SOLGT

Dalbakkveien 21

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Prisantydning til
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Dalbakkveien 21

Tre moderne prosjekterte eneboliger på Godlia

Dalbakkveien 21 er tre prosjekterte og moderne eneboliger av høy kvalitet som ligger i et attraktivt, familievennlig og fredelig villastrøk i bydel Østensjø. Beliggenheten er perfekt, med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, Østmarka og Østensjøvannet. T-banen ligger få minutter unna og bruker kun 13 minutter til Jernbanetorget. Husene ligger i umiddelbar nærhet til åpne friområder og grønne lunger.

Ønsker du å motta prospekt eller informasjon om visning, ta kontakt med megler. 

 

Om boligene

Hver bolig får en stor og luftig stue med koselig peisovn som er plassert midt i rommet. Det blir utgang fra stuen til solrik balkong som vender mot vest. Åpen kjøkkenløsning med spisedel, gir et naturlig samlingspunkt for hele familien. Videre blir det to moderne bad, kombinert bad/vaskerom, gjestetoalett, teknisk rom, kjellerstue, tre soverom, boder og integrert dobbelgarasje. Høy kvalitet på materialvalg, toppmoderne standard og mulighet for individuell tilpasning.

Bolig Soverom P-rom BRA Totalpris Status
A 3  150kvm   204kvm   11 500 000,-   SOLGT 
B 3 150kvm 204kvm 11 500 000,- SOLGT
C 3 150kvm 204kvm 11 200 000,-  

 


Boligenes høydepunkter
- Nyoppført enebolig på 204 m² BRA på attraktive Godlia.
- Kjellerstue med eget bad og inngang på siden av huset.
- Høy standard og moderne løsninger. 
- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt.
- Stor, lys stue med panoramavinduer. 
- Dobbel garasje integrert i huset.
- Stort kjøkken med spisestuedel.
- Tre bad og et klosettrom. 
- Stor stue med peisovn. 
- Solrik hage til hver bolig. 
- Flere fine lekeplasser og grøntområder i området. Et eldorado for de minste.
- Helt ny bolig; her har ingen bodd før deg.

Det er sjeldent nye eneboliger selges på Godlia/Skøyenåsen. Dette er en gyllen mulighet for deg som vil ha en helt ny bolig, og som ønsker å bo i et svært barnevennlig område.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Godlia/Skøyenåsen, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kombinasjonen av fredelige, grønne omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø, gjør dette til svært attraktive boliger. Boligene ligger meget bra til i skjermede, barnevennlige omgivelser med hyggelige grøntområder i et etablert boligområde. Det er flotte solforhold og luftig utsyn. Store deler av området er sperret for gjennomgangstrafikk.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Skøyenåsen senter som ligger i umiddelbar nærhet. Her finner du Coop Prix med post i butikk, legekontor, tannlegekontor, samt fysioterapeut. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Oppsal senter et hyggelig nærsenter, som har butikker, kafeer og spisesteder. Bryn Senter ligger rett i området og det samme gjør Tveita Senter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Fritidsaktiviteter
Fra boligen er det kort gangavstand til Nordre Skøyen hovedgård med åpne friområder. Her kan man fly drage om sommeren og kjøre akebrett om vinteren, eller ta med kaffen hjemmefra og sitte på en av benkene i parken og se på Oslofjorden. Ønsker man flere naturopplevelser, ligger Østmarka i umiddelbar nærhet. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser og unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven går turen raskt og trygt. Østensjøvannet anbefales med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. 

