SOLGT

Dalbakkveien 21a

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
  Eierform
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Dalbakkveien 21a

Herskapelig enebolig med optimale solforhold og nydelig beliggenhet.

Dalbakkveien 21A er en meget stor, innholdsrik og herskapelig enebolig over fire plan med god planløsning. Boligen er perfekt for storfamilien med behov for mye plass, med blant annet hele seks soverom og fire stuer.

 

Eiendommen har nydelig beliggenhet i et attraktivt og svært barnevennlig område, med kort avstand til skoler, barnehager, T-banestasjon og Østmarka. Hjemme kan du kose deg på fine uteplasser med optimale solforhold, og den opparbeidede tomten er på ca. 540 kvm.

 

 

Innvendig er de fleste overflater pusset opp i 2020, og boligen er holdt i tidsmessige farger. Du har en stor stue med flott spiseplass, lekkert kjøkken fra 2020 med integrerte hvitevarer, samt tre øvrige stuer. Videre er det tre bad, separat wc og vaskerom. Eneboligen har også en solrik hage og gode parkeringsmuligheter på tomten.

 

Kort fortalt

 • Herskapelig bolig over hele fire plan.
 • Bolig er betydelig pusset opp i 2020.
 • Attraktivt, svært barnevennlig område.
 • Kort gangavstand til T-banestasjonen.
 • Gode parkeringsmuligheter på tomten.
 • Det er opparbeidet tomt på ca. 540 kvm.
 • Optimale solforhold og to uteplasser.
 • Ny en-stavs parkett med gulvvarme i 1. etasje.
 • Lekkert og velutstyrt kjøkken fra 2020.
 • Stor stue med utgang til hagen i 1. etasje.
 • Det er fine stuer i hver etasje.
 • Hele seks soverom fordelt på 3 etasjer.
 • Tre bad, separat wc og vaskerom.
 • Gode lagringsmuligheter, tre boder.
 • Tre ildsteder, gulvvarme i mange rom.
 • Nymalte vegger og ny parkett i 2020.
 • Enebolig har fått ny drenering i 2020.
 • Smarthus-styring på deler av elektro.

 

For komplett prospekt eller ønske om å melde deg på visning, kontakt megler:
Privatmegleren Première / Petter Løsåmoen / Mobil: 930 59 663 / E-post: petter.losamoen@privatmegleren.no

 


Huset er fra 1927 og de aller fleste overflater er modernisert i 2020. 

 

Beskrivelse av nærområdet

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et skjermet, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Skøyenåsen/ Godlia i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Med kort avstand til Østmarka har du tallrike rekreasjonsmuligheter hele året. Kombinasjonen av fredelige, grønne omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø, gjør dette til en svært attraktiv bolig. Boligen ligger meget bra til i skjermede, barnevennlige omgivelser med hyggelige grøntområder i et etablert boligområde. Det er flotte solforhold på eiendommen.

 

 

Fra boligen er det 15 minutters gange til Godliaskogen som er en av Østmarkas forlengede armer og en liten byskog. Skogen brukes flittig av beboerne i området, enten det er til leking, luftetur med hunden eller som skolevei. Det er 5 minutters gange til Nordre Skøyen hovedgård med åpne friområder. Her kan man fly drage om sommeren og kjøre akebrett om vinteren, eller ta med kaffen hjemmefra og sitte på en av benkene i parken og se utover Oslofjorden. Her finner du også en fin lekeplass med sandkasse, husker og klatrestativ.

 

Ønsker man naturopplevelser, ligger Østmarka i nærheten. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser, unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper samt kajakkpadling, bading og fisking. Om vinteren finnes det milevis med oppkjørte skispor og mange koselige sportstuer. Skullerud skistadion er et meget godt utgangspunkt for lange skiturer og det er et aktivt miljø innen langrenn og en av landets største skiklubber, Rustad IL, bruker området aktivt. Østensjøvannet kan også anbefales med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter.

 

 

Det er i tillegg kort vei til Bølerbadet med ekstra oppvarmet vann. Badet er under rehabilitering og vil stå ferdig til sommeren. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier langs Tvetenveien går turen raskt og trygt.

 

Områdets idrettsforening er Oppsal IF med 2.600 aktive medlemmer, flotte fasiliteter og et bredt utvalg av aktiviteter som basket, fotball, håndball, ski, orientering, friidrett, hockey og cricket. Oppsal idrettsforening har flotte fasiliteter i tilknytning til Trasop idrettspark med kunstgressbane. Her ligger også Oppsal arena, en moderne idrettshall som ble åpnet i 2005 og tilfredsstiller både nasjonale og internasjonale krav. Hallen er tilpasset de fleste innendørsidretter, samt for større kulturelle og kommersielle arrangementer. Nærmeste treningssentre er Sats på Hellerud.

