SOLGT

Kirkeåsveien 5E

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Prisantydning til
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Kirkeåsveien 5E

UTSOLGT! Energieffektive eneboliger med 4 soverom og dobbelgarasje på Bekkelagshøgda!

Kirkeåsveien 5E er to prosjekterte eneboliger med energieffektive egenskaper. Eneboligene får svært god beliggenhet på Bekkelagshøgda, høyt opp hvor det er solrikt og gode utsiktsforhold i retning Oslofjorden. Holtet ligger innen kort rekkevidde til fots, og det etterspurte området har fine idrettsanlegg, turløyper, skoler og barnehager. Friluftsområdet Brannfjell ligger under 700 meter fra tomten, og Oslo sentrum når du på 12 minutter i bilen.

Eneboligene blir utformet i funksjonalistisk stil og får tre plan. Hus B får størst bruksareal med fullt utnyttet underetasje. Underetasjen til hus A vil benyttes til to dobbeltgarasjer, hvorav den ene tildeles hus B. Hus A vil få tørrskodd adkomst internt fra garasjen til første etasje og til egen bod. Begge boligene får nydelig lys toppetasje der hele arealet blir viet til stue og kjøkken - et lyst allrom for hele familien. Det blir store vinduer i alle retninger og utgang til terrasse i front.

 

En innredningspakke på 150.000,- skal benyttes til kjøkken, garderober og baderomsmøblement, og du vil stå fritt til å fordele postene. Hus B får stor kjellerstue og et romslig areal i gangen i første etasje, så dette blir boligen for deg som vil ha ekstra fleksibilitet.

 

Begge eneboligene får fire soverom. I hus B får de to største soverommene suiteløsning med adkomst til hver sitt bad. Det blir totalt tre bad og et toalettrom i hus B. Hus A får to bad, hvorav ett blir tilliggende hovedsoverom. Badene får alt nødvendig utstyr og lekre fliser, blant annet Villeroy & Boch-fliser på veggene. Hus A får garasjebod, mens hus B får to innvendige boder, den ene tilliggende hovedsoverom slik at du kan innrede som walk-in closet.

 

Oppholdsrom får tidløs enstavs eikeparkett i hvitoljet utførelse, mens de fleste vegger blir malt i fargen hvit lin. Boligene får berg/ vann varmepumper med vannbåren gulvvarme i to etasjer. Sentralstøvsuger og balansert ventilasjon vil være med å bidra til et sunt inneklima i begge boligene.

 

Kort fortalt

- To prosjekterte eneboliger.
- Energieffektivt og funksjonelt.
- Dobbelgarasje til begge boliger.
- Gode sol- og utsiktsforhold.
- Terrasse med glassrekkverk.
- Boareal over to etasjer i hus A.
- Boareal over tre etasjer i hus B.
- Store vinduer gir godt lysinnslipp.
- Stue og kjøkken med utgang til balkong i toppetasjen.
- Innredningspakke til 150.000,-.
- Hus B med ekstra stue og lekeareal.
- Hus A blir utstyrt med to baderom.
- Hus B med tre bad og toalettrom.
- Begge eneboliger får fire soverom.
- Suiteløsninger i begge boliger.
- Hus B med to romslige bodrom.
- Egen garasjebod til hus A.
- Berg/vann varmepumper.
- Vannbåren gulvvarme i to etasjer.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

 

Arealer og fordeling per etasje

HUS A
Hus A: BTA 234 / BRA 192 / P-ROM 143 / S-ROM 49 kvm fordelt på:
Underetasje: BTA 61 / BRA 49 / P-ROM 0 / S-ROM 49 kvm
1. Etasje: BTA 92 / BRA 77 / P-ROM 77 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 81 / BRA 66 / P-ROM 66 / S-ROM 0 kvm S-ROM utgjør bod og garasje.
Annet: Garasje i hus A på 31 kvm BRA er holdt utenfor arealberegningen. Totalt BRA 229.

HUS B
Hus B: BTA 233 / BRA 198 / P-ROM 183 / S-ROM 15 kvm fordelt på:
Underetasje: BTA 81 / BRA 69 / P-ROM 54 / S-ROM 15 kvm
1. Etasje: BTA 81 / BRA 68 / P-ROM 68 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 71 / BRA 61 / P-ROM 61 / S-ROM 0 kvm S-ROM utgjør boder og gang i første etasje.


 

 

Innhold

Planløsning - hus A
Underetasje: 2 doble garasjerom og bod.
1. Etasje: Entré med biinngang, gang, 2 bad og 4 soverom.
2. Etasje: Stue/kjøkken/spisestue med utgang til terrasse.

