PRIS FRA: kr 19.750.000,-
VISNING Etter avtale med megler

Åmotveien 35 og 37 Åmotveien 35

Nøkkelinfo

 • Prisantydning fra
  Primærrom (P-rom)
 • Bruttoareal (BTA)
  Boligtype
 • Antall enheter
  Bruksareal (BRA)
Åmotveien 35 og 37

2 unike familieboliger sentralt på Korsvoll

Velkommen til Åmotveien 35 og 37! Her kommer to moderne eneboliger, med høy standard og nærhet til marka. Boligene vil gå over tre plan, få nybygg standard og et familievennlig preg. Blant annet blir det egen inngang i underetasjen, noe som gir fleksible bruksmuligheter. Det blir solfylte uteplasser, pent opparbeidet hage og 2 garasjeplasser. Omgivelsene er stille, grønne og meget barnevennlige med umiddelbar nærhet til marka, Korsvollbanen og Korsvoll skole.

 

Det blir stue med åpen kjøkkenløsning og plass til spisebord og andre møbler. Et herlig allrom og naturlig samlingspunkt hvor store vindusflater vil trekke omgivelsene inn i rommet. Videre blir det stue i 2. etasje med store vindusflater, tre delikate bad, toalettrom og et vaskerom. Boligene får tre soverom, hvorav ett med suiteløsning, i tillegg blir det romslige boder.

 

For mer informasjon og prospekt, kontakt Anders Hartwig Thoresen, anders@privatmegleren.no mob: 93 45 91 50

 

 

Kort fortalt

 • To moderne eneboliger.
 • Svært attraktiv beliggenhet.
 • Gode planløsninger og høy standard.
 • Parkering i integrert garasje og i eksisterende garasje.
 • Markterrasse og balkonger.
 • Solfylt med pