PRIS FRA:
VISNING Etter avtale med megler

Kirkeåsveien 1e

Nøkkelinfo

 • Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Kirkeåsveien 1e

4 prosjekterte klassiske eneboliger på Bekkelagshøgda - 3 solgt!

 

I meget attraktive omgivelser, nærmere bestemt Kirkeåsveien 1e, skal det nå bygges fire lekre klassiske eneboliger. Boligene vil gå over tre etasjer og ha en familievennlig planløsning med god plass til liten og stor. Beliggenheten er upåklagelig, skjermet fra støy og i vestvendt retning. Her kommer solen opp tidlig og går ned sent. I tillegg vil det være en varierende fjordutsikt fra de forskjellige boligene.

 

For mer informasjon om boligene, ta kontakt med megler:
Panorama Eiendomsmegling AS / Anders Hartwig Thoresen / Mobil: 93 45 91 50 / E-post: anders@privatmegleren.no

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Boligene vil bli utstyrt med bl.a. balansert ventilasjon, enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom og vannbåren gulvvarme i to etasjer. Gulvvarmen blir tilknyttet bergvarme - en fornybar og energieffektiv løsning. Kjøkkeninnredning, garderobeskap og innredning til bad/vaskerom leveres til en samlet verdi på kr. 300 000,-.

 

Hver bolig får en koselig hage ferdig til bruk med herlige uteplasser, deriblant en terrasse utenfor stuen. Bilen får plass i felles garasjekjeller. Fra garasjen får hus 1, 2 og 4 egen inngang direkte inn i boligen slik at man kan gå tørrskodd til og fra bilen. Alle husene får både inn- og utvendig adkomst til kjeller, noe som gir økt fleksibilitet med tanke på bruk.

 

Boligene får lyse og tiltalende stuer med åpen kjøkkenløsning som gir en sosial atmosfære som er perfekt i det daglige med familien. Videre får rommet store vindusflater, det er mulighet for peis og man er selv med å velge kjøkkeninnredning fra entreprenørens sortiment. I tillegg får boligene en ekstra stue i andre etasje som kan benyttes etter eget behov. Det blir tre delikate bad og ett toalettrom. I tillegg vil hus 1 og 4 få separat vaskerom, mens hus 2 og 3 får vaskerom kombinert med teknisk rom - alle med beliggenhet i kjelleretasjen. Det blir praktiske lagringsboder og tre gode soverom, hvorav ett med suiteløsning.

 

Kort fortalt

 • Fire lekre, prosjekterte eneboliger.
 • Attraktiv beliggenhet med varierende fjordutsikt.
 • Parkeringsplass i felles garasjekjeller.
 • Opparbeidet hage med ferdigplen.
 • Markterrasse og luftig balkong.
 • Enstavs hvitpigmentert eikeparkett.
 • Malte vegger i Washed linen.
 • Boligene får inngang i to etasjer.
 • Avsatt garderobeplass i hallen.
 • Stue og kjøkken i luftig, åpen løsning.
 • Kjøkkeninnredning fra kjent leverandør.
 • Gode planløsninger.
 • Nydelig stue med mulighet for ildsted.
 • ​Det blir også ekstra stue i andre etasje.
 • Tre baderom og et separat toalettrom.
 • Vaskerom eller vaskerom/teknisk rom.
 • Tre soverom med garderobeplass.
 • Hovedsoverom med bad og balkong.
 • Lagringsplass i to boder i kjelleren.
 • Vannbåren gulvvarme i to etasjer.
 • Energieffektiv bergvarme.
 • Anlegg med varmegjenvinning.

 

Pris
Fra kr. 16.500.000,- til kr. 17.000.000,-

 

Omkostninger
Kr. 151.370,-

 

Totalpris
Kr. 16.651.370,- til kr. 17.151.370,-

 

Bolig Soverom Etg. P-rom BRA Totalpris
1 3 3 149 kvm 182 kvm SOLGT
2 3 3 158 kvm 191 kvm SOLGT
3 3 3 138 kvm 163 kvm SOLGT
4 3 3 158 kvm 177 kvm kr. 16.651.370,-

 

Beskrivelse av nærområdet

Bekkelagshøgda er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by, fjord og Østmarka. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Holtet/Bekkelaget er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. For Oslo kommune har Holtet de senere år vært en prioritet med tanke på etablering av boliger, forretningsliv og trivsel.

