SOLGT

Jotunveien 7A

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Primærrom (P-rom)
    Eierform
  • Bruttoareal (BTA)
    Boligtype
  • Bruksareal (BRA)
Jotunveien 7A

Familievennlig enebolig med hage og herlig terrasse på Bekkelagshøgda

Jotunveien 7A er en tiltalende enebolig over to plan pluss kjeller. Boligen har et svært sjarmerende preg og har blitt delvis pusset opp i 2020. Planløsningen er familievennlig med blant annet stort spisekjøkken, tre stuer og et lekkert velværebad. Beliggenheten er høy og solrik med flott utsikt. Hagen er velstelt, det er herlig terrasse med hagestue og parkering i integrert garasje.

Eneboligen har stue med plassbygget innredning, spisestue med peis og en yndig loftstue. Videre er det et velholdt kjøkken med integrerte hvitevarer og plassbygget benk ved vinduene, helt nytt bad med dusjsone og badekar, wc-rom og et romslig og nyoppusset vaskerom. Boligen har et praktisk kontor (alt soverom), tre koselige soverom og et vell av lagringsplass i kjelleren. Standarden er moderne og med utstrakt bruk av gulvvarme.

 

 

KORT FORTALT

- Velholdt bolig med familievennlig preg.

- Delvis oppusset i 2020.

- Parkering i garasje og på tomten.

- Solrik terrasse og herlig hagestue.

- Hyggelig balkong ved kjøkkenet.

- Velstelt eiendom og flott utsikt.

- Flislagt entré med garderobenisje.

- Spisekjøkken med hvitevarer.

- Stue med plassbygget innredning.

- Luftig spisestue med innsatspeis.

- En yndig loftstue ved soverommene.

- Helt nytt velværebad med både dusj og kar.

- Stort vaskerom og eget wc-rom.

- Tre soverom, ett med stor garderobe.

- Lagringsplass i kjeller og utebod.

- Det er utstrakt bruk av gulvvarme.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Varmtvannsbereder var ny i 2012.

 

 

Beskrivelse av nærområdet

Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier. Her bor du sentralt, men godt tilbaketrukket fra trafikk og støy. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur, idrett og daglige servicetilbud.

 

Det er store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka ligger i nærområdet og her finnes flotte turmuligheter både sommer og vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt turmuligheter ved Nøkklevann, Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter og i Ekebergparken. Fra eiendommen er det ellers kort reisetid til fjorden med flere populære badeplasser langs fjorden, blant annet Hvervenbukta og Bekkelagsbadet som åpnet våren 2019.

 

Området har ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino, vinmonopol, bibliotek m.m.

 

 

SERVICETILBUD

Jotunveien har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi eller REMA 1000 på Karlsrud, Lambertseter senter eller Jacobs på Holtet. Ved disse destinasjonene finner man også treningssenter, helsetilbud, apotek, post, mote, parfymeri, interiør, jernvare, blomsterhandel, kafé, restaurant, vinmonopol og mye mer.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Oslo sentrum også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

 

 

KOLLEKTIVTILBUD

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste T-bane holdeplass er på Karlsrud. Bussholdeplass i Raschs vei (nr 74) og trikkeholdeplass på Kastellet.

 

SKOLE OG BARNEHAGE

Boligen sokner til populære Bekkelaget barneskole (1-7 klasse). Les mer om skolen på https://bekkelaget.osloskolen.no. Det er flere barnehager, ungdomsskoler og videregående i nærområdet. Interessenter oppfordres til egne undersøkelser ved preferanse om tilhørighet til barnehage, barne- og ungdomsskole.

 

 

Arealer og fordeling per etasje

BTA 211 / BRA 193 / P-ROM 170 / S-ROM 23 KVM FORDELT PÅ:

KJELLER
BTA 26 / BRA 23 / P-ROM 0 / S-ROM 23 kvm

1. ETASJE
BTA 108 / BRA 97 / P-ROM 97 / S-ROM 0 kvm

2. ETASJE
BTA 77 / BRA 73 / P-ROM 73 / S-ROM 0 kvm
S-rom utgjør bod og garasjerom i kjelleren.

ANNET
Uthus ca. 12 kvm BRA og loft uten målbart areal.

