SOLGT

Jotunveien 7

Nøkkelinfo

  • Primærrom (P-rom)
  • Boligtype
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Jotunveien 7

To prosjekterte eneboliger på toppen av Bekkelagshøgda

Vi skal bygge to moderne eneboliger i et familievennlig område på toppen av Bekkelagshøgda! Boligene får blant annet garasje, carport, takterrasse og egen inngang til underetasje. 

Ønsker du prospekt eller mer informasjon om boligene, kontakt megler Anders Hartwig Thoresen.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og familievennlig boligområde! Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier å bo. Jotunveien går i en sløyfe fra Granstuveien i nord til Frodes vei i sør. Boligene i Jotunveien ligger fint til på et av de høyeste punktene på Bekkelaget, ca. halvveis inn i veien. Eneboligene er vestvendt og vil ha svært gode sol- og lys forhold. Utsikten antas å bli ganske så flott fra takterrassen også!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier. Her bor du sentralt, men godt tilbaketrukket fra trafikk og støy. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur, idrett og daglige servicetilbud.

Store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka ligger i nærområdet og her finnes flotte turmuligheter både sommer og vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt turmuligheter ved Nøkklevann, Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter og i Ekebergparken. Fra eiendommen er det ellers kort reisetid til fjorden med flere populære badeplasser langs fjorden, som ligger som perler på en snor.

Området har ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino, vinmonopol, bibliotek m.m.

Servicetilbud

Jotunveien har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi eller REMA 1000 på Karlsrud, Lambertseter senter eller Jacobs på Holtet. Ved disse destinasjonene finner man også treningssenter, helsetilbud, apotek, post, bank, mote, parfymeri, interiør, jernvare, blomsterhandel, kafé, restaurant, vinmonopol og mye mer.

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Oslo sentrum også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste T-bane holdeplass er på Karlsrud. Bussholdeplass i Raschs vei (nr 74) og trikkeholdeplass på Kastellet.

Skole og barnehage

Boligene sokner til populære Bekkelaget barneskole (1-7 klasse) ihht Oslo skolen sine hjemmesider, gjeldende for skoleåret 2018/19. Les mer om skolen på https://bekkelaget.osloskolen.no. Det er flere barnehager, ungdomsskoler og videregående i nærområdet. Interessenter oppfordres til egne undersøkelser ved preferanse om tilhørighet til barnehage, barne- og ungdomsskole.

Bygninger
Det vil bygges to moderne eneboliger med takterrasse med egne garasjer og carport. Eksisterende bygg vil rives. 

Arealer og fordeling per etasje
Boligene er like og har følgende areal:

BTA 242 / BRA 211 / P-ROM 186 / S-ROM 25 kvm fordelt på:
U. Etasje: BTA 84 / BRA 73 / P-ROM 51 / S-ROM 22 kvm
1. Etasje: BTA 84 / BRA 73 / P-ROM 70 / S-ROM 3 kvm
2. Etasje: BTA 74 / BRA 65 / P-ROM 65 / S-ROM 0 kvm
Takterrasse: Ca. 46 kvm ihht tegning.
Annet: Garasje til en bil og carport.

S-ROM utgjør bod i første etasje og boder og teknisk rom i underetasjen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra utbygger. Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-ROM - dette er boligens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Garasje og carport er ikke medtatt i BRA og S-ROM.

 

Innhold
Boligene har følgende rominndeling:

U. Etasje: Kjellerstue med egen inngang, kontor, bad/wc, gang/trapperom, bod 1, bod 2 og tekniskrom/vaskerom.
1. Etasje: Entre/hall, bod, trapperom/gang med hjemmekontor løsning, tre soverom og bad/wc.
2. Etasje: Åpen kjøkkenløsning mot stue med utgang til balkong med adkomst til takterrasse, soverom med garderoberom og bad/wc.
Takterrasse og balkong: Balkongrekkverk og rekkverk på takterrasse og leveres med glass.
Annet: Enkel garasje, carport og eksklusiv bruksrett til utomhusarealer.

