SOLGT

Bråtenalléen 29

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Prisantydning til
  Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Bråtenalléen 29

4 lekre prosjekterte eneboliger på Grefsen med flott utsikt - UTSOLGT

I meget attraktive omgivelser på Grefsen skal vi nå bygge fire flotte eneboliger med høy standard og stilig arkitektur, tegnet av Skapa. Hver bolig får en solrik takterrasse med nydelig utsikt, og hagene får rikelig med boltreplass for de minste. I tillegg får hver bolig en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med lader til elbil. Beliggenheten er upåklagelig, med kort gangavstand til det aller meste man trenger i hverdagen.

 Boligene får smakfull innredning og tidsriktige løsninger av høy kvalitet, blant annet varme i alle gulv, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, robotstøvsuger, kjøkken fra Kvik m.m. Det bygges to hustyper med tilnærmet lik planløsning. Over tre etasjer får du to stuer, en i åpen løsning med kjøkken, samt wc-rom, bad og tre store soverom og takterrasse. Den ene hustypen får i tillegg et ekstra bad og innvendig bod i huset.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Megler: Petter Løsåmoen tlf: 930 59 663


Kort fortalt


- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års garanti.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.
- Høy standard og moderne løsninger.
- Varme i alle gulv. Peis, robotstøvsuger og TV medfølger.
- Flott stue med panoramavinduer.
- Parkeringsplass i garasje med ladeboks til el-bil.
- Solrik takterrasse på ca. 23 kvm. med utsikt.
- Solrik hage til hver bolig.
- Alle boligene får en kjellerstue.
- Det blir tre soverom i hver bolig.
- Ett soverom får egen balkong.
- Lavere kjøpsomkostninger.

 

Boliger

Bolig Soverom P-rom BRA Totalpris
A 3 138 144 SOLGT
B 3 138 144 SOLGT
C 3 112 112 SOLGT
D 3 114 114 SOLGT

 

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde på Grefsen i Oslo. Området er et rolig og barnevennlig villaområde uten gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper og treningssenter. Det er også gangavstand til Grefsen flerbrukshall og kultursal. Videre byr Nydalen på et urbant, levende og meget moderne bydelssenter få minutters gange fra boligen.

Akerselva ligger også en kort rusletur unna. Langs elven kan man gå via Nydalen ned til sentrum, til turveier som fører innover Nordmarka og til Maridalsvannet. Like nedenfor sistnevnte ligger Brekkedammen/Stilla med populære friområder og idylliske badeplasser. Grefsen Tennisklubb ligger også kort vei fra boligen - et flott anlegg med syv baner.

I tillegg er det en kort kjøretur til alpinanlegg i Grefsenkleiva. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Marked i Lillo Terrasse og Kiwi i Grefsenveien. Det er kort gangavstand Storo Storsenter som har et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss. Trikk og tog ligger ca. 4-500 meter unna, og T-bane ligger ca. 7-800 meter unna. Nærmeste busstopp er Lillo Terrasse som ligger ca. 350 meter fra boligen. Med bil fra Grefsen tar det ca. 4 min til Storo, 7 min til Sagene, 8 min til Ullevål, 13 min til Oslo S og 32 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Grefsen barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Morellbakken og Engebråten ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Andre utdanningstilbud.

 

 

Arealer og fordeling per etasje

HUS A og B
BTA: 174,7 kvm. Kjeller: 55,8 kvm. Plan 1: 58,6 kvm, Plan 2: 60,5 kvm.
BRA: 144,2 kvm. Kjeller: 46,8 kvm. Plan 1: 47,9 . Plan 2: 49,6 kvm.
P-ROM: 137,6 kvm. Kjeller: 40,2 kvm. Plan 1: 47,9 kvm. Plan 2: 49,6 kvm.
S-ROM: 6,6 kvm. Kjeller: 6,6 kvm.
I tillegg kommer 1 stk. parkeringsplass i felles garasje anlegg.HUS C
BTA: 139,9 kvm. Kjeller: 21 kvm. Plan 1: 58,5 kvm. Plan 2: 60,4 kvm.
BRA: 112,4 kvm. Kjeller: 15 kvm. Plan 1: 47,9 kvm. Plan 2: 49,5 kvm.
P-ROM: 112,4 kvm. Kjeller: 15 kvm. Plan 1: 47,9 kvm. Plan 2: 49,5 kvm.
I tillegg kommer bod på 5 kvm. og 1 stk. parkeringsplass i felles garasje anlegg.HUS D
BTA: 141,7 kvm. Kjeller: 18,4 kvm. Plan 1: 60,5 kvm. Plan 2: 62,8 kvm.
BRA: 113,7 kvm. Kjeller: 13,1 kvm. Plan 1: 49,3 kvm. Plan 2: 51,3 kvm.
P-ROM: 113,7 kvm. Kjeller: 13,1 kvm. Plan 1: 49,3 kvm. Plan 2: 51,3 kvm.
I tillegg kommer bod på 5 kvm. og 1 stk. parkeringsplasser i felles garasje anlegg.

 

Innhold

Planløsning hus A og B
1. etasje: Entré, wc-rom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, bad og 3 soverom.
Kjelleretasje: Trapperom, bad, bod, teknisk rom og kjellerstue.

Planløsning hus C og D
1. etasje: Entré, wc-rom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, bad og 3 soverom.
Kjelleretasje: Kjellerstue.
Annet: Bod i felles garasjeanlegg. Teknisk rom til hus C og D blir under trapp til kjeller

Entré
Boligene får inngang i første etasje. Entreen får fliser på gulvet med lun gulvvarme, og veggene males to strøk i fargen Diskret. Taket males i fargen Bomull. Det medfølger gardeobeskap levert fra Kvik. Det leveres trapp mellom etasjene med tette eiketrinn, sømløst glassrekkverk og håndløper i eik tilpasset parketten. I andre etasje leveres det håndløper i eik, ikke glassrekkverk.

Stue
Alle boligene får stue og kjøkken i åpen løsning i første etasje - nydelige rom med enstavs eikeparkett og store, heldekkende vindusflater. Parketten blir type Khärs Eik Antium eller tilsvarende. Veggene males to strøk i den behagelige, tidsriktige fargen Diskret.

Rommet får en stemningsfull peisovn type Rais Viva L 160, og kjøkkenet får lekker innredning fra Kvik. Det leveres kjøkken, bad og garderobeinnredning til en samlet pris av 210.000,- kroner i hus A og B, og 200.000,- kroner i hus C og D. Kjøper kan fritt disponere postene etter eget ønske i tilvalgsprosessen. Standardlevereansen på kjøkkenet er god og det leveres med hvitevarer.

Takterrasse
Hver bolig får en flott takterrasse med glassrekkverk og nydelig utsikt. Solforholdene er upåklagelige, og det er god plass for grill, utemøbler med mer. I tillegg får boligene en lun, overbygd balkong med utgang fra et soverom andre etasje.

Kjellerstue
Boligene får en romslig kjellerstue, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Kjellerstuene får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet. I bolig A og B males veggene to strøk i fargen Smooth White, og i bolig C og D males de to strøk i fargen Diskret. Selv om stuene ligger i kjelleretasjen, vil de få store vinduer vendt ut mot hagen.

Bad/wc/vaskerom
Alle boligene får wc-rom i første etasje og bad i andre etasje. Hus A og B får i tillegg bad i kjelleretasjen. Wc-rommet plasseres praktisk i tilknytning til entreen og får fliser på gulvet med gulvvarme. Vegger og tak males to strøk i samme farge - Diskret. Boligene leveres med ti downlights fritt plassert i entré, bad eller på vaskerom.

Badene får fliser fra Bergersen Flis, på gulvet leveres det 30x30 og med 10x10 i dusjsonen, på veggene leveres 30x60. Flisene er av type LB Ekstra, og det kan velges farge fra seriens seks farger. Taket males to strøk i fargen Bomull. Det legges varmekabler i gulvet, det blir opplegg for vaskemaskin og det monteres veggmontert toalett. Innredningen leveres fra Kvik eller tilsvarende leverandør (se punktet for kjøkken).

