SOLGT

Grønlibakken 20

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Grønlibakken 20

Ny enebolig sentralt ved Østensjøvannet

Velkommen til Grønlibakken 20. Her har vi bygget en ny familiebolig med flott takhøyde og innholdsrik planløsning. En stor stue med åpen kjøkkenløsning, store vindusflater og en lekker peisovn midt i stuen blir husets naturlige samlingspunkt. Østensjøvannet ligger kun et par minutter unna, og her får du umiddelbar nærhet til skoler og barnehager.  Huset har carport med lader til elbil, og egen hage med flotte solforhold. 

 

Innhold

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 213 kvm
Rom som er P-rom: Kjeller: Gang, vaskerom og bad.
1. etasje: Entré, gang, 2 soverom og bad.
2. etasje: Stue, kjøkken bad og soverom.


Total kjøpesum inkl. omkostninger:
13.326.370,-

 

For mer informasjon og prospekt, kontakt megler Petter Løsamoen Petter.losamoen@privatmegleren.no mob: 930 59 663. 

Grønlibakken 20 er en lekker, ny enebolig med flott beliggenhet og parkering i carport med elbillader. Eneboligen har innholdsrik planløsning over tre etasjer og deilige utearealer. Utenfor stuen i andre etasje ligger en flott balkong med hyggelig utsyn over nærområdet, begge soverom i første etasjen har skyvedører til en terrasse og kjelleren har egen utgang til hagen.

Boligen gir et stilrent inntrykk og byr på moderne løsninger som varme i mange gulv, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Planløsningen kan dekke ulike familiers behov, og den passer perfekt for en familie med både små og store barn. I første etasje ligger boligens hovedinngang med romslig glassgang og entré med klesskap, to soverom, stor bad med badekar, og en bod med direkte adkomst til carporten.

En lekker trapp malt i antrasitt farge med glassrekkverk tar deg opp til andre etasje, der du blir møtt av en stor og sosial stue med 4 takvinduer og panoramavinduer med svært god takhøyde, utgang til en luftig balkong og moderne peisovn fra Contura. Åpen løsning til kjøkkenet med moderne innredning fra Kvik med ekte svarte tredører og tidløse detaljer. På samme etasjeplan ligger hoved soverommet i suiteløsning med eget bad som har eget spesialdesignet glassvegg i sotfarget glass.

Kjelleren kan friste med vaskerom, bad og stor bod. Det er inngang til en stor bod som er innredet med parkett og varmekabel, noe som gir flere bruksmuligheter. Det ligger vann og avløpsrør klart i veggen mot badet.

 


Kort fortalt

 • Lekker, ny enebolig m/garanti.
 • God planløsning over tre plan.
 • Parkering i carport, elbillader.
 • Herlig balkong og fin terrasse.
 • Entré har fin garderobeløsning.
 • Kjøkkeninnredning er fra Kvik.
 • Integrerte hvitevarer i kjøkken.
 • Stue og kjøkken i åpen løsning.
 • Stue med sjenerøs takhøyde.
 • Flott Contura peisovn i stuen.
 • Lekre baderom på alle plan.
 • Bolig har separat vaskerom.
 • Tre soverom, to har terrasse.
 • God lagringsplass i boder.
 • Gulvvarme i mange rom.
 • Sentralstøvsuger er montert.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.
 • Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

 

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruttoareal: 213 kvm.
Bruksareal: 185 kvm.

Primærrom: 137 kvm. Rom som er P-rom:
Kjeller: 23 kvm. Gang, vaskerom og bad.
1. etasje: 47 kvm. Entré, gang, 2 soverom og bad.
2. etasje: 67 kvm. Stue, kjøkken bad og soverom.

Sekundærrom: 48 kvm. Rom som er S-rom:
Kjeller: 43 kvm. Bod 1 og bod 2.
1. etasje: 5 kvm. Bod / sluse.
2. etasje: Stue, kjøkken bad og soverom.

Første etasje:
Terrasse på ca. 12 kvm.
Carport på ca. 16,5 kvm.

Andre etasje:
Balkong på ca. 12 kvm.

 

StandardEntré
Eneboligen har en flott glassgang og en mørk inngangsdør som møter deg. Entreen har store 120x60, lysegrå fliser på gulv, vegger malt i fargen Smooth White og behagelig gulvvarme. En romslig skapinnredning fra Kvik med mørke fronter gjør det enkelt å holde rommet ryddig. Fra entreen er det adkomst til en pen trappegang med plass til kontorløsning, samt trapp med malte trinn og glassrekkverk.

Sluse/ bod
Fra carporten har du inngang til slusen som har praktiske og store gulvfliser på 60x60 cm i fargen light grey. Her har du adkomst til gangen og rommet har fine bruksmuligheter.


Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen med en fondvegg malt i dempet sort, integrerte hvitevarer og en flott barløsning som et naturlig skille mot stuen. Innredningen fra Kvik, type Mano sera. Frontene består av dører i svart eikefiner med tidløse detaljer som holder år etter år, åpne hyller, kompaktlaminat benkeplate i Marble Black og enkel oppvaskkum med svart armatur fra Tapwell.

Integrerte hvitevarer fra AEG med induksjonsplatetopp, kjøl- fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og ventilator som står i stil med veggfargen.

 Stue
Stuen oppleves som et nydelig rom med bred, hvitpigmentert eikeparkett, svært sjenerøs takhøyde på nesten 4 meter. Stor skyvedør med utgang til solrik balkong med god plass til sittegruppe - en herlig forlengelse av utearealer på sommeren. Naturlig lys fra tre sider i tillegg til 4 takvinduer som skaper godt med dagslys. Den åpne løsningen mot kjøkkenet bidrar til rommets luftige atmosfære. I tillegg er rommets utstyrt med lekker, moderne peisovn fra Contura. Det er god plass til flere soner i stuen.

Egen inngang til kjeller
I kjelleretasjen har boligen en romslig og meget pen bod med vinklet planløsning. Rommet er et hyggelig rom med parkettgulv, varmekabler og spotter i himling. Rommet har også tilgang til eget bad, lysinnslipp fra to sider og egen utgang til gårdsplassen/ hagen. Det er montert brann- og lydkvalifisert dør mellom boden og trappegangen. Det er klargjort for vann og avløp i veggen inn mot baderommet.

 


Bad/wc
Eneboligen har delikate bad på hvert plan. Badet i første etasje har store, grå fliser over gulv med varme, og grå fliser på vegg. Innredningen er mørk med skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning i overkant. Badet har ellers veggmontert toalett og et innfliset badekar fra Vikingbad med hånddusj fra Tapwell.

Bad/wc 2
Badet i andre etasje ligger i suiteløsning med soverom og er et lekkert spabad med utsøkt, spesialdesignet glassvegg i sotfarget glass og spesiallaget dusjvegg fra glassmester Furulund AS. Det delikate inntrykket forsterkes av sortmalt himling med downlights, store, mørke fliser og deilig gulvvarme. Innredningen har mørk front, heldekkende servant, sort armatur og stort, rundt speil med integrert belysning. For øvrig er badet utstyrt med veggmontert toalett og en dusjnisje med både hånddusj og regnfallsdusj.

Bad/wc 3
Kjellerbadet har adkomst fra boden og er holdt i samme stil som øvrige bad med flislagte overflater i grått, downlights og behagelig gulvvarme. Kvik Bordo innredning er holdt i svart og det er heldekkende servant, speil med belysning, veggmontert toalett og takdusj i krom fra Vikingbad. Det er også opplegg til vaskemaskin.

 Vaskerom
I kjelleretasjen har boligen et romslig vaskerom som gir et delikat inntrykk med grå gulvfliser, malte veggflater og gulvvarme. Innredningen fra Kvik er i Bordo serien med god oppbevaringsplass bak matte, sorte fronter. Videre har rommet nedfelt skyllekum, med armatur i krom, samt plass til både vaskemaskin og tørketrommel under benken.

 


Soverom og garderobe
Eneboligen har tre pene soverom, hvorav to ligger i første etasje og ett ligger andre etasje. Soverommene i første etasje har begge utgang til terrasse. Hovedsoverommet i andre etasje er meget romslig, malt i Smooth White og er utstyrt med eksklusiv, sortbeiset hodegavl med eikespiler. I tillegg ligger rommet i suiteløsning med bad. Boligen har også god lagringsplass i en bod i første etasje og en stor, innvendig bod i kjelleretasje med parkettgulv og malte flater.


Bod
Store kjellerboder med flere bruksmuligheter. I tillegg er det lagringsloft over hovedsoverommet med adkomst via nedtrekkstige.

Oppvarming - Teknisk

- Contura peisovn i stuen.
- Varmekabler i kjeller, og generelt der hvor det er fliser. Varmefolie der det er parkettgulv i første etasje. I 2. etasje er det ikke gulvvarme men det medfølger panelovner. Disse kan monteres om ønskelig eller ved tilsyn.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
- Ca. 200 liter med varmtvann fra bereder plassert på vaskerom..
- Det er montert utekran med varmt- og kaldtvann ved inngangspartiet, samt utekran med kaldtvann på hagesiden.
- Sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje, slangesett er inkludert.

 

Parkering / Garasje

Parkeringsplass på tomten. Det er plass til en bil i carporten, her finner har du ladeboks til elbil og en praktisk sluse/bod som har direkte adkomst til gangen.

Eiendommen ligger i et trivelig, familievennlig bomiljø omkranset av romslig tomt. Hagen er opparbeidet med gangarealer. I tillegg er det parkering til en bil i carport samt biloppstillingsplass rett ved inngangspartiet.