 

Utdanning

Bor du i Kirkeåsveien 1e sokner barna til Bekkelaget skole som ligger ca. 700 meter unna. Bekkelaget skole er en av de eldste skolene i Oslo. Skolen ble bygget på tomt fradelt Bernhus gård i 1859 og fikk først navnet Bergenhus skole og fra 1871, Bernhus skole. I 1904 fikk skolen et nybygg, tegnet av Harald Bødtker og endret navn til Bekkelaget skole. Elever i ungdomstrinnet fortsetter på Brannfjell skole, som også ligger innen kort gangavstand. Området har ellers et godt utvalg av barnehager.

 

Idrett

Bydelen tilbyr et bredt og godt tilbud innen idrett, både for barn og voksne, med flere idrettslag som blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bækkelagshallen er like i nærheten og det samme er Sportsplassen, Nordstrand idrettsplass, Ekeberg idrettshall, flere tennisanlegg, svømmehall og ridesenter. Nye Nordstrand arena/ Nordstrandhallen ble ferdigstilt i 2018. Du finner også flere treningssentre og lysløyper i nærområdet.

 

Fritid og rekreasjon

Brannfjell ligger rett i nærheten og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Sommerstid frister fjorden med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned har Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Bekkelagsbadet åpnet våren 2019 med moderne fasiliteter. 

 

Til Østmarka er det kun en liten kjøretur med bil. Her finnes milevis med turmuligheter sommer og vinter.

 

Handel og shopping

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker på Holtet, og ikke minst delikatessebutikken Jacobs som har alt innen dagligvare og mye ekstra du ikke finner andre steder. Holtet blomsterhandel, Jernia og Åpent Bakeri er andre fasiliteter like ved. Det er kort vei til Lambertseter senter som huser 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sæter og Manglerud har ellers et spennende utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum når du på ca. 9 minutter med bil.

 

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane. Nærmeste bussholdeplass ligger i Raschs vei (ca. 100 meter) og trikkestopp finner du på Holtet (ca. 300 meter). Fra Holtet bruker trikken ca. 13 min til sentrum. Nærmeste T-bane er Karlsrud og Brattlikollen.

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Standard

 

Kort om selger

Opsahl Bolig er en kvalitetsleverandør, kjent for sitt fokus på solide bygg som er ment for å vare i generasjoner. Opsahl Bolig leverer hus de er stolte av, med praktiske og energieffektive løsninger tilpasset en moderne hverdag. Trivsel, høy kvalitet, ærlighet, respekt for kundene og godt faglig håndverk er kjennetegn som har fulgt bedriften de siste 25 årene.

 

Opsahl Bolig velger miljøvennlige løsninger. Den faglige kompetansen er perfeksjonert over lang tid, og de håndterer hele prosessen fra kjøp av tomt, til du står med nøkkelen i hånden. Ved å velge et hjem fra Opsahl Bolig er du sikret mot ubehagelige overraskelser - her er det kvalitet og kontroll i alle ledd!

 

Entré/hall

Boligene får et tiltalende inngangsparti med tak over sortmalt ytterdør og stemningsfullt utelys. Hus 1 får også en terrasse på denne siden. Vel innenfor gir hallen et godt førsteinntrykk av hva som venter lengre inn. Den får lekker, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet og veggene blir malt med to strøk maling av fargen Washed linen - en varm gråbeige tone som passer til det meste. Det blir avsatt plass til garderobeløsning etter eget ønske. Hallen vil bli tilknyttet toalettrom og får trapp til øvrige etasjer. Trappene leveres med eiketrinn, hvitmalt rekkverk med spiler og håndløper i eik. Innvendige dører leveres fra Swedoor i hvit utførelse, type Unique01L, med blanke eller matte håndtak.

 

Det er også verdt å merke seg at samtlige boliger får egen inngang til kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hus 1 får i tillegg sluse direkte fra garasjeanlegget inn til både bod og trappegang i kjeller. Hus 2 og 4 vil få sluse fra garasjekjelleren til innvendig trapp og videre inn til kjelleretasjen.