Soverom og garderobe
Boligene får tre store soverom plassert i samme etasje - andre etasje. Rommene får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, og veggene males to strøk i fargen Smooth White. Fra det ene soverommet er det utgang til en koselig balkong. Skap leveres fra samme budsjett som kjøkken og bad, og her har du selv mulighet til å være med å fordele postene. Ellers blir det god plass for lagring i innvendig bod/garasjebod.

 

 

Bygninger

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse. På tomten står det i dag to hus, et skal rives og et skal beholdes. Det vil bli bygget fire nye eneboliger. Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst. Prosjektets adresse er ikke fastsatt. Adresse fastsettes av kommunen på et senere tidspunkt.

Byggemåte

Prosjektet er prosjektert etter gjeldende forskrifter på søknadstidspunktet, TEK 17.

Boligene blir oppført på grunnmur i passiv utførelse i Thermomur, eller plassbygget med isolerte støpte kjellergulv. Grunnmursplast og grunnmursisolasjon som avsluttes over terreng. Radonsperre i sålen under hele boligen. Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplate-kledning, utvendig side ubehandlet høvlet malmfuru bord/trepanel 22mm tykkelse. Yttertak iht. tegninger, kompaktløsning med papptekke. Rekkverk på takterrasse og balkongrekkverk leveres i glass - sømløst /stolpefritt eller tilsvarende. Leveres barnesikret med hensyn til spaltebredde og høyder. Trevinduer, balkongdører/skyvedører fra Nordan med trinnløs luftestilling, 3-lags lavenergiglass. Vinduer/balkongdører/ skyvedører leveres med utvendig - farge RAL 9006 og innvendig farge Elegant S7502-Y. Ytterdører i 230 cm. høyde leveres i glass med karmer i farge Elegant S7502-Y - tilsvarende Gilje ytterdør modell Gaia med frostet glass, eller tilsvarende.

Utvendig trapp til garasje leveres i betong grovstøpt med forskriftsmessig rekkverk. (som grovstøpt menes ikke-pussede overflater) Grunnmur og støttemurer/lyskasser som produseres i sprøytebetong leveres med pussede og plane/glatte overflater. Topp på trappevanger leveres med blikk. Det må derfor påregnes at synlige avslutninger, som f.eks. ender/avslutninger mot terreng og topp kan stedvis være ujevne og med støpesår. Dekke i garasje består av asfalt. Det leveres motorisert leddport/ garasjeport med dør i port til garasjeanlegg i stål/aluminium i Farge RAL 9006. Det medfølger en garasje/ port åpner per seksjon.

Innvending leveres det etasjeskillere av bjelkelag i tre og trinnlydsplater. Boligen leveres med elektrisk gulvvarme i alle rom. Gulvfliser på bad, bad/vaskerom og gang. Parkett Khärs Eik Antium- hvitpigmentert Matt lakk. Gulvlist i 12 cm bredde- rett utførelse- malt (grunnet) 2 strøk i samme farge som vegg. Dørkarmer innerdører monteres i smyg uten foring eller listverk malt i farge Elegant S7502-Y. Tak- og vindusbelistning leveres listefritt. I Innerdører fra Swedoor Unique eller tilsvarende har ekstra høyde 230 cm. og er malt - i farge Elegant S7502-Y. Dørvridere fra Formani Basics i farge matt sort eller tilsvarende. Skillevegger i tradisjonelt bindingsverk med isolasjon og gipsplatekledning. Dimensjoner avhenger av funksjon og tilpasninger. Trapper leveres i henhold til tegning til alle etasjer. Trapp med tette eiketrinn, sømløst glassrekkverk og eikehåndløper (eik tilpasset parkett). Plan 2 leveres ikke glassrekkverk, men håndløper i eik på vegg. Ved montering av listverk må synlige spikerhoder og sagsnitt påregnes. Med grunnet utførelse menes dekkende påsprøytet vannbasert maling, dette er ikke å anse som ferdigmalt.