Oppsal idrettsforening har et bredt tilbud og flotte fasiliteter i tilknytning til Oppsal Arena og Trasop skole. Nærområdet byr også på mange aktiviteter og fritidstilbud som bl.a. Nøklevann ro & padleklubb (NRPK), Rustad idrettslag med tilbud innen fotball, friidrett, langrenn barneidrett og allidrett, samt Oslo Klatresenter. Dette er ikke bare et tradisjonelt klatresenter, her finnes et stort tilbud på opplevelser til deg som aldri har klatret før. Det er også kort vei til lekeplass, ballfelt, idrettshall, golfbane (Grønmo golfklubb), ridesenter, tennisanlegg, alpinanlegg, treningssenter og Bøler Bad med ekstra oppvarmet vann. Nærmeste treningssentre er Oppsal Arena og Sats/Elixia på Hellerud. Det er også tennisbane (Godlia Tennisklubb, Dalbakkveien 33) og skøytebane (Godlia velhus) i gangavstand fra huset.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste T-banestasjoner er Hellerud og Godlia som begge ligger ca. 500 meter fra boligen. Det finnes også bussholdeplasser på Skøyenåsen og Hellerud. Med bil tar det ca. 7 min til Manglerud, 10 min til Ekeberg, 11 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

Barnehager/skoler
Eiendommen sogner til Østensjø barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Arealer og fordeling per etasje

Hus A, B og C:

Totalt:
Bruttoareal: 231 kvm.
Bruksareal: 204 kvm. 
Primærrom: 150 kvm.

1. etasje: BTA: 77 / BRA: 68 / P-rom: 32 / S-rom: 36 kvm.
2. etasje: BTA: 77 / BRA: 68 / P-rom: 68 / S-rom: 0 kvm.
Underetasje: BTA: 77 / BRA: 68 / P-rom: 50 / S-rom 18 kvm.

BTA-arealet angir boligens gulvareal med utvendige vegger. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod og evt. garasje. P-rom arealet angir boligens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal.

Innhold

1. etasje:
2 soverom, hall, wc og garasje/bod.
2. etasje:
Soverom, bad, kjøkken/stue med utgang til balkong.
Underetasje:
Gang, bad, bad/vaskerom, 2 boder, teknisk rom og kjellerstue med egen inngang.

 

Standard

Inngangsparti/hall 
Boligenes hovedinngang og bi-inngang er på hvert sitt plan. Bi-inngangen får adkomst på siden av huset via trapp ned til kjellerplan. 

Hovedinngangen fører inn til en flislagt hall med vegger malt i fargen hvit lin. Rommet får gulvvarme og flisene leveres fra Sap Kaleido i størrelse 15x15 cm. Det blir fin plass til klesskap og trappen vil være hvitmalt med stålspiler mellom etasjene. 

3 soverom 
Soverommene som ligger i første etasje får glatte vegger malt i fargen hvit lin. Hovedsoverommet ligger i andre etasje får glatte vegger malt i fargen hvit lin. Alle rommene vil få en-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv og god plass til klesskap. 

Kjøkken 
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til spisestuen som gir et naturlig samlingspunkt for hele familien. Det er lagt opp til en innholdsrik kjøkkeninnredning med god benkeplass inn mot det langsgående vinduet. Rommet vil få en-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv og glatte vegger malt i fargen hvit lin.

Kjøkkeninnredning blir levert fra Sigdal eller Mobalpa, baderomsinnredning fra leverandørens varesortiment og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi pålydende kr. 120.000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk.

Stue og balkong 
Stuen blir et lyst og luftig rom med ekstra god takhøyde og store vinduer som går fra gulvet. Det skapes mye naturlig lys og du vil føle deg nærmere naturen. Det blir utgang til balkongen som har gode solforhold til sent på kveld sommerstid. Balkongen får rekkverk i glass for en ekstra luftig følelse. En moderne peisovn plasseres midt i rommet slik at den kan ses fra stue- og spisedelen. Det blir god plass til sittegruppe. Rommet vil få en-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv og glatte vegger malt i fargen hvit lin. 

Kjellerstue og gang 
Kjellerstuen har egen inngang via trapp på siden av huset. Stuen har tilgang til eget bad og bod, slik at den kan brukes av husets ungdom. Fra gangen i kjelleren blir det adkomst til stuen. Rommene vil få en-stavs hvitpigmentert eikeparkett med elektrisk gulvvarme og glatte vegger malt i fargen hvit lin.

Bad/Wc/Vaskerom 
Boligen inneholder hele tre bad og et separat toalettrom. Det ene baderommet blir kombinert vaskerom/bad. Alle badene blir helflisede med hvite veggfliser levert fra Villeroy & Boch type hvit matt i størrelse 25x40, og gulvfliser fra Sap Kaleido, hvor du kan velge fritt blant seriens seks farger. Fliseleverandøren er Bergersen Flis som ligger på Ryen. Toalettrommet får fliser på gulv og sparklede gipsvegger malt i fargen hvit.

