SOLGT

Kåres vei 22c

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Kåres vei 22c

Ny og lekker familiebolig i barnevennlige omgivelser på Karlsrud

Her kan du bo landlig og stille, men med kort reisevei til Oslo sentrum. Med på kjøpet får du også et barnevennlig og trygt nabolag!

Innholdsrik og påkostet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2020 med mange kvaliteter du vil sette pris på i hverdagen. Dette er et hjem inspirert av den skandinaviske stilen, med fokus på høy bokvalitet og svært god arealutnyttelse.

 

Høydepunkter

 • 3 soverom, lekkert bad og stilrent kjøkken, gjeste WC, vaskerom og stue m/delvis åpen kjøkkenløsning. Sjarmerende loftstue.
 • Varmekabler i hele 1.etg, unntatt teknisk rom. Peisovn.
 • Terrasse på 24,5 kvm og hage. 2 balkonger.
 • Sportsbod. To p-plasser og el-billader.
 • Boligen sokner til populære Karlsrud barne- og ungdomsskole (700 m).

 

Arealbeskrivelse

1.etasje: Gang, kjøkken, stue, wc
2.etasje: Bad, gang, 3 soverom
Loft: Vaskerom, loftstue

 

For mer informasjon om boligen, ta kontakt med megler Karianne Amlie, 977 57 259 / karianne.amlie@aktiv.no

 

 

Gårdsplassen er gruslagt og rammet inn av flotte kantstein og en bøkehekk. Innkjørselen og fasaden har en stilig og stemningsfull belysning. Uteområdet er pent opparbeidet med gressplen og hekkplanter. Hver boligseksjon har i henhold til vedtekter eksklusiv bruksrett til grøntarealer som naturlig hører til sin seksjon.

 

 

Det åpne og luftige inngangspartiet gir et svært godt førsteinntrykk av boligen. Her er det plass til å innrede med en garderobeløsning, skoskap og konsollbord. Et separat WC ligger lett tilgjengelig ved inngangsdøren. Den åpne og sosiale planløsningen, sammen med de store vindusflatene, bidrar til en luftig og god romfølelse.

 

 

Sofagruppen finner sin naturlige plassering langs den ene langveggen. Alle veggflater er malt i en harmonisk og tidløs fargetone, og sammen med de grå hotellgardinene skaper dette en lun og koselig atmosfære. Fra stuen er det utgang til en stor markterrasse og lettstelte, grønne uteområder. 

I tillegg til vedovn, er det gulvvarme i alle rom i 1. etasje bortsett fra den tekniske boden.

 

 

På motsatt side av rommet, men behagelig adskilt i en egen krok, ligger kjøkkenet. Ved siden av er det plass til et stort spisebord for hele familien. Dette gjør det mulig å kokkelere og samtidig være en del av det sosiale selskapet. 

 

 

Den stilrene kjøkkeninnredningen fra Norema er både innholdsrik og veldisponert med integrerte hvitevarer. Downlightsbelysning i tak. Det er laminat benkeplate med backsplash. Den sorte kjøkkenkran fra Tapwell, sammen med de sorte, stramme kjøkkenhåndtakene, gir kjøkkenet et sofistikert og gjennomført uttryk. Her er det godt med skapplass, samt store arbeidsflater for husets kokker. 

 

 

Spesialbygde blomsterkasser med trespiler rammer terrassen inn på en fin måte. Markterrassen er på hele 24,5 m2. Leveggen gjør at uteplassen oppleves behagelig skjermet fra nabohuset. Det er opparbeidet gressplen i forkant av boligen. Det er god plass til å innrede med flere sittegrupper, uteplanter og belysning.

 

 

Boligen har en praktisk inndeling med alle soverom og baderom på samme plan i 2. etasje. Hovedsoverommet har utgang til egen luftebalkong.

 


Soverom I


Soverom II

Soverom III 

 

Delikat og innbydende baderom med lekre fliser i fine fargetoner. Villeroy & Boch O’Novo vegghengt toalett m/Soft Close sete. Matt sorte dusjvegger med leddet profil i 90x90. Mørkegrå baderomsinnredning fra Vikingbad med to servanter. Tapwell takdusj.

 

 

Loftstuen er et deilig rom som både barn og voksne kan trekke seg tilbake på. Store vindusflater i enden sørger for godt med lys. Her er det også plass til å innrede med en hjemmekontorløsning, i tillegg til en sofagruppe. Balkongen på loftsstuen er på ca. 2 m2 og har plass til en liten sittegruppe. Vaskerommet ligger også her. Kjekt å kunne benytte både loftsstuen og balkongen til klestørk ved behov. Loftet har kryprom langs begge langvegger og gir deg ekstra oppbevaringsplass.

 

Når mørket faller på blir stemningen både ute og inne helt magisk!

 

 

 

 

 

 

 


 

Bilde av Karianne Amlie

MEGLER

Karianne Amlie

Partner/Eiendomsmegler

Telefon 977 57 259