Elektroinstallasjoner

Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400. Anlegget leveres som skjult anlegg, men noen synlige føringer kan forekomme. Det vil bli utarbeidet elektrotegning som viser standard plassering av punkter i boligen. Alle stikkontakter leveres i type Elko med jording og barnesikring. Anlegget leveres trefaset og dimensjonert for elektrisk oppvarming. Det leveres kombiskap (svakstrøm og sterkstrøm) med overbelastningsvern (hovedsikring), jordfeilautomater, ringetransformator og dobbel stikkontakt i svakstrømsdel. Svakstrømsdel er ikke egnet for plassering av trådløs router grunnet signaldemping.

Brann- og røykvarslere i henhold til gjeldene forskrift for bolig. Varslerne er tilkoblet strømnettet og har batteribackup.

Det leveres ringeknapp med tilhørende ringeklokke til hovedinngangsdør. En utelampe av type Lindby Haven utendørs vegglampe, 2 lyskilder - 20 cm -rustfritt stål- eller tilsvarende ved inngangsdør, terrasse 1.etasje og ved evt. utgangsdør i kjeller. Det leveres lysarmatur på bod /teknisk rom i kjeller. Det leveres utvendig belysning/pullerter i rustfritt stål langs gangarealer og belysning Asker pullert 1311 fra Nordlys- rustfritt stål eller tilsvarende ved garasjeanlegg/port. Det leveres 10 downlights fritt plassert i gang/bad/vaskerom. Se også beskrivelse vedrørende oppvarming. Varmekabelanlegg leveres med elektronisk termostat.

Elektromateriell leveres i hvit utførelse som standard. Flere punkter, kurser, TV/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg. Utvendig el-skap i tilknytning til boligen. Elbil-lader leveres 1 stk. pr hus montert i garasjeanlegg, kurs avhengig av kapasitet. Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon frem til nærmeste stolpe/tilknytningspunkt ved vei. Avtale med leverandør opprettes av kjøper. Det leveres boks og trekkerør for TV/datauttak i stue plassert på kortvegg medfølgende TV av type Samsung 43 The Frame, illustrert på 3d illustrasjoner.

Sanitærinstallasjoner

Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og ett opplegg for vaskemaskin i vaskerom. Det leveres 200 l. bereder for varmtvann, samt nødvendige fordelerskap. Toaletter: Hvit Vegghengt toalett fra Duravit Starck av type 3 Comfort vegghengt med skjult montering og softclose sete. Servant til bad og bad/vaskerom og toalett -se tegninger fra Kvik. For øvrig ett-greps blandebatterier til servanter og dusj av type: Tapwell Effe EF 071 servantbatteri m/ pop-up -farge matt sort eller tilsvarende Tapwell LES8300 takdusj Edition 2 - farge Matt sort eller tilsvarende. 1 stk. utekran med kaldt- og varmtvanns-tilkobling leveres til hver bolig og en med kaldtvann til utomhus på fellesarealer i tilknytning til garasjeanlegg/parkeringsplasser. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset og med inspeksjonsluke der dette er påkrevd.

Oppvarming

Boligene får elektrisk oppvarming med gulvvarme i alle rom, og det monteres peisovn i stue/kjøkken. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering / Garasje

Det tilhører en garasjeplass til hvert hus som fordeles av utbygger og det monteres en ladestasjon for elbil per bolig. 2 garasjeplasser og 2 p-plasser på terreng skal fungere som felles parkering og gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Felles, eiet tomt på 2 066 kvm.

Hver seksjon har i henhold til vedtekter og seksjoneringsbegjæringen eksklusiv bruksrett til grøntareal som naturlig hører til sin seksjon. Dette gir husene en solrik hage og godt med tumleplass og blir seksjonert som tillegg til hver seksjon. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ellers ikke annen ny beplantning. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser, matjord og ferdigplen. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med singel. Utomhusplanen i vedtektene er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

 

For mer informasjon og fullstendig prospekt, kontakt megler.

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663