SOLGT

Bernt Knudsens vei 7

Nøkkelinfo

  • Prisantydning fra
    Primærrom (P-rom)
    Eierform
  • Bruttoareal (BTA)
  • Antall enheter
    Bruksareal (BRA)
Bernt Knudsens vei 7

Tre prosjekterte familieboliger på Bekkelaget

Bernt Knudsens vei 7 er tre prosjekterte boliger med integrert dobbeltgarasje, hage og egen inngang til kjeller. Boligene er på tre etasjer med kul og familievennlig planløsning over flere halvplan. Kjeden av boliger blir holdt i en moderne, minimalistisk stil preget med høy funksjonalitet. Beliggenheten er utmerket, og dette er et etterspurt område med kort vei til alt. 

Garasje blir integrert i boligene, og det samme blir en lun balkong med utgang fra kjøkkenet som ruver høyt i andre etasje. Stuen har ekstra takhøyde og høyreiste vinduer hvor dagslyset flommer fritt. Kjøkkenet blir i åpen løsning og inkluderer innredning for kr. 120.000,-. Overflater holdes i lyse, delikate fargetoner, og gulvet legges med en-stavs eikeparkett i hvitpigmentert utførelse. Boligene får utstrakt bruk av gulvvarme, supplert med peisovn i stue og balansert ventilasjon med høy gjenvinningseffekt av varme.

Kjelleretasjen får egen inngang og romslige bodrom med eget bad. I samme etasje blir det også eget teknisk rom/vaskerom og en avskjermet del med to soverom og bad - perfekt for barna som ønsker sitt eget område. Hovedsoverommet blir tildelt et romslig areal i første etasje og får enkel tilgang til boligens tredje bad.

Oversikt

  Kvm (BRA) Pris
Hus A2 192 kvm 10.500.000,-
Hus A3 192 kvm 10.700.000,-
Hus A1 192 kvm 10.900.000,-

 

Arealer og fordeling per etasje

Hus A1, A2 og A3:
1.etasje: BTA: 74/ BRA: 65/ P-rom: 34/ S-rom: 31 kvm. 2.etasje: BTA: 74/ BRA: 62/ P-rom: 62/ S-rom: 0 kvm. U.etasje: BTA: 74/ BRA: 65/ P-rom: 59 / S-rom 6 kvm.
Totalt: Bruttoareal: 222 kvm. Bruksareal: 192 kvm. Primærrom: 155 kvm.

Inneholder:
1. etasje: Soverom, bad, vindfang, entré/gang.
2. etasje: Stue og kjøkken med utgang til balkong. Underetasje: 2 soverom, ganger, bad 1 og bad 2 og bod med egen inngang. Boden klassifseres som p- rom iht. arealreglene, grunnet standard på over ater, utgangsdør og vindu. På byggemeldte tegninger vil rommet stå oppført som bod.

Sekundærrom: 37 kvm. Inneholder:
1. etasje: Garasje. Underetasje: Teknisk rom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Bekkelaget i Oslo, med kort vei til skoler, barnehager, T-bane, buss og varierte turområder. Området er etterspurt og kjent for sin nærhet til det aller meste man trenger i hverdagen.

 

Spennende planløsning i boligene

Kjeller:

Første etasje:

Andre etasje:

Fordeler med ny bolig

- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti. - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Inn yttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.
- Lavere kjøpsomkostninger.
- Romslig bod med eget bad og inngang på siden av huset.
- Høy standard og moderne løsninger.
- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningse ekt.
- Stor, lys stue med panoramavinduer og ekstra god takhøyde - Dobbel garasje integrert i huset.
- Kjøkken med spisestuedel og koselig peisovn
- Solrik hage til hver bolig.

Dette er en gyllen mulighet for deg som vil ha en helt ny bolig, og som ønsker å bo i et svært barnevennlig område med kort vei til alt.

Standard

Vindfang, entré/ gang

Fra den integrerte garasjen blir det enkel adkomst til hovedinngangen ved første etasje, og til kjelleretasjen som har egen inngang. I første etasje blir det vindfang med garderobeplass, og i kjelleretasjen er det direkte adkomst til romslig bod med ere bruksmuligheter. Vindfanget har videre adkomst til trappegang hvor det også er utgang til bakhagen. Rommene får gulvvarme for rask og praktisk opptørking av yttertøy. Det vil bli lagt iser fra Sap Kaleido i størrelse 15x15 cm. Gangen i underetasjen får en-stavs, hvitpigmentert eikeparkett. Veggene får to strøk av fargen hvit lin.

