroy & Boch, i størrelse 25 x 40 cm, og med gulvfliser fra Sap Kaleido i størrelse 15 x 15 cm. Du kan velge mellom seks ulike farger på gulvflisene. Hvert bad får gulvvarme, veggmontert toalett, samt ett-greps blandebatteri til servant og dusj. Det medfølger dusjvegger til ett av badene. Vaskerommet får flislagt gulv med gulvvarme, sokkelflis, hvitmalte vegger og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom og garderobe
Hus 1 og 2 får fire soverom, og hus 3 får tre soverom. Alle soverommene vil ligge i andre etasje, og hovedsoverommet blir ekstra stort - i suiteløsning med bad og med utgang til balkong. Det blir god plass for garderobeløsning på hvert rom. For øvrig har hver bolig to store, innredede boder i kjelleren slik at behovet for lagringsplass er godt ivaretatt.

For mer informasjon henvises det til en egen leveransebeskrivelse for prosjektet. Denne er vedlagt salgsoppgaven. ta kontakt med megler/meld interesse for å få denne tilsendt. 

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150