 

 

Innhold

KJELLER
3 boder og garasjerom.

1. ETASJE
Gang, 2 stuer, kjøkken, kontor, vaskerom og wc.

2. ETASJE
Hall, bad, stue og 3 soverom.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er av takstmann definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som. I 2. etasje er badet utvidet på bekostning av størrelsen til et av soverommene. I 1. etasje er kontor byggemeldt som "tv-rom". I underetasje er garasje byggemeldt som "bod" med standard døråpning fremfor garasjedør. Byggetegninger er innhentet og ligger vedlagt i prospektet.

 

 

Standard

ENTRÉ

Fra steinsatt gårdsplass går det trinn opp til overbygget velkomstterrasse med belysning. Terrassen er en del av en større terrasse med herlige utefasiliteter. Vel innenfor døren gir entreen et meget godt førsteinntrykk med flislagt gulv og malte panelvegger. Alle malte flater er malt i 2020, slik at oppholdsrommene har fått et tiltalende og moderne preg.

Entreen har en romslig utforming og fikk nye gulvfliser i 2020. Det er stilig garderobenisje med hyller og heng, downlights i himling og varme i gulvet som effektivt tørker opp etter våte klær og sko. Entreen er direkte tilknyttet wc-rom og vaskerom, hvilket kan være kjærkomment for familier med små barn. En hvitmalt tretrapp med ornamenter svinger seg opp til andre etasje.

 

 

KJØKKEN

Kjøkkenet fra Huseby er rett og slett sjarmerende, med plassbygget sittebenk ved vinduene og utgang til balkong. Sistnevnte gjør at morgenkaffen enkelt kan medbringes ut i det fri. Spisedelen fremstår som en hyggelig møteplass i hverdagen, innfelte downlights setter stemningen når kvelden senker seg og det er deilig varme i gulvet.

Kjøkkeninnredningen er særdeles velutstyrt, og har profilerte fronter, vinhyller, belysning og en heltre benkeplate som nylig er slipt. Det er nye fliser fra 2020 på vegg mellom over- og underskap, og et vindu over benken byr på supplerende lys og flott utsikt til kokkeleringen. Av hvitevarer er det integrert stekeovn, keramisk koketopp med eget grillelement, oppvaskmaskin, fryser i benkeskap, kjølehjørne og ventilatorhette.

 

 

TO STUER

Boligen har både stue og spisestue hvor varme i gulvet sørger for jevn komfort. Rommene ligger i åpen løsning med hverandre, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. Det er lagt enstavs parkettgulv med sømløs overgang mellom stuene og kjøkkenet. Veggene er lysmalte og det er kledelig paneltak. I stuen er det flott, plassbygget innredning og to vinduer som sørger for friskt dagslys.

Spisestuen har en bred glassfasade og bader nærmest i dagslys. Med rundt spisebord legges alt til rette for familiesammenkomster eller lag med gode venner. En murt innsatspeis bidrar med varme og hygge til måltidene.

 

 

LOFTSTUE

Andre etasje har en lys og yndig loftstue med store vindusflater. Stuen har god plass for møblement og ligger som et sosialt samlingspunkt utenfor soverommene. Dette kan gi ytterligere spillerom og privatliv for alle generasjoner. Rommet har hvitmalt skråtak, lysmalte panelvegger og enstavs parkettgulv.

 

 

BAD/WC/VASKEROM

Boligen har et lekkert bad, nyoppusset wc-rom og et stort vaskerom. Badet ligger i andre etasje og fikk nye fliser i 2020. Det er flislagt gulv, vegger, varme i gulvet, downlights i himling og mekanisk avtrekk. Rommet er som en eksklusiv velværeavdeling med både stor dusjsone og et frittstående badekar.

Dusjsonen er nedsenket, og har spesialtilpasset glassvegg, glassdør, slukrist og deilig regnfallsdusj. I tillegg er det lagt opp til dusjløsning ved badekaret. Ellers er det speil, heldekkende dobbelservant på hvitt skuffemøblement og et vegghengt toalett.