Planløsning - hus B
Underetasje: Entré, stue, soverom, bad, toalettrom og 2 boder.
1. Etasje: Gang/lekestue, 3 soverom og 2 bad.
2. Etasje: Stue/kjøkken/spisestue med utgang til terrasse.
 

Annet: Dobbel garasje under hus A.

 

Standard

Det leveres flislagte gulv på badene, toalettrom, entré, vindfang og trappegang. Øvrige oppholdsrom leveres med lekker enstavs eikeparkett i hvitpigmentert utførelse. Det leveres listfri overgang til vegg-tak og rundt vinduer. Dør og gulvlister kommer i glatt hvitgrunnet utførelse. Innvendige dører vil være fra Swedoor og kommer i hvit utførelse, type Unique01L med blanke/matte håndtak/vridere. Karm får dempelist. Swedoor vil også sørge for ytterdøren som blir av typen Michigan i fargen RAL7043. Innvendige trapper konstrueres i treverk med tette eiketrinn og glassrekkverk.

Entré

Hus A får adkomst både via garasjen og fra inngangspartiet som ligger skjermet på baksiden av boligen. Fra inngangspartiet er det to dører til første etasje, den ene til garasjetrappen og den andre til vindfang med 60x60 cm gulvfliser. Videre inn er det gang med god plass til garderobeskap. Hus B får inngang i front via første etasje. Her blir du møtt av en stor entré med 60x60 cm gulvfliser og god plass til garderobeinnredning.

Stue

Toppetasjen blir et imponerende allrom i både hus A og B. Store vinduer med moderne sort ramme vil sende dagslyset inn fra alle fire sider. Med gjennomgående planløsning blir dette et moderne familierom med hovedsakelig tre soner. Det blir god plass til romslig sofagruppe og et stort spisebord. I enden får begge stuer et toppmoderne kjøkken, noe som vil skape god sosial dynamikk mot resten av stuen. I front blir det ekstra store vinduer og utgang til terrasse vendt mot fjorden. Begge stuene får enstavs hvitpigmentert eikeparkett kombinert med vegger malt i hvit lin. Kort fortalt store, moderne rom hvor du står fritt til å innrede etter egne behov.

Kjøkken

Kjøkkenet får kvalitetsrik innredning fra Sigdal, Mobalpa eller en annen anerkjent leverandør. For optimal romutnyttelse kan innredningen utformes i hestesko med smart barløsning mot stuen. Dette vil gi godt med benke- og oppbevaringsplass slik at hele familien kan delta i matlagningen. Kjøper står selv fritt til å fordele postene på innredningsbudsjettet som er 150.000 kroner, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. Summen er avsatt til kjøkken, baderomsmøblement og eventuelle garderober. Det er også muligheter for egne tilpasninger med tilvalg for de som ønsker det.

Kjellerstue og lekeareal

Hus B får en flott stue på inngangsplan som med sitt store areal blir et fleksibelt rom for hobbyer og avslapping. I tillegg vil en avskjermet del av gangen i andre etasje gi god plass til lek eller andre aktiviteter. Stuen vil bli det perfekte rom for vennebesøk og filmkvelder, og i den bakre delen av stuen blir det adkomst til bod med god lagringsplass.

Bad/wc/vaskerom

Hus A får to bad som begge blir plassert i første etasje, mens hus B får hele tre bad og et gjestetoalett. I hus B kommer ett av badene og toalettrommet i underetasjen, mens du vil finne de to resterende badene i første etasje. Begge boligene får suiteløsning med eget bad til hovedsoverom, og hus B får hele to suiteløsninger. Her kan du med andre ord tusle rett i dusjen på morgenen, enkelt og uforstyrret. Det blir veggmontert toalett, servant og dusjhjørne på alle badene. Det største badet i hus B får dessuten et deilig badekar i tillegg til dusjhjørne. Baderomsinnredning vil inkluderes i pakken på 150.000 kroner som også gjelder kjøkkeninnredning og eventuelle garderobeskap. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. Alle badene får flislagte gulv og vegger. På veggene blir det Villeroy & Boch i hvit matt med størrelse på 25x40 cm. På gulvene legges det type SAP KALEIDO størrelse 15x15 cm, hvorav du kan velge fritt fra seriens 6 farger. Flisleverandør blir Bergersen Flis eller annen anerkjent leverandør. Opplegg for vaskemaskin blir det på ett av badene i hus A og to av badene i hus B.