 

 

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Rema 1000, Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Tveita senter rett i nærheten med et godt og variert utvalg av forretninger og servicetilbud, og det samme er Bryn senter og nye Oppsal senter som er et hyggelig nærsenter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

 

Kollektivtilbud

Meget gode offentlige kommunikasjoner med 5-6 minutter å gå til både Hellerud T-banestasjon, det finnes også buss i Tvetenveien. Det tar ca. 11 min. med T-banen til Stortinget, og med ca. 15 avganger i rushtiden, kan byturen være spontan.

 

 

Skoler og barnehager

Eiendommen sogner til populære Østensjø skole og Skøyenåsen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder som bl.a. Ulsrud og Hellerud. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

 

Byggemåte

Boligen har en god standard med parkett, malte flater og fliser. Bygningen er opprinnelig fra 1927 og skal derfor svare til de krav som gjaldt da byggesøknaden opprinnelig ble innvilget. Boligen fremstår som nyoppusset og pen med noe bruksslitasje på våtrom. Boligen er oppført med støpt plate på grunn. Grunnmur i betong og dreneringen er byttet i 2020 ifølge eier. Det er synlig knotteplast (grunnmursplate) og klemlist på muren utvendig, samt synlig utenpåliggende isolasjon. Yttervegger med bindingsverkvegger med utvendig malt panel, huset er malt i 2020. Vinduer og balkongdører med forskjellige produksjonsår. Helt ny, dobbel utadslående ytterdør med glassfelt. Skråtak i trekonstruksjoner med takstein i betong. Undertak utført i rupanel. Det er ingen synlige nedbøyninger eller skader. Deler av undertaket er synlig fra kryprom på loftet. Takrenner og beslag utført i standard beslagsplate i stål. Takrennene og nedløpene på tilbygget foran huset er i plast. Balkong i trekonstruksjon på ca. 7,5 kvm. med tretrapp ned til hagen i 1. etasje. I 2. etasje er balkong bygget i trekonstruksjon og balkonggulvet er tekket med sveiset banemembran.

 

Bad har en statistisk levetid på ca. 20- 25 år litt avhengig av bruk og oppbygging. 
Kjeller: Ukjent membranløsning, ukjent alder, gammelt sluk, bruksslitasje. Badet fremstår som modent for oppgradering.
1. etg.: Ukjent alder og fuktsikring på gulv og vegger.
2 .etg.: Ukjent alder. Det er motfall i dusjen.

 

Sikringsskap i det ene soverommet på loftet med automatsikringer og jordfeilbryter. Sikringsskap i kjellergang med automatsikringer og automatisk strømmåler. Store deler av boligens elektriske anlegg i 1. og 2. etasje har blitt modernisert med smarthus-løsning.

 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det ingen særskilte ting som takstmannen mener kjøper må oppmerksom på og som får tilstandsgrad 2 (TG2):

 

 • Grunn og fundamenter.
 • Grunnmur.
 • Vinduer og balkongdører.
 • Renner, nedløp og beslag.
 • Bom i eldre flisgulv.
 • Bad.
 • Luftbehandling, generelt.
   

 

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 318 kvm.
Bruksareal: 287 kvm.

 

Primærrom: 262 kvm. Inneholder:
1. etasje: Bad, kjøkken, stue, vindfang, gang, soverom.
2. etasje: Bad, trapperom, gang, stue, 3 soverom.
Loft: Loftstue, 2 soverom, wc.
Kjeller: Bad, vaskerom, gang, trapperom, kjellerstue.

 

Sekundærrom: 25 kvm. Inneholder:
3 kjellerboder.
 

 

Standard

 

Entré/hall

Boligen har adkomst via et herskapelig inngangsparti, som er overbygd og har bred trapp opp fra gårdsplass. Innvendig er det en innbydende hall som ønsker deg velkommen inn. Rommet har blant annet grå 60x60-fliser på gulv med varme, det er satt av god plass til garderobeskap. Nye trappetrinn og nymalte veggflater i fargen "hvit lin", en varm og grålig farge. Fargen er gjennomgående i hele boligen.

 

 

Kjøkken

Kjøkkenet er pusset opp med ny innredning fra Stjernekjøkken i 2020, og fremstår som lekkert, moderne og velutstyrt. Over benk er det to vinduer som gir bra med arbeidslys, og på gulv er det enstavs parkett fra 2020.

 

Innredningen har profilerte, grå fronter med sorte håndtak. Moderne fliser lagt i fiskebeinsmønster over benk, laminert benkeplate, sort oppvaskkum og blandebatteri med dusjfunksjon ved vinduet. Hvitevarer er integrerte og består av induksjonstopp med komfyrvakt, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Over kokesone er det ventilator.