Stue og kjøkken

I andre etasje blir hele arealet tildelt stuen og kjøkkenet. Rommet får høyreiste vinduer og ekstra takhøyde som gir gjennomstrømmende lys, ott romfølelse og god atmosfære til de ulike aktivitetssonene. Fra kjøkkenet blir det i tillegg utgang til en lun balkong, og på stuesiden blir det fransk balkong. Stuens areal vil romme en stor sofa og på kjøkkenet blir det plass til spisebord hvor hele familien kan samles. Mellom spiseplass og kjøkken kommer en moderne peisovn som gir hygge og varme på kalde dager.

Gulvet blir lagt med en-stavs, hvitpigmentert eikeparkett og veggene får to strøk av fargen hvit lin. som for øvrig blir gjennomgående i alle oppholdsrom. En tretrapp i grunnet hvit utførelse med stålspiler leder fra stuen og videre ned til boligens to øvrige etasjer.

Kjøkkeninnredning

Leveres fra Sigdal eller Mobalpa, baderomsinnredning fra leverandørens varesortiment og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi på 120.000,-. Inkludert mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper vil selv stå fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske så lenge krav til hvert enkelt rom ivaretas. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Arealet vil gi mulighet for en praktisk kjøkkenøy (tilvalg). Over kjøkkenbenk er det vindu som tilfører naturlig lys til arbeidet.

Baderom

Boligen får tre bad. Badene vil ligge i henholdsvis første etasje og underetasjen. Veggene vil kles med iser fra Villeroy & Boch i hvit, matt (1390 SW00) utførelse i størrelse 25x40 cm. Gulvet legges med iser av typen Sap Kaleido i 15x15 cm, hvorav farge kan velges fritt fra seriens seks farger. Det blir montert vegghengte toaletter og ettgreps blandebatterier til servanter og dusj.

Tekniskrom/ vaskerom

Rommet blir plassert i underetasjen. Gulvet legges med iser av typen Sap Kaleido i 15x15 cm, sokkel is og opplegg for vaskemaskin. Veggene blir malt i fargen hvit.

Soverom

Husene får tre gode soverom som fordeles over boligens under- og første etasje. Hovedsoverommet blir å finne i første etasje, dette med størst tildelt areal på nesten 15 kvm. De to soverommene i kjelleren vil ligge nt avskjermet på nedre plan og passe utmerket som soverom for barna. Soverommene vil får enkel adkomst til bad i samme etasje.

Bod med egen inngang

Kjelleretasjen får egen inngang via bod på rundt 17 kvm. Boden klassifiseres som p-rom iht. arealreglene, grunnet standard på overflater, utgangsdør og vindu. På byggemeldte tegninger vil rommet stå oppført som bod.

Fritidsaktiviteter

Sjøen ligger i gangavstand, og her ligger alt til rette for aktiviteter som seilsport, padling, roing og bading. Bunnefjorden byr på flere populære badeplasser, inkludert Ormsund badeplass, Katten badeplass, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya med 5 meteren. Det går en nydelig kyststi rundt deler av Ormøya og Malmøya, og på Malmøya er det spennende fossiler i svaberget.

For turinteresserte og det også flotte skogsområder i kort avstand. Brannfjell har alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulptur- og kulturminneparken på Ekeberg har en sterk internasjonal kunstsamling omgitt av vakker natur med mange spektakulære utsiktspunkt. På Ekeberg er populære turmål, ikke minst for barna, som kan besøke dyrene i husdyrparken og på ridesenteret, eller prøve seg på minigolf. Det er flere koselige kafeer, og den firbente kan løpe fra seg i hundeparken.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som Bekkelaget sportsklubb (BSK) med anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen. BSK er store innenfor håndball, fotball, langrenn og orientering. Nordstrand idrettsforening som har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og idrettslekeplass. Det er også flere lekeplasser i området, skøytebane, svømmehall og lysløyper. For de voksne nnes Sats Elixia på Karlsrud og Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi eller Rema 1000 på Karlsrud som ligger noen få minutter unna til fots, samt den velassorterte matbutikken Jacobs på Holtet. På Holtet finner du også søndagsåpen jokerbutikk og Åpent bakeri med pizza- servering på kveldstid. Karlsrud mat og vinhus tilbyr en variert meny, et godt vinkart. Ønsker du et større utvalg er det kort vei til Lambertseter kjøpesenter eller handlegatene i Oslo sentrum.

 

Kollektivtilbud

Området har et godt kollektivtilbud, med holdeplass for buss og trikk og T-bane. Fra eiendommen er det kun drøye 400 meter til T-banestopp og bussholdeplassen på Karlsrud. Det er ca. 100 meter til busstoppet Karlsrud. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Oslo S, 3 min til Lambertseter, 15 min til Majorstuen og 35 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

Barnehager/skoler

Fra eiendommen er det gangavstand til Kastellet barne- og ungdomsskole som stod ferdig i 2004. Det nnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og nærliggende videregående skoler er Lambertseter, Holtet og Kongshavn.

Bilde av Petter Løsåmoen

MEGLER

Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF

Telefon 930 59 663