Soverom og garderobe

Begge boligene får fire soverom hver. I Hus A vil du finne alle fire soverom i første etasje, hvorav ett av disse får suiteløsning med eget bad. I hus B ligger tre soverom i første etasje og det fjerde i underetasjen. To av soverommene får imponerende stort areal og suiteløsning med eget bad. Soverommet i underetasjen får dessuten stor bod som du kan innrede til walk-in closet. Det blir også bod tilknyttet kjellerstuen. Hus A får bod i tilknytning til garasjen.

 

Beskrivelse av nærområdet/fasiliteter

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, rolig og veletablert villastrøk på Bekkelagshøgda i Oslo kommune, like ved Brannfjell og Ekebergsletta. Fra boligen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, kjøpesenter og idrettsanlegg, samt et rikt servicetilbud i Oslo sentrum. Det er flere idrettslag i nærområdet, blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogsstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er gang-/ sykkelavstand til turområdene på Ekeberg/Brannfjell. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya det kjente stupetårnet. Våren 2019 åpnet også Bekkelagsbadet med moderne fasiliteter og bla. stupebrett, aktivitetspark og matbod. Østensjøvannet ligger ca. 2,5 km unna og byr på et rikt fugleliv og flotte turmuligheter. Ellers kan Østmarka skilte med et stort nettverk av turveier og stier, idylliske badevann og koselig markastuer. Vinterstid finnes det milevis med oppkjørte skiløyper. I tillegg er det kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Hvervenbukta, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya med det ikoniske stupetårnet. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Rema 1000, Joker og gourmetbutikken Jacobs på Holtet. Holtet ligger innen kort gangavstand og har også Åpent Bakeri. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sæter, Manglerud og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert utvalg butikker og forretninger. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss, trikk og T-bane. Nærmeste holdeplass er Åsliveien som ligger ca. 370 meter unna boligen. Trikkeholdeplassen på Holtet ligger under 800 meter unna. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Ryen, 5 min til Lambertseter, 12 min til Oslo S, 13 min til Hvervenbukta og 42 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det ca. 900 meter til Bekkelaget barneskole og ca. 1,2 km til Brannfjell ungdomsskole. Bekkelaget skole ligger ved sentrale Holtet, mens Brannfjell ligger i et naturskjønt område ved Ekebergparken, med idrettsanlegg og turstier. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet og Lambertseter videregående skoler, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Tre barnehager ligger bare noen få minutters gange fra boligen.

 

Utstyr

Det legges trekkerør for kabler til tv, bredbånd og telefon i begge boliger, hvorav boks og rør plasseres valgfritt sted. Kjøper må selv besørge bestilling av data- og teleløsninger. Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400:2014. Anlegget blir skjult, men noen synlige føringer kan forekomme. Alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring. Det levers kombiskap med overbelastningsvern, jordfeilautomater, ringetransformator og dobbel stikkontakt i svakstrømsdel. Brann- og røykvarslere leveres i henhold til gjeldende forskrift. Ringeanlegg til hovedinngangsdør blir montert, hvorav dette inkluderer ringeknapp med tilhørende ringeklokke. Ute blir det også utelampe ved inngangsdør, terrasse i første etasje og ved eventuell utgangsdør i kjelleren. Det blir også lysarmatur i kjellerbod. Inne leveres det 10 downlights fritt plassert, og resterende rom får ett takpunkt klargjort for lampe. Elektromateriell leveres i hvit utførelse som standard. Flere lyspunkter, kurser, tv-uttak, design og belysning kan leveres som tilvalg. Det leveres varmtvannsbereder på 200 liter i hver bolig. Begge boliger får balansert ventilasjonsanlegg med god gjenvinningseffekt. Det blir avtrekk i våtrom, kjøkken og alle oppholdsrom. Anlegget plasseres i henhold til tekniske forhold og avklares etter detaljprosjektering. Det leveres også sentralstøvsuger med ett uttak per etasje. Slangesett inkluderes.

 

Oppvarming

Boligene blir energieffektive og leveres berg/vann varmepumper med vannbåren gulvvarme i to etasjer, unntaksvis på badene som får elektriske varmekabler. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen termostat/regulator på egen kurs/sløyfe. Øvrige rom uten varmekabler leveres med termostatstyrte panelovner etter NEK 400. Pipe og peis kan utføres som tilvalg. Det tas forbehold om at brønnboring lar seg gjennomføre på eiendommen. Alternativt leveres luft/vann med utedel. Parkering / Garasje Hus A vil få to dobbelgarasjer integrert i underetasjen, den ene tilhørende hus B. For hus A vil det bli mulig å gå tørrskodd hjem via garasjen til første etasje. Øvrig parkering vil skje etter områdets gjeldende bestemmelser. Carport blir tilhørende det eksisterende huset.