Boligen har i henhold til vedtekter eksklusiv bruksrett til grøntareal som naturlig hører til sin seksjonen og som forevist på utenomhusplan/ vedtekter. Dette gir husene en solrik hage og godt med tumleplass og blir seksjonert som tillegg til hver seksjon. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser, matjord og ferdigplen - når værforholdene tillater det. Utomhusplanen i vedtektene er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse. Flettverksgjerde leveres ut mot veien.

 

 

Beliggenhet


Eiendommen ligger i et skjermet, attraktivt og barnevennlig boligområde på Østensjø i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Med kort avstand til Østmarka har du tallrike rekreasjonsmuligheter hele året. Kombinasjonen av fredelige, grønne omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø, gjør dette til en svært attraktiv bolig. Boligen ligger meget bra til i skjermede, barnevennlige omgivelser med hyggelige grøntområder i et etablert boligområde. Det er flotte solforhold på eiendommen.

Fra boligen er det 3 minutters gange til Østensjøvannet med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. Ønsker man flere naturopplevelser, ligger Østmarka i umiddelbar nærhet. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser, unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper samt kajakkpadling, bading og fisking. Om vinteren finnes det milevis med oppkjørte skispor og mange koselige sportstuer. Skullerud Skistadion er et meget godt utgangspunkt for lange skiturer og det er et aktivt miljø innen langrenn og en av landets største skiklubber, Rustad bruker området aktivt.

Det er i tillegg kort vei til Bølerbadet med ekstra oppvarmet vann. Badet er under rehabilitering og vil stå ferdig i 2022. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier Østensjøveien går turen raskt og trygt.Nærmeste treningssentre er Sats på Ryen.


Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Rema 1000, Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Bryn senter rett i nærheten med et godt og variert utvalg av forretninger og servicetilbud, og det samme er Manglerud senter og nye Oppsal senter som er et hyggelig nærsenter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbud
Meget gode offentlige kommunikasjoner med ca. 4 minutter å gå til Skøyenåsen T-banestasjon, det finnes også lokalbuss i Haakon Tveters vei. Det tar ca. 12 min. med T-banen til Stortinget, og med åtte avganger i timen frem til kl. 19 (deretter fire avganger pr. time).

 

Skoler & barnehager
Fra eiendommen er det ca. 4 minutters gange til Østensjø skole med 1-7 trinn. Til Skøyenåsen ungdomsskole er det også kort vei, ca. 6 minutters gange. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Prosjektet er prosjektert etter gjeldende forskrifter på søknadstidspunktet, TEK 17.

Boligene er oppført på grunnmur i passiv utførelse med isolerte, støpte kjellergulv. Grunnmursplast og grunnmursisolasjon er avsluttet over terreng. Radonsperre i sålen under hele boligen. Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplate-kledning, utvendig side utvendig side med grunnet trepanel. Yttertak er bygget med tradisjonelt undertak i rupanel, underlagstekking, lekter og sort takstein, snøfangere og nødvendige stigtrinn. Takrenner og nedløpsrør og øvrige beslag leveres i overflatebehandlet/plastbelagt stål. Trevinduer, balkongdører/skyvedører med trinnløs luftestilling, 3-lags lavenergiglass. Utvendig trapp i betong, grovstøpt med forskriftsmessig rekkverk.

Innvending er det etasjeskillere av bjelkelag i tre og trinnlydsplater. Boligen har gulvvarme i hele 1. etasje og kjeller samt bad i 2. etasje. Bred, hvitpigmentert eikeparkett fra Saga og gulvlister i rett utførelse- malt (grunnet) 2 strøk i samme farge som vegg. Mørke innerdører og vinduskarmer - RAL7016. Skillevegger i tradisjonelt bindingsverk med isolasjon og gipsplatekledning. Malt trapp med malte trinn i RAL 7016 og glassrekkverk.

Det elektriske anlegget er utført av autorisert installatør og levert i henhold til NEK400. Anlegget er et skjult anlegg, men noen synlige føringer forekommer. Alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring. Anlegget er leveres trefaset og dimensjonert for elektrisk oppvarming. Elbil-lader er montert i carport. Led downlights. Fastmontert belysning medfølger- bortsett fra taklamper i spisestue og over trapp. Sentralstøvsuger er montert.

 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Boligen blir tilkoblet offentlig nett. Eier har vedlikeholdsansvar for vann- og avløpsrør frem til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre. Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Omkostninger

13 200 000,- (Prisantydning)

Foruten avtalt kjøpesum (prisantydning) betales følgene omkostninger i tillegg til kjøpesummen:
- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomteverdi. Avgiftsgrunnlaget blir beregnet ut i fra kr. 5.000.000,-. Dokumentavgift utgjør således kr. 125.000,- for boligen.
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 200,-.
Sum omkostninger: kr. 126.370,-

Total kjøpesum inkl. omkostninger:
13.326.370,-

 

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663