SOLGT

Holtveien 33

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Prisantydning til
  Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Holtveien 33

To moderne eneboliger på familievennlige Bekkelaget

I Holtveien 33 skal vi bygge to nye og moderne eneboliger over tre plan med høy standard og herskapelig og klassisk stil. Eneboligene får hver sin romslige hage med gode solforhold. Boligene får morderne standard med balansert ventilasjon. vannbåren gulvvarme.

Holtveien 33 ligger midt i Holtveien, en rolig og vestvendt småvei som strekker seg fra Cappelens vei til Kongsveien. Bekkelaget er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by og fjord. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Bekkelaget er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. Nærheten til fantastiske turområder gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren!

Hus 1 er nå solgt.

For spørsmål eller ønske om salgsoppgave, kontakt megler. 

Fordeler med ny bolig

- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Lavere kjøpsomkostninger.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.
- Mulighet for å velge overflater/kjøkken etter egen smak

 

Beliggenhet

Beliggende midt i Holtveien med kort gangavstand til Holtet, skolen og Sørli Trikkeholdeplass. Svært barnevennlig og rolig boligområde. Husene ligger godt tilbaketrukket fra rolige Holtveien.

Utdanning 
Bor du i Holtveien har du Holtet og Kongshavn videregående skole innen kort rekkevidde. Barna sokner til populære Kastellet skole med klassetrinn 1-10 som ligger noen minutters gange fra husene. Videre finner vi Steinerskolen på Nordstrand, og flere barnehager like i nærheten.

Idrett
Bekkelaget og Nordstrand er kjent for et bredt og godt idrettstilbud, både for barn og voksne, med flere idrettslag som blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bækkelagshallen er rett ved, og innen gangavstand finner du Sportsplassen, Nordstrand idrettsplass, Ekeberg idrettshall, flere tennisanlegg, svømmehall og ridesenter. Nye Nordstrandhallen er i disse dager under oppføring og skal romme håndball- og fotballbaner, samt opp til 3000 tilskuere. Du finner også flere treningssentre og lysløyper i nærområdet.

Fritid og rekreasjon
Brannfjell ligger rett i nærheten og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Sommerstid frister fjorden med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned har Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Østmarka begynner der Nordstrandveien slutter, dit er det kun en liten kjøretur med bil.

Handel og shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres på Holtet der du finner flere forretninger og servicetilbud med Åpent Bakeri/Lofthus Samvirke og velrennomerte Jacob's På Holtet finner du også søndagsåpen Jokerbutikk i Marienlundveien. Ved Kastellet finner du Spar og på Sæter har du nyetablerte Sæter torg med serveringssteder, flere forretninger og gode matbutikker. Det er kort vei til Lambertseter senter som huser 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sæter og Manglerud har ellers et spennende utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum når du på ca. 10 minutter med bil.

Kollektivtilbud
Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane.
Nærmeste trikkeholdeplass er Sørli med hyppige avganger og ca. 15 minutters reisetid til sentrum. Nærmeste T-bane er Karlsrud og Brattlikollen.

Arealer og fordeling per etasje


Holtveien 33 Hus 1
Totalt:
Bta : 288 Bra: 257 av dette er 195 P-rom og 62 S-rom
Underetasje: 
Bta 96 kvm Bra: 85 kvm P-rom: 59 kvm S-rom: 26 kvm. 
Grunnet standard og overflater er bod mot kjellertrapp medtatt i P-rom.
1.Etasje: 
Bta 96 kvm Bra 86 kvm P-rom: 50 kvm S-rom: 36 
Garasje er medtatt som S-rom
2.Etasje:
Bta 96 kvm Bra 86 kvm P-rom: 86 kvm S-rom: 0