 

 

Stue

Eneboligen har tiltalende stuer i alle etasjer, hvorav tre er utstyrt med flotte ildsteder. Boligen har en stor og tiltalende stue i første etasje, med egen spiseplass og delvis åpen løsning til kjøkken. Rommet har gode vindusflater som supplerer rikelig med naturlig lys. Det er vinduer i tre retninger og glassfelt i terrassedør. Litt ekstra takhøyde er det også, med 248 cm. I stuen er det god plass til sofaløsning, sittegruppe og stort spisebord. Videre har rommet enstavs parkett fra 2020 på gulv med varme, og er holdt i en tidsmessig farge. Koselig peis for ekstra varme og hygge.

 

 

Stue 2

Boligen har også en romslig og hyggelig stue i andre etasje, hvor det er god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. På den ene langveggen er det peis, og rommet har to fine sprossevinduer med fin utsikt. For øvrig er stuen oppgradert med enstavs parkett og nymalte veggflater i 2020.

 

 

Kjellerstue

Kjellerstuen er av den gamle sorten. Terrakottafliser med varmekabler i gulv, murt peis med teglstein og fin plass til hjørnesofa.

 

 

Loftstue

Til slutt har boligen en fin loftstue på det øverste planet, og alle disse oppholdsrommene gir rikelig av spillerom til liten og stor. Rommet har tre vinduer som gir godt med ettermiddagssol og utsikt. Lysmalt tregulv og gråmalte veggflater. Loftstuen har også plassbygde hyller i veggen, som egner seg godt til bøker o.l.

 

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen har tre bad, separat wc og vaskerom. Badet i kjelleren har fliser på gulv med varme, samt fliser på vegg. Rommet har blant annet dusjnisje med buede glassdører, toalett, og servant med to-greps blandebatteri.

 

Badet i første etasje er oppgradert med nytt dusjkabinett i 2020, og det er også veggmontert toalett. Rommet har fliser på gulv, samt fliser og malt panel på vegg.

 

 

Badet i andre etasje har downlights i himling, fliser på gulv med varme og fliser på vegg. Her er det dusjnisje med innfellbare, buede glassdører, veggmontert toalett og mekanisk avtrekk.

 

 

På loftet er det et praktisk WC-rom.

 

 

Vaskerommet ligger i kjelleren, og har gulvfliser som er gråmalte i 2020 og lyse veggflater. I rommet er det utslagsvask nedfelt i hvit arbeidsbenk, hvite underskap, sluk og opplegg for vaskemaskin.

 

 

 

Soverom og lagring

Eneboligen har hele seks soverom, med to i loftsetasjen, tre i andre etasje og det siste i første. Alle rommene er oppgradert med nymalte veggflater i 2020, og er holdt i en tidsmessig gråfarge. Gulvene har enten fått ny parkett eller blitt malt. Rommet i første etasje har fått enstavs parkett og gulvvarme. Fra hovedsoverommet i andre etasje er det utgang til egen luftebalkong med flotte sol- og utsiktsforhold. Videre har boligen gode lagringsmuligheter, med blant annet lagring i 3 kjellerboder samt praktiske løsninger på loft.

 


Soverom 1 ligger i første etasje. Der er det god plass til stort klesskap. Det er lagt gulvvarme og ny parkett.
 


Soverom 2 ligger i andre etasje og har utgang til solrik balkong med fin utsikt. Dette er det største soverommet i huset. Det er god plass til stort klesskap.

 


Soverom 3 ligger i andre etasje. Også dette rommet er romslig. 

 


Soverom 4 ligger også i andre etasje. Her er det plass til klesskap og skrivebord. 

 


Soverom 5 ligger på loftet. Soverommet er ikke godkjent. 

 


Soverom 6 ligger også på loftet. Rommet er ikke godkjent.

 

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet og har gulvvarme på to bad, i kjellerstue, hovedstue, entré/hall, ett soverom og kjellerbod. I tillegg er det peis i kjellerstue, stue og stue 2. Ventilasjonen er naturlig med tilluft via ventiler, samt mekanisk avtrekk fra bad i andre etasje og kjøkken. For øvrig er det montert ny 200 liters varmtvannsbereder i 2020.

 

Parkering

Parkeringsplasser til flere biler på tomten.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har nydelig beliggenhet i området, og kan by på optimale solforhold dagen lang - både på tomt og uteplasser. Eneboligen har en tomt på ca. 540 kvm, med blant annet hvitmalt gjerde, plen og gruset gårdsplass. Hagen er delvis opparbeidet med gressplen.

 

Fra stuen i første etasje er det utgang til vestvendt terrasse på ca. 7,5 kvm, som har god plass til hagemøbler i solrike omgivelser. Fra terrassen går det trapp ned til hage. Fra hovedsoverommet i andre etasje er det adkomst til vestvendt balkong på ca. 8 kvm, som har flott utsikt mot Norde Skøyen hovedgård.

 

Denne boligens tomteareal er på 540 kvm.
1/4-del av fellestomt er på 309 kvm.
Sameiets tomt er på 1.802 kvm. Hver seksjon har i henhold til vedtekter og seksjoneringsbegjæringen eksklusiv bruksrett til grøntareal som naturlig hører til sin seksjon

 

 

 

 

 

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663