Hvert bad får gulvvarme, veggmontert toalett, samt ett-greps blandebatteri til servant og dusj. Det leveres ett opplegg for vaskemaskin i bad/vaskerom i kjeller. 

Boder og garasje
Det blir god plass for garderobeløsninger og lagringsplass i to boder og bod/teknisk rom i kjelleren. Bodene vil få en-stavs hvitpigmentert eikeparkett med elektrisk gulvvarme og glatte vegger malt i fargen hvit lin. Teknisk rom får fliser på gulv og sparklede gipsvegger malt i hvitt, rommet får også sokkelfliser og gulvvarme.

Garasjen har plass til to biler og godt med lagringsplass. Gulvet blir levert med grovstøpt betongdekke og gipsplater på vegger og i himling.

 

Elektroinstallasjoner

Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400:2014. Anlegget leveres som skjult anlegg, men noen synlige føringer kan forekomme. Det vil bli utarbeidet elektrotegning som viser standard plassering av punkter i boligen. Alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring. Elektromateriell leveres i hvit utførelse som standard. Utvendig el-skap i tilknytning til boligen.

Anlegget leveres trefaset og dimensjonert for elektrisk oppvarming. Det leveres kombiskap (svakstrøm og sterkstrøm) med overbelastningsvern (hovedsikring), jordfeilautomater, ringetransformator og stikkontakt i svakstrømsdel. Svakstrømsdel er ikke egnet for plassering av trådløs router grunnet signaldemping.

Brann- og røykvarslere i henhold til gjeldene forskrift for bolig. Varslerne er tilkoblet strømnettet og har batteribackup.

Det leveres 3 utelamper og ringeknapp med tilhørende ringeklokke for hovedinngangsdør. Det leveres lysarmatur i boder uten vindu i kjeller og i bod/teknisk rom i kjeller.

Det leveres boks og trekkerør for TV/datauttak i boligen. Avsluttet med dekklokk. For TV/bredbånd/telefon legges trekkerør frem til stolpe/tilknytningspunkt ved vei. Kjøper må selv besørge bestilling/tilknytning av tlf/data og teleløsninger. Kapasitet/ledig punkt må selv avklares av kjøper med leverandører.

Flere punkter, kurser, TV/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg.

 

Utstyr og tilvalg

Det leveres sentralstøvsuger til boligen med ett uttak pr etasje. Slangesett inkluderes. 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

Avhengig av hvor langt byggeprosessen er kommet når avtale om kjøp inngås, kan det leveres andre materialer og standard mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne. 

Det vil utarbeides tilvalgslister for boligen som vil inneholde mulighet for oppgradering /utvidelse av sanitæranlegg, el-punkter og endrede valg av overflatematerialer.

 

Oppvarming

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Ventilasjonsanlegget plasseres iht. tekniske forhold og avklares etter detaljprosjektering.

Boligen leveres med elektrisk gulvvarme i alle rom i kjeller, hall, WC i 1. etg. og på bad i 2. etg. styrt med elektronisk termostat. Det leveres stålpipe med peisovn, type Curve 100. Øvrige rom uten varmekabler/varmefolie leveres med termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd (NEK 400-2010).

Det leveres 200 l. bereder for varmtvann samt nødvendige fordelerskap.

 

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert dobbelgarasje. Garasjen leveres med i islolert stålportport og med fjernkontroll.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Felles eiet tomt på 1.802 kvm. Hver seksjon har i henhold til vedtekter og seksjoneringsbegjæringen eksklusiv bruksrett til grøntareal som naturlig hører til sin seksjon. Dette gir hver seksjon en solrik hage og godt med tumleplass og blir seksjonert som tillegg til hver seksjon. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ikke ny beplantning. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med singel. Utomhusplanen i vedtektene er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

Ønsker du å motta prospekt eller informasjon om visning, ta kontakt med megler. 

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663