Standard

Entré/Hall

Eneboligene får en innbydende, lys entré med flislagt gulv med underliggende varmefolie. Flisene leveres av Bergersen Flis og er av typen Sap Kaleido 15X15 cm. Kjøper kan velge mellom 6 ulike farger. På vegger og tak blir det sparklet, grunnet og malt i fargen hvit lin (en varm og grålig farge). Boligene har også egen inngang til kjelleretasjen. Her finner du en stor kjellerstue med tilknytning til eget bad og kontor, noe som gir flere bruksmuligheter.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue og blir funksjonelt innredet i hesteskoform med barløsning. Ellers blir det montert opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenken. Inkludert i leveransen er innredning fra Sigdal eller Mobalpa for en totalverdi kr 150 000,- inkl. mva, der kjøper kan velge å bruke deler av summen på innredning av bad eller garderober, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Stue

Stuen ligger i 2. etasje og har store, luftige vindusflater med utgang til solrik balkong som igjen fører deg opp til takterrassen. Med åpen løsning mot kjøkken får man et naturlig samlingspunkt for hele familien, samt god plass for gjester. Rommet kan enkelt innredes med både sofagruppe, spisebord og TV-møblement. Stuen får 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Taket og veggene blir sparklet og malt i hvitt, vegger blir grunnet og malt med i fargen hvit lin. Ellers kan stålpipe med peisovn bestilles som tilvalg til leveransen.

Kjellerstue

På det nederste plan er det adkomst både via egen inngang, samt via innvendig trapp. Underetasjen har en stor kjellerstue med tilknytning til eget bad og kontor med vindu. Dette gir mange gode bruksmuligheter. I likhet med resten av underetasjen er det varmekabler i gulvet. Ellers har rommet 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, samt vegger og tak i lyse farger.

Bad/wc/vaskerom

Hver bolig får tre bad og eget vaskerom/teknisk rom. Det ligger ett bad i hver etasje, og vaskerommet blir plassert i underetasjen. Badet i 2. etasje ligger suiteløsning tilknyttet hovedsoverommet. Dette badet får også installert badekar, mens det på de øvrige badene installeres dusjhjørne. Det leveres vegghengt wc på alle bad. Alle badene og vaskerommet leveres med fliser på vegg fra Villeroy & Boch i hvit farge 25X40 cm. På gulvet er det fliser av typen Sap Kaleido i 15X15 cm. Kjøper kan fritt velge mellom seriens 6 forskjellige farger. Leverandør er Bergersen Flis.

Soverom og garderobe

Begge husene får totalt 4 soverom. Tre av soverommene vil ligge i 1. etasje, mens hovedsoverommet blir ekstra stort og ligger i 2. etasje. Hovedsoverommet får suiteløsning med bad og med utgang til fransk balkong. Det blir god plass for garderobeløsning på hvert rom. For øvrig har hver bolig to boder i kjelleren slik at behovet for lagringsplass er godt ivaretatt.

Utstyr
- Valgfri kjøkkeninnredning fra Sigdal eller Mobalpa.
- Valgfri baderomsinnredning fra leverandørs vareutvalg.
- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.
- Sentralstøvsuger med ett uttak pr etasje.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- To stk utekraner, hvorav en med kaldt og varmtvannstilkobling.
- Trevinduer fra Nordan med 3-lags lavenergiglass.
- Garasjeport med fjernåpner.
- FG-godkjente dører.
- Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon.
- Downlights i hall, og bad i 1 og 2 etasje.
- ELKO Smart Home (koblet opp mot gulvvarme, mulighet for utvidelse ved tilvalg)
- Det leveres 1 stk. el-bil lader 1-fas 16A Type 2 uttak.
- El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og normer ihht. NEK 400-2010.
- Brannvarsler/slukkeredskap ihht dagens forskrift.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig fra Opsahl Bolig:

- Lavt energiforbruk.
- Lav dokumentavgift (kun på tomteverdi).
- Mulighet til å tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg.
- Høy teknisk standard.
- Det er lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år.
- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringslova (gjelder kun fysiske personer). Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150