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Kjøkken

Kjøkkenet er forholdsvis romslig og får innredning fra Sigdal, Mobalpa eller annen anerkjent leverandør som entreprenøren tilbyr. Både utforming, farge og stil er opp til hver enkelt, så her står man fritt til å skape sitt eget drømmekjøkken etter personlig stil og behov.

 

Stuer

Med unntak av hall og toalettrom vil hele første etasje bestå av selvvalgt kjøkken med åpen løsning mot en nydelig stue - et herlig allrom og naturlig samlingspunkt for alle anledninger. Store vindusflater i tre himmelretninger vil fylle rommet med dagslys, og med en tofløyet glassdør blir det også tilgang til terrasse og hage. Som i hallen vil rommet få et harmonisk fargevalg med enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvet og malte vegger i fargen Washed linen. Om man ønsker et supplement til bergvarmen kan peis og pipe utføres som tilvalg. Stuens fine utforming gjør det for øvrig enkelt å møblere med både sofa og spisebord.

 

Hver bolig får også en ekstra stue i andre etasje noe som gir ytterligere spillerom for hele familien. Stuen vil ligge i forbindelse med soverommene og ett bad. Det blir enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvet og veggene males i den myke fargen Washed linen. En fransk balkong med tofløyet glassdør vil sørge for rikelig lys og luft.

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Bad/wc/vaskerom

Alle boligene får tre delikate bad og ett toalettrom. Det blir ett bad i kjelleretasjen og to bad i andre etasje, hvor det ene badet vil få behagelig adkomst fra hovedsoverommet. Toalettrommet vil ligge i forbindelse med hallen i første etasje. I tillegg vil hus 1 og 4 få separat vaskerom, mens hus 2 og 3 får vaskerom kombinert som teknisk rom - alle med beliggenhet i kjelleretasjen.

 

Badene får hvite, matte veggfliser i størrelse 25 x 40 cm fra Villeroy & Boch. På gulvet blir det lagt 30 x 30 cm fliser av typen Sap Kaleido i fritt valg fra seriens seks farger, eller tilsvarende. Videre får de deilig gulvvarme og veggmontert toalett av typen Villeroy og Boch Architectura med dempesete. For øvrig leveres det ettgreps blandebatterier i krom fra Tapwell til både takdusj og servanter.

 

Samtlige toalettrom leveres med to strøk veggmaling i fargen Washed linen, samt valgfri farge på tilsvarende fliser som på badene. Toalettet blir vegghengt og av typen Villeroy og Boch Architectura med dempesete.

 

Vaskerommene i hus 1 og 4, samt vaskerom/teknisk rom i hus 2 og 3 vil få samme overflater som på toalettene. Det vil bli vaskemaskinopplegg på både bad og vaskerom i kjelleretasjen på hus 1 og 4, og på vaskerom/teknisk rom i hus 2 og 3. Øvrig innredning står man fritt til å velge selv.

 

Soverom og garderobe

Boligene får tre innbydende soverom, alle beliggende i andre etasje. Hovedsoverommet får en spesielt romslig utforming, med eget bad og utgang til balkong. Hvert soverom får ellers avsatt plass til garderobeskap, samt gulv og veggflater i samme delikate stil som øvrige rom.

 

For øvrig får hver bolig lagringsplass i to innvendige boder i kjelleren, hvor den største får adkomst både innenfra og via utvendig trapp. Hus 1 vil også få adkomst til boden via sluse fra felles garasjeanlegg.

 

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

 

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
 • ​Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

 

Hvorfor kjøpe en helt ny bolig?

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Bebyggelse

 

Bygninger

Området består i all hovedsak av småhus og villabebyggelse.

 

Byggemåte

Byggene oppføres i henhold til TEK17 og organiseres som selveierboliger.

 

Isolerte etasjeskillere med høy stivhet. Undergulv av gulvspon, 36 mm trinnlydsplate, gulvgips og parkett. Himlinger med nedforede gipsplater.

 

Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplatekledning, utvendig side med grunnet trepanel og mellomstrøk. Sag- og skjæresnitt i utvendig kledning, panel, vannbrett, vindskibord o.l. overmales ikke.