Holtveien 33 Hus 2
Totalt:
Bta : 264 Bra: 228 av dette er 165 P-rom og 63 S-rom
Underetasje: 
Bta 88 kvm Bra: 76 kvm P-rom: 44 kvm S-rom: 32 kvm. 
Grunnet standard og overflater er bod mot kjellertrapp medtatt i P-rom.
1.Etasje: 
Bta 88 kvm Bra 76 kvm P-rom: 45 kvm S-rom: 31 
Garasje er medtatt som S-rom.
2.Etasje:
Bta 88 kvm Bra 76 kvm P-rom: 76 kvm S-rom: 0

Innhold

Holtveien 33 Hus 1
Underetasje:
Primærrom: Gang, vaskerom, baderom og bod mellom gang og baderom. 
Merk at grunnet standard og overflater er bod med vindu mot kjellertrapp medtatt i p-rom. 
Sekundærrom: Bod og teknisk rom.
1.Etasje: 
Primærrom: Hall, wc-rom, stue/kjøkken/spis
Sekundærrom: Garasje
2.Etasje:
Primærrom: To Baderom, tre soverom, stue

Holtveien 33 Hus 2
Underetasje :
Primærrom: Gang, vaskerom, baderom og bod mellom gang og baderom. 
Merk at grunnet standard og overflater er bod med vindu mot kjellertrapp medtatt i p-rom. 
Sekundærrom: Bod/teknisk rom.
1.Etasje: 
Primærrom: Hall, wc-rom, stue/kjøkken/spis
Sekundærrom: Garasje
2.Etasje:
Primærrom: To Baderom, tre soverom, stue

Standard

Stuer
Stuen blir et lyst, luftig rom med store vindusflater og utgang til markterrasse. Med åpen løsning til kjøkken får du et naturlig samlingspunkt for hele familien, og ikke minst god plass til gjester. Stuen får enstavs eikeparkett i hvitlasert utførelse på gulv, og lysmalte, glatte gipsvegger som er malt to
strøk. Det blir rikelig plass for sofagruppe, langbord og tv-møblement. Skulle du ønske ildsted kan dette bestilles som tilvalg. I andre etasje får boligen den perfekte tv-stuen - utmerket for late søndagsmorgener og filmkvelder med familien. Stuene har enstavs parkettgulv, lysmalte gipsvegger og god plass for møbler. Vindusflatene er gode, og for en ekstra luftig følelse er det utgang til henholdsvis balkong og fransk balkong.

Kjøkken
Kjøkkenet er planlagt i åpen løsning med stuen, slik at du får et sosialt allrom og et naturlig samlingspunkt for hele familien. Kjøkkenets utførelse er tegnet litt forskjellig på de to boligene. Likt for alle er at det er plass til en funksjonell innredning i hesteskoform og med mulighet for kjøkkenøy. 
Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk.
Innredningen kan du velge fra sortimentet hos Sigdal eller Mobalpa - begge anerkjente for god kvalitet. Inkludert i leveransen er innredning til kr 200.000,- inkl. mva. og montering. Hvis du ønsker å benytte noe av summen til garderobe eller baderomsinnredning står du fritt til det, så lenge krav til innredning i hvert rom er oppfylt. Siden stuen og kjøkkenet har et areal som dekker nesten hele første etasje, vil du få god plass for spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Hver bolig får tre moderne bad, et gjestetoalett og et vaskerom/teknisk rom. To bad ligger i andre etasje, gjestetoalettet er tilknyttet entreen, og det siste badet og vaskerommet er plassert i kjelleretasjen. Hovedbadet i andre etasje ligger i bekvem suiteløsning med det største soverommet.
Alle badene leveres helfliset med hvite veggfliser fra Villeroy & Boch, i størrelse 25 x 40 cm, og med gulvfliser fra Sap Kaleido i størrelse 15 x 15 cm. Du kan velge mellom seks ulike farger på gulvflisene.
Hvert bad får gulvvarme, veggmontert toalett, samt ett-greps blandebatteri til servant og dusj. Det medfølger dusjvegger til ett av badene.
Vaskerommet får flislagt gulv med gulvvarme, sokkelflis, hvitmalte vegger og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Husene får begge tre soverom. Alle soverommene vil ligge i andre etasje, og hovedsoverommet blir ekstra stort - en suiteløsning med bad og med med fransk balkong på hus nummer 2..

