PRIS FRA: kr. 15.850.000,-
VISNING Etter avtale med megler

Arilds vei 26

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Arilds vei 26

2 prosjekterte klassiske eneboliger på Kjelsås - 1 hus solgt!

I Arilds vei 26 på Kjelsås skal vi bygge to flotte familieboliger. Boligene vil gå over tre etasjer og ha en familievennlig planløsning med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet enstavs eikeparkett, gulvvarme, peisovn, robotstøvsuger, stor garasje, lader for elbil m.m. Det blir også egen inngang til underetasje med mange bruksmuligheter.

Boligene får tilnærmet lik planløsning med garasje, entré/hall, wcrom og kjøkken/spisestue i første etasje. I andre etasje blir det hovedstue, to bad og tre soverom. Kjelleretasjen får tv-stue, vaskerom, boder, bad og et innredet rom. Det innredede rommet får eget bad og både utvendig og innvendig adkomst. Ellers får boligene fine uteplasser, blant annet balkong, og det blir rikelig med boltreplass for de minste.

 

Kort fortalt

 • To flotte, prosjekterte boliger.
 • Boligene går over tre etasjer.
 • Fint uteområde og uteplasser.
 • Integrert dobbelgarasje.
 • Det monteres lader for elbil.
 • Egen inngang til underetasjen.
 • Tre soverom, ett innredet rom.
 • Tre bad, vaskerom og wc-rom.
 • Kjøkken/spisestue, egen stue.
 • Koselig og praktisk kjellerstue.
 • Lagring i innvendige boder.
 • Gulvvarme i kjeller og 1. etasje.
 • Stemningsfull peisovn i stuen.
 • Kjøkken/bad for 150 000 kroner.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.
 • Anlegget har varmegjenvinning.
 • Det monteres robotstøvsuger.
 • 300 liters varmtvannsbereder

 

For mer informasjon og prospekt, kontakt Joacim Johansen, joacim.johansen@privatmegleren.no mob: 934 94 326.

 

Innhold

Planløsning hus 1 - SOLGT

 

Planløsning hus 2, 193 kvm BRA

1. etasje: Entré, wc-rom og kjøkken/spisestue.

2. etasje: Stue, 2 bad og 3 soverom.

Kjelleretasje: Trapperom, kjellerstue, vaskerom, bod, kott,

bad og innredet rom

 

 

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 132 kvm - 145 kvm, Bruksareal: 193 kvm -
196 kvm, Bruttoareal: 222 kvm - 224 kvm 

 

 

Total kjøpesum for hver bolig inkl.omkostninger:

Hus 1 - SOLGT

Hus 2 - kr. 16.001.249,50,- 

 

Standard

Entré

Boligene vil ha inngang i første etasje, og egen inngang til underetasjen. Dette åpner opp for mange gode muligheter. Ved hoveddøren leveres det ringeklokke og utelampe. En innbydende entré/hall ønsker deg velkommen inn i boligen.

Entreen får fliser på gulvet, lun gulvvarme og pent malte vegger.

 

Kjøkken og spisestue

Boligene får et romslig kjøkken i åpen løsning med spisestue i første etasje. Rommet får en stavs, hvitpigmentert eikeparkett type Kährs Eik Springfield eller rett til tilsvarende på gulvet. Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal, Mobalpa eller en annen anerkjent leverandør, og det leveres kjøkkeninnredning og baderomsinnredning til en samlet verdi av 150 000 kroner. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, så lenge krav til de enkelte rom ivaretas.

 

 

Stue

Hovedstuen vil ligge i andre etasje - et nydelig rom på ca. 20 kvm med store vindusflater og utgang til balkong. Det monteres en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge. Gulvet får enstavs parkett type Kährs Eik Springfield eller tilsvarende.

Boligene får i tillegg en koselig underetasje, noe som gir litt ekstra spillerom til familien. Her får du samme parkett og veggfarge som i hovedstuen, og det blir god plass for sofagruppe, tv med mer. I underetasjen vil det også etableres et innredet rom med eget bad. Det er egen inngang til underetasjen.

 

 

Bad/wc/vaskerom

Boligene får tre bad, separat wc-rom og eget vaskerom. Wc-rommet får en praktisk plassering i forbindelse med entreen, og vaskerommet blir i kjelleretasjen. To av badene vil ligge i andre etasje, der ett vil tilhøre hoved soverommet. Det tredje badet vil ligge i kjelleretasjen.

 

Oppvarming

Boligene får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det blir gulvvarme i hele kjelleretasje og første etasje. Peisovnen monteres i stuen i andre etasje og leveres fra Nordpeis type Duo 5 i fargen sort. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det leveres robotstøvsuger av type Iromba til begge boligene, og det leveres en 300 liters varmtvannsbereder.

 

Parkering / Garasje

Boligene får integrert dobbelgarasje, og det monteres lader for elbil i garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

 

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom en rekke tilvalg. Det vil bli inngått egne endringsavtaler, og det vil ikke bli anledning til å bytte leverandører.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Kjelsås i bydel Nordre Aker i Oslo. Nærområdet har skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt gode rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter.

Det er kort gangavstand til Maridalsvannet og Langsetløkka, der området byr på turveier både for fot- og sykkelturer. Her finner du både kulturlandskap, kirkeruiner, historiske veier og fine rasteplasser med nydelig utsikt. På Linderudkollen sikrer snøkanoner en lang skisesong. Like nedenfor Maridalsvannet ligger Brekkedammen/Frysja med populære friområder og idylliske badeplasser. Andre populære badeplasser er idylliske Trollvann, under 2 km unna, med blant annet brygger, bålplasser og benker. Du kan også ta turen innom Norsk Teknisk Museum - gøy for både store og små.

 

 

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Prix, Rema 1000 ogcen velassortert Spar med ferskvare og fiskedisk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

 

Hvorfor kjøpe nytt? 

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Flere økonomibesparende forhold i mange år fremover.

Vi har skrevet mer om de viktigste årsakene til hvorfor det er lurt å kjøpe en helt ny bolig i denne artikkelen.

Bilde av Joacim Johansen

MEGLER

Joacim Johansen

Privatmegleren - Eiendomsmegler MNEF / Partner

Telefon 934 94 326

Meld din interesse