 

Yttertak med takstoler iht. tegninger, tradisjonelt undertak i rupanel, underlagstekking, sløyfer og lekter og sort glasert takstein, snøfangere og nødvendige stigtrinn. Bruk av snøfangere varierer ift takets helning (fall). Brannsikret iht. krav. Takavrenning/nedløp plasseres etter detaljprosjektering.

 

Trevinduer, balkongdører/skyvedører fra Nordan eller anerkjent leverandør fra entreprenørens sortiment, 3-lags lavenergiglass. Vinduer/balkongdører/skyvedører leveres med samme farge utvendig og innvendig, farge hvit (Bomull-S0502-Y). Ytterdører leveres fra Swedoor, type Classic Corelli ECO i farge sort.

 

For detaljert beskrivelse om byggemåte, se egen utarbeidet leveransebeskrivelse for prosjektet. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

 

Arealer og fordeling per etasje

 

Hus 1 - BTA 208 / BRA 182 / P-ROM 149 / S-ROM 33 kvm – SOLGT!

Kjeller: BTA 68 / BRA 58 / P-ROM 25 / S-ROM 33 kvm
1. Etasje: BTA 70 / BRA 62 / P-ROM 62 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 70 / BRA 62 / P-ROM 62 / S-ROM 0 kvm
S-rom utgjør boder og teknisk rom.

 

Hus 2 – BTA 222 / BRA 191/ P-ROM 158 / S-ROM 33 kvm

Kjeller 2: BTA 14 kvm/ BRA 9 kvm / P-ROM 9 kvm/ S-ROM 0kvm
Kjeller: BTA 68 / BRA 58 / P-ROM 25 / S-ROM 33 kvm
1. Etasje: BTA 70 / BRA 62 / P-ROM 62 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 70 / BRA 62 / P-ROM 62 / S-ROM 0 kvm
S-rom utgjør boder.

 

Hus 3 – BTA 189 / BRA 163 / P-ROM 138 / S-ROM 25 kvm – SOLGT!

Kjeller: BTA 57 / BRA 47 / P-ROM 22 / S-ROM 25 kvm
1. Etasje: BTA 66 / BRA 58 / P-ROM 58 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 66 / BRA 58 / P-ROM 58 / S-ROM 0 kvm
S-rom utgjør boder.

Hus 4 – BTA 207 / BRA 177 / P-ROM 158 / S-ROM 19 kvm

Kjeller 2: BTA 15 kvm/ BRA 10 kvm/ P-ROM 10 kvm/ S-ROM 0 kvm
Kjeller: BTA 60 / BRA 51 / P-ROM 32 / S-ROM 19 kvm
1. Etasje: BTA 66 / BRA 58 / P-ROM 58 / S-ROM 0 kvm
2. Etasje: BTA 66 / BRA 58 / P-ROM 58 / S-ROM 0 kvm
S-rom utgjør boder.

 

Innhold

 

Hus 1 – SOLGT

Kjeller: Trapperom/gang, bad/wc, vaskerom, bod/teknisk rom, bod med separat inngang og sluse fra garasje.
1. Etasje: Entré/hall, wc og stue/kjøkken med utgang til to separate terrasser.
2. Etasje: Trapperom/gang, stue, soverom 1, soverom 2, bad wc, hovedsoverom med utgang balkong og inngang til eget bad/wc.
Annet: Garasjeplass medfølger.

 

Hus 2

Kjeller 2: Sluse og gang med trapp opp til kjeller.
Kjeller: Trapperom/gang, bad/wc, vaskerom/teknisk rom, bod, bod med separat inngang og trapp fra sluse.
1. Etasje: Entré/hall, wc og stue/kjøkken med utgang hage.
2. Etasje: Trapperom/gang, stue, soverom 1, soverom 2, bad/wc og hovedsoverom med balkong og inngang til eget bad/wc.
Annet: Garasjeplass medfølger.

 

Hus 3 – SOLGT

Kjeller: Trapperom/gang, bod, vaskerom/tekniskrom, bodmed separat inngang og bad/wc.
1. Etasje: Entré/hall, wc og stue/kjøkken med utgang til hage.
2. Etasje: Trapperom/gang, TV-stue/lek, soverom 1, soverom 2, bad/wc, hovedsoverom med balkong og inngang til eget bad/wc.
Annet: Garasjeplass medfølger.

