SOLGT

Kåres vei 22

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Kåres vei 22

Splitter ny og rålekker familiebolig på Karlsrud

Drømmer du om å bo i et nabolag hvor barna trygt kan vokse opp med gåavstand til både skole og barnehage? Landlig og stille, men likevel kort reisevei til Oslo sentrum? Boligen er en helt ny og påkostet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med mange kvaliteter du vil sette pris på i hverdagen. Dette er et hjem inspirert av den nordiske stilen, med fokus på høy bokvalitet, god arealutnyttelse og energieffektive løsninger.

 

Høydepunkter

 • Ny i 2020
 • 3 soverom, lekkert bad og stilrent kjøkken, gjeste WC og eget vaskerom.
 • Koselig stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Nydelig loftstue med vidstrakt utsikt.
 • Varmekabler i gulv i hele 1.etg, unntatt teknisk rom. Peisovn.
 • Terrasse på 24,5 kvm og hage. 2 balkonger.
 • Sportsbod. To parkeringsplasser og el-billader.
 • Boligen sokner til populære Karlsrud barne- og ungdomsskole (700 m).

 

 

Gårdsplassen er gruslagt og rammet inn av flotte kantstein og hekkplanter i høstens farger. Innkjørselen og fasaden har en stilig og stemningsfull belysning. Boligen ble ferdigstilt i 2020 og ligger helt innerst på tomten, og på enden. Den er bygget av Opsahl Bolig AS. En lokal anerkjent leverandør av kvalitetsboliger i 25 år Uteområdet er pent opparbeidet med gressplen og hekkplanter. Hver boligseksjon har i henhold til vedtekter eksklusiv bruksrett til grøntarealer som naturlig hører til sin seksjon.

 

Inngangsdøren har "Yale Doorman" - kodelås med mulighet for sammenkobling til alarmanlegg i app.

 

 

Det åpne og luftige inngangspartiet gir et svært godt førsteinntrykk av boligen. Her er det plass til å innrede med en garderobeløsning, skoskap og en sittebenk. En separat WC ligger lett tilgjengelig ved inngangsdøren. Den åpne og sosiale planløsningen sammen med de store vindusflatene bidrar til en luftig og god romfølelse.

 

 

Sofagruppen finner sin naturlige plassering langs den ene langveggen. Alle veggflater er malt i den harmoniske og tidløse fargetonen Kalk, og sammen med de beige og hvitfarvede hotellgardinene skaper dette en lun og koselig atmosfære. På motsatt side av rommet, men behagelig adskilt i en egen krok ligger kjøkkenet. Ved siden av er det plass til et stort spisebord for hele familien. Dette gjør det mulig å kokkelere og samtidig være en del av det sosiale selskapet. I tillegg til vedovn, er det gulvvarme i alle rom i 1. etasje bortsett fra den tekniske boden.

 

 

Den stilrene kjøkkeninnredningen fra Norema er både innholdsrik og veldisponert med integrerte hvitevarer. Downlightsbelysning i tak. Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass, samt store arbeidsflater for små og store kokker. Det er laminat benkeplate med backsplash. Kjøkkenkran fra Tapwell.

 

 

Fra stuen er det direkte utgang til en flott og solrik markterrasse på hele 24,5 m2. Det er også opparbeidet en stor gressplen i forkant av boligen. Leveggen gjør at uteplassen oppleves behagelig skjermet fra nabohuset. Det følger 2 biloppstillingsplasser og ladepunkt for el-bil.

 

 

Boligen har en praktisk inndeling med alle soverom og baderom på samme plan i 2. etasje. Hovedsoverommet har utgang til egen luftebalkong.

 


Soverom I


Soverom II


Soverom III 

 

Delikat og innbydende baderom med lekre, kvadratiske fliser i fine fargetoner. Villeroy & Boch O’Novo vegghengt toalett m/Soft Close sete og dusjvegger med leddet profil klar/krom 90 x90. 2 servanter og god oppbevaringsplass i 4 skuffer.

 

 

Loftstuen er et deilig rom som både barn og voksne kan trekke seg tilbake på. Store vindusflater i enden sørger for godt med lys. Du har også utgang til en egen balkong med flott vidstrakt utsikt mot Østensjøvannet, Abildsø, Oppsal og videre mot Manglerud.. Loftet har kryprom langs begge langvegger, og gir deg ekstra oppbevaringsplass. Vaskerommet ligger også her. Ved ekstra mye kesvask er det praktisk å kunne benytte både loftsstuen og balkongen til klesstørk.

 

 

 

 

Bilde av Karianne Amlie

MEGLER

Karianne Amlie

Partner/Eiendomsmegler

Telefon 977 57 259