Det blir god plass for garderobeløsning på hvert rom. 

Entré
Eneboligene får en innbydende, lys entré med flislagt gulv. Gulvflisene er av typen Sap Kaleido, og du kan velge mellom seks ulike nyanser. I likhet med hele etasjen og underetasjen, har også entreen vannbåren gulvvarme. 
Gulv i første etasje leveres med trinnlydsmatter og gulv i andre etasje får Silencio parkettunderlag. Fra entréen fører en hvitmalt trapp til de øvrige etasjene, og det er inngang til gjestetoalett.

Kjeller
Boligene har også egen inngang til kjelleretasjen. Her finner du en stor, innredet bod med tilknytning til bad, noe som åpner for ulike bruksmuligheter. Bodrommet har enstavs eikeparkett på gulv, gulvvarme og sparklede veggflater malt i fargen "hvit lin". Forøvrig har hver bolig romslige bodareal i kjelleren slik at behovet for lagringsplass er godt ivaretatt. 

For mer informasjon henvises det til en egen leveransebeskrivelse for prosjektet. Denne er vedlagt salgsoppgaven, som du får ved å kontakte megler.

Utstyr

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Ventilasjonsanlegget plasseres iht. tekniske forhold og avklares etter detaljprosjektering. Avtrekk i våtrom og kjøkken samt avtrekk i alle oppholdsrom iht. plantegning.

Det leveres sentralstøvsuger til boligen med ett uttak pr etasje. Slangesett inkluderes.

Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og ett opplegg for vaskemaskin i vaskerom. Det leveres 200 l. bereder for varmtvann seriekoplet med varmeveksler, samt nødvendige fordelerskap. Vegghengte toaletter. Dusjvegger leveres på et bad. For øvrig ett-greps blandebatterier til servanter og dusj. 2 stk utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400:2014. Anlegget leveres som skjult anlegg, men noen synlige føringer kan forekomme. Det vil bli utarbeidet elektrotegning som viser standard plassering av punkter i boligen. Alle stikkontakter leveres av type Elko Plus med jording og barnesikring. Alle brytere leveres av type Elko Plus.

 

Oppvarming

Boligene leveres med vann/vann varmepumpe med bergvarme og vannbåren gulvvarme i alle 3 etasjer. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen romtermostat/regulator på egen kurs/sløyfe. Der hvor badene leveres med vannbåren varme tilkommer varmekabel som supplement. Pipe og peis kan utføres som tilvalg.

 

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert dobbelgarasje og på egen gårdsplass. Garasjen leveres med sort pulverlakkert og isolert stålport og fjernkontroll. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen får en særdeles barnevennlig beliggenhet i et etablert villaområde. Hver av de tre boligene får omkringliggende hageareal. Dette gir hver seksjon godt med boltreplass og mulighet for en grønn lunge på utsiden av stuen og kjøkkenet. 

Hver av boligene får et romslig, omkransende hageareal rundt alle fire sider. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord og ferdiggress. Det bygges terrasse på 4 x 4 meter utenfor boligen, og det monteres utelampe ved inngangsdør, terrassen og ved kjellerinngangen. I andre en utgang til en deilig luftebalkong på begge husene.

Det flotte hagearealet gir godt med tumleplass, og rom for ytterligere terrasseløsninger hvis ønskelig.
Felles gangarealer til eiendommene blir belagt med herregårdssingel. Om det er eksisterende trær i tomtegrensen vil de bli forsøkt bevart.

Bilde av Torstein Bruvik

MEGLER

Torstein Bruvik

Eiendomsmegler Privatmegleren Panorama Manglerud

Telefon 996 40 339