 

 

BAD 2

Wc-rommet ligger i første etasje og ble pusset opp i 2020. Her er det flislagt gulv, malte vegger, speil, servant og et vegghengt toalett. Det er opplyst at det er koblet på lekkasjestopper inne i sisternen.

 

VASKEROM

Vaskerommet ligger i første etasje og har vinduer på to sider som bidrar til svært godt arbeidslys. Det er nye gulvfliser, gulvvarme, nymalte vegger, utslagsvask med ett greps blandebatteri og mekanisk avtrekk. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

 

SOVEROM OG GARDEROBE

Eneboligen har tre koselige soverom. Alle rommene ligger i andre etasje, og har skråtak, lysmalte panelvegger og enstavs parkettgulv. Hovedsoverommet er av den romslige sorten, med god plass for dobbeltseng, nattbord og enkelt møblement. Et stort, plassbygget garderobeskap tar seg av bekledningen. Boligen har dessuten et kontor i første etasje - ideelt i disse tider. Kontoret har enstavs parkettgulv, varme i gulvet og downlights i himling.

Det er ytterligere oppbevaringsplass i entreen og i tre kjellerboder. I tillegg er det en utvendig bod på ca. 12 kvm. Boden har to vinduer, og synes perfekt som hobbyrom eller til oppbevaring av leker, sykler, ski og utstyr.

 

 

Byggemåte

GRUNN OG FUNDAMENTER

Fundamentert på fjell. Fjellet er synlig i garasjen og i den innerste boden inne i selve huset.

 

VEGGER MOT GRUNN

Kjeller: Vegger i plasstøpt betong kledd med skifer utvendig. Innvendig er betongveggene malt. Det er utført punktsøk etter fukt på overflater med Protimeter Surveymaster. Det observeres ikke sprekker eller setninger.

 

DRENERING

Usikker alder på drenering. Det observeres knotteplast (fuktsikring) på grunnmuren på to vegger utvendig.

 

YTTERVEGGER

Bindingsverkvegger med utvendig stående panel. Østveggen er malt i 2020. I tillegg er det flekkmalt rundt huset der hvor det har vært generelt behov.

 

VINDUER

Kjeller: To vinduer mellom bodene og garasjen.

1. etg.: Isolerglass i trerammer. Kombinasjon av fastkarm og vinduer med sidehengsling. Produksjonsår 1988 på vinduene i stuen og i på de fleste på kjøkkenet. Det er også Isolerglass i trerammer. Kombinasjon av fastkarm og vinduer med sidehengsling. Produksjonsår 1999 på vaskerommet, over benkeplaten på kjøkkenet og i gangen.

2. etg.: Isolerglass i trerammer. Kombinasjon av fastkarmsvinduer og sidehengsling. 1988 på et av soverommene. Det er også Isolerglass i trerammer. Kombinasjon av fastkarmsvinduer og sidehengsling. Produksjonsår 2013 i loftstue og i toppen av trappen utenfor badet og 2004 på et soverom.

 

 

TAK

Skråtakskonstruksjon i tre. Kaldloft med isolasjon ned mot varme rom. Undertak i rupanel. Adkomst fra loftsluke. Betong takstein.

 

ETASJESKILLERE

Etasjeskillere i isolert trebjelkelag.

 

Utstyr

Det er lagt nye rør fra kjelleren og opp til wc, vaskerom og bad. Sikringsskapet har automatsikringer med jordfeilbrytere og overspenningsvern. Det er montert sentralstøvsuger fra Flexit med uttak i hver etasje og motoren er plassert i garasjen.

Oppgraderinger

Det er gjort flere oppgraderinger av boligen i 2020. Blant annet er det lagt nye fliser på vaskerommet, wc-rommet, i gangen, samt på over kjøkkenbenken. Samtidig ble det lagt nye fliser på badet. Alle malte flater er malt, parkettgulvet er slipt og overflatebehandlet, og benkeplaten på kjøkkenet er slipt. I tillegg er det gjort utbedringer av det elektriske anlegget.