PRIS FRA: 13.500.000
VISNING Etter avtale med megler

Åsdalsveien 38 Åsdalsveien 38

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Prisantydning til
  Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Åsdalsveien 38

4 prosjekterte arkitekttegnede eneboliger i Åsdalsveien på Nordstrand - 1 hus solgt!

 

Velkommen til Åsdalsveien 38! Her kommer det fire arkitekttegnede eneboliger på en meget attraktiv tomt på solsiden av Åsdalsveien. Boligene vil gå over tre plan, og de blir lyse og moderne med store vinduer. Det blir stue med åpen kjøkkenløsning og plass til spisestue. Videre får alle husene tre eller fire soverom, hvorav ett med suiteløsning. Det blir praktiske lagringsboder  og tre delikate bad.

Beliggenheten sentralt på Nordstrand, i nærhet til både natur og en rekke servicetilbud gjør at området er svært attraktivt. Boligene blir liggende på en høyde med fint utsyn, og meget barnevennlig beliggenhet.

 

Kort fortalt

 • Moderne arkitektonisk utrykk.
 • Markterrasse og balkonger.
 • Sjeldent gode og innholdsrike planløsninger.
 • Tre/fire soverom, ett med suiteløsning.
 • Åpen kjøkken/stue med god spiseplass.
 • Fliser, enstavs parkett og innfelte downlights.
 • Egen inngang til underetasjen.
 • Meget god takhøyde i 2 etasje samt store vindusflater.
 • Egen solrik hage.
 • Garasje med el. bil lader.
 • Peisovn Curve 100
 • Vei og gangarealer med asfalt og 2 spor med varmekabler i oppkjørsel.
 • Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Strand/Løken.


For mer informasjon og prospekt, kontakt Jørgen Hartmark i Krogsveen, mob: 92609927 eller e-post: j.hartmark@krogsveen.no

 

Total kjøpesum for hver bolig inkl.omkostninger:

Hus A: kr. 13.598.842,‑

Hus B: kr. 13.998.842,‑

Hus C: kr. 14.098.842,‑

Hus D: SOLGT

 

Boliger
 

Hus Soverom P-rom BRA
A 3 143 m² 199 m²
B 4 143 m² 200 m²
C 4 143 m² 199 m²
D 4 143 m² 199 m²

 

 

Arealer og innholdsbeskrivelse


Hus A

Totalt:
P-rom: 143 kvm
BRA: 199 kvm
S-rom: 56 kvm
BTA: 229 kvm

Underetasje:
P-rom: 11 kvm
BRA: 67 kvm
S-rom: 56 kvm

1. etasje:
P-rom: 63 kvm
BRA: 63 kvm

2. etasje:
P-rom: 69 kvm
BRA: 69 kvm

Hus A får halvplan.

Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom Hus A:
U. etg: Trapperom, sluse, bad.
1. etg: Hall, gang, bad, wc-rom, vaskerom, 2 soverom, stue/soverom, trapperom.
2. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad.

Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom:
u. etg: Boder og dobbelgarasje.Hus B

Totalt:
P-rom: 143 kvm
BRA: 200 kvm
S-rom: 57 kvm
BTA: 230 kvm

Underetasje:
P-rom: 11 kvm
BRA: 68 kvm
S-rom: 57 kvm

1. etasje:
P-rom: 63 kvm
BRA: 63 kvm

2. etasje:
P-rom: 69 kvm
BRA: 69 kvm

Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom Hus B:
U. etg: Trapperom, sluse, bad.
1. etg: Gang, bad, wc-rom, 3 soverom, stue, trapperom.
2. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad.

Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom:
u. etg: Boder og dobbelgarasje.Hus C 

Totalt:
P-rom: 143 kvm
BRA: 199 kvm
S-rom: 56 kvm
BTA: 229 kvm

Underetasje:
P-rom: 33 kvm
BRA: 67 kvm
S-rom: 34 kvm

1. etasje:
P-rom: 47 kvm
BRA: 69 kvm
S-rom: 22 kvm

2. etasje:
P-rom: 63 kvm
BRA: 63 kvm

Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom:
U. etg: Stue, bad, vaskerom, trapperom.
1. etg: Entre, 3 soverom, bad, wc-rom og gang.
2. etg: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad.

Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom:
U. etg: Boder, teknisk rom.
1. etg: Garasje.
 

 

Standard

Unik sjanse til å flytte inn i ny bolig som skal oppføres på en nydelig tomt sentralt på Nordstrand. Tegnet av Strand / Løken arkitekter. Boligene er gjennomtenkt og godt tilpasset tomten og strøket. Arealeffektiv, med god planløsning og muligheter for individuelle tilpasninger gjør dette til en bolig som burde tilfredsstille de fleste behov.

Meget pene og innholdsrike boliger i moderne arkitektur, i fredelelig villastrøk. Husene er perfekt for dagens familier, som ønsker gode og solide hus, gjennomtenkt planløsning og ny standard. Her får du balansert ventilasjon, bedre vindtetting og isolasjon. Med andre ord, meget energivennlige boliger.

Boligene blir liggende på en høyde med fint utsyn og meget barnevennlig beliggenhet tilbaketrukket fra Åsdalsveien. Eiendommen grenser også mot friområde mot øst. Egen inngang til underetasjen gir også mange gode bruksmuligheter for denne delen av boligen.

Husene blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det en-stavs hvitpigmentert eikeparkett og på bad leveres fliser.

Entré/hall
Flislagte entré/hall type LB Extra eller tilsvarende. Fritt valg fra seriens 6 farger. Leverandør av fliser er Bergersen Flis.

  

Kjøkken
Kjøkken er tegnet praktiske og moderne, i åpne løsninger mot spisestue. Kjøkken har godt med plass til benke- og lagringsplass og god plass for spisebord og tilhørende møblement. Kjøkkeninnredning fra Sigdal, Mobalpa eller annen kjent leverandør entreprenøren tilbyr. Baderomsinnredning fra leverandørens varesortiment og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi pålydende kr. 150 000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske så lenge krav til de enkelte rom ivaretas.


Stue
Stuen er i kombinasjon med kjøkken. Fra stue/kjøkken finner man adkomsten til vestvendt balkong med balkongrekkverk i glass - sømløst og stolpefritt. Store vindusflater mot vest og øst samt god takhøyde gir boligene et særpreg, mot øst er det utsyn mot et hyggelig skogholt. Hus A blir levert med halvplan.

Det leveres sentralstøvsuger til boligen med ett uttak pr etasje. Slangesett inkluderes.

Bad/toalett

Vegghengte toaletter. Det blir ett-greps blandebatterier til servanter og dusj. 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.


Elektro

Bygget har et moderne arkitektonisk utrykk og vil holde en gjennomgående eksklusiv og tidløs stil utvendig som innvending. Boligene bygges iht. TEK 17 og dens strenge tekniske krav til bl.a. isolasjon og energibesparende løsninger som balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette gir lavere driftskostnader og et bedre inneklima.
Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400. Anlegget leveres som skjult anlegg, men noen synlige føringer kan forekomme. Det vil bli utarbeidet elektrotegning som viser standard plassering av punkter i boligen. Brann- og røykvarslere i henhold til gjeldene forskrift for bolig. Varslerne er tilkoblet strømnettet og har batteribackup.

Det leveres ringeknapp med tilhørende ringeklokke hovedinngangsdør. En utelampe ved inngangsdør, terrasse 1.etasje og ved evt. utgangsdør i kjeller. Det leveres to downlights på balkong. Det leveres lysarmatur på bod/vaskerom/teknisk rom i kjeller. Det leveres boks og trekkerør for TV/datauttak et valgfritt sted i boligen.


Elektromateriell leveres i Elko hvit utførelse som standard eller tilsvarende.
Flere punkter, kurser, TV/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg.
Utvendig el-skap i tilknytning til boligen.
 