 

Hus 4

Kjeller 2: Sluse og gang med trapp opp til kjeller
Kjeller: Trapperom/gang, vaskerom, bod/teknisk rom, bod med separat inngang og bad/wc.
1. Etasje: Entré/hall, wc og stue/kjøkken med utgang til hage.
2. Etasje: Trapperom, TV-stue, soverom 1, soverom 2, bad/wc og hovedsoverom med balkong og inngang til eget bad/wc.
Annet: Garasjeplass medfølger.

 

Utstyr

Det blir montert balansert ventilasjonsanlegg med god gjenvinningseffekt. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK400:2014 standard. Det blir selvfølgelig sikringsskap med jordfeilautomater, og alle stikkontakter får jording og barnesikring. Ti downlights leveres fritt plassert, samt boks og trekkerør for tv-/datauttak et valgfritt sted i boligen.

 

Flere punkter, kurser, tv-/datauttak, design og belysning kan fåes som tilvalg. Brann- og røykvarslere monteres i henhold til gjeldende forskrift. Videre får hver bolig sentralstøvsuger inkludert slangesett, med ett uttak i hver etasje. Det leveres en 200 liters varmtvannsbereder, og en utekran med både varmt- og kaldtvannstilkobling.

 

Oppvarming

Prosjektet vil bli oppført i henhold til TEK17 standard, det vil si godt isolerte hus. Hver bolig leveres i tillegg med bergvann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i to etasjer, med unntak av badene som får elektrisk gulvvarme. Peis og pipe kan utføres som tilvalg. Rom uten varmekabler leveres med termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd.

 

Parkering / Garasje

Hver bolig får tilhørende parkeringsplass i felles garasjekjeller. Sameiet blir tildelt to utendørs parkeringsplasser som er felles for sameiet. Det vil også bli en ekstra plass som selges separat til kr 500 000,- etter "førstemann til mølla" prinsippet. Garasjen vil få sort port og asfaltert dekke, samt utekran med både varmt- og kaldtvann. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Kirkeåsveien 1e på Bekkelagshøgda

 

Eiendom/Hage

 

Beskrivelse av tomt/hage

Hver tomt vil få en koselig hage med god plass til lek. Hagen leveres med ferdigplen, mens prydbusker og bed kan opparbeides etter eget ønske og personlige stil. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant forsøkes beholdt. Det som på situasjonskartet er vist som vei leveres med Herregårdssingel og gangarealer leveres opparbeidet med kantstein, med belegningsstein i gråmix og støpt trapp med varmekabler og rekkverk i aluminium, hvor hver bolig også får utvendig trapp til kjelleretasjen.

 

I andre etasje vil hver bolig få en balkong utenfor hovedsoverommet og en fransk balkong utenfor stuen. Familiens favorittsted vil nok likevel bli en terrasse på ca. 12 kvm med utgang fra stuen. Terrassen oppføres i trykkimpregnert materiale og blir tilpasset hus og terreng. Hus 1 vil også få en ekstra terrasse over innkjøringen til garasjeanlegget, i tilknytning til inngangspartiet.

 

Fasadeveggene blir grunnet med mellomstrøk og får dobbeltfalset panel i den tidløse fargen Bomull. Vinduer, balkongdører og skyvedører i samme farge som huset, får trelags lavenergiglass og er fra Nordan, eller annen anerkjent leverandør fra entreprenørens sortiment. Yttertak blir tekket med sort, glasert takstein.

 

Grunnmur, trappevanger og støttemurer/lyskasser som produseres i sprøytebetong leveres med glatte overflater. Ved hovedinngang blir det montert ringeknapp med tilhørende ringeklokke. Utelamper vil være av type Lofoten 1943 eller tilsvarende.

 

For fullstendig prospekt, ta kontakt med megler:

Panorama Eiendomsmegling AS / Anders Hartwig Thoresen / Mobil: 93 45 91 50 / E-post: anders@privatmegleren.no

 

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150

Meld din interesse