 

Oppvarming

Boligen leveres med elektrisk gulvvarme i alle boligrom i kjeller i hele 1. etg. og på bad og vaskerom i 2. etg. Det leveres stålpipe med peisovn, type Curve 100. Øvrige rom uten varmekabler/varmefolie leveres med termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd (NEK 400).

 

Bebyggelse

Prosjektet er godkjent etter TEK17 og dens krav til byggeteknikk, isolasjon, innemiljø osv.

Boligene oppføres med grunnmur i passiv utførelse i sprøytebetong med isolerte støpte kjellergulv. Grunnmursplast og grunnmursisolasjon som avsluttes over terreng. Radonsperre i sålen under hele boligen.

Yttertak iht. tegninger, kompakt løsning med papp tekke, og om nødvendig snøfangere og stigtrinn. Bruk av snøfangere varierer ift takets helning (fall) Brannsikret iht. krav.

Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplatekledning, utvendig side med trepanel overflatebehandlet med beis fra fabrikk.
Utvendig kledning: Stående panel, dobbelt falset med rett kant fra Bergene Holm AS type Nord. Felt med liggende kledning leveres grunnet og med mellomstrøk i dobbeltfalset fuget smalt panel med spor i farge S1500-N Morgendis. Med grunnet kledning vil variasjoner i farge/ dekkevne være av forskjellig karakter. Det anbefales å male boligens utvendige kledning innen 1 år etter overtakelse.

Garasjeport i stål farge med dør i port.

Se for øvrig leveransebeskrivelsen som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

 

Parkering

Hus A og B har dobbel garasje integrert i boligens underetasje.
Hus C og D har enkel garasje integrert i boligens 1 etasje samt utvendig biloppstillingsplass.

Det leveres en el‑bil lader i garasje pr. bolig.

 

Tomten

Eiet tomt på 1.486 kvm for sameiet. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.
Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig ihht. kart i vedtektene.

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med asfalt med varmekabler i 2 kjørespor i bakken. Impregnert std. treplatting foran inngangsdør, og en treplatting på 9 m2 tilpasset terreng på hageside.

Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ellers ikke annen ny beplantning. Se utomhusplan for ytterligere detaljer. Situasjonskartet viser plassering av bygninger og veier.

 

Adkomst

Åsdalsveien er forholdsvis lite trafikkert villavei som strekker seg fra Nordstrandveien til Ingiers vei ved Skredderjordet. Ved adkomst fra Nordstrandveien ligger Åsdalsveien 38 på venstre hånd, etter krysset Åsdalsveien/Kyhns vei.

 

Beliggenhet

Vestvendt og høyt beliggende på "solsiden" av Åsdalsveien, tilbaketrukket og skjermet i andre husrekke fra vei. Et populært og barnevennlig boligområde med gangavstand til et bredt fritidstilbud, turområder, sjøen, skole, kollektivtransport og servicetilbud. Eiendommen grenser til friarealet "Midtåsenskogen" mot øst med gangstier mot Ljabrutrikken.
 

Servicetilbud


Gangavstand til Sæter handelssenter med et variert servicetilbud inkl. flere cafeer og spisesteder, dagligvare-, nisje- og klesforretninger. En kort kjøretur unna finner man også Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet ligger bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Kort vei til Ljabru trikkestasjon med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum. Kort vei også til buss i Ekebergveien og Ljan togstasjon.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med umiddelbar nærhet til friområdet i tilknytning til Skredderjordet. Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.

Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Sats på Lambertseter.

 

Hvorfor kjøpe nytt? 

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Flere økonomibesparende forhold i mange år fremover.

Vi har skrevet mer om de viktigste årsakene til hvorfor det er lurt å kjøpe en helt ny bolig i denne artikkelen.

 

 

Bilde av Jørgen Hartmark

MEGLER

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler - Krogsveen

Telefon 926 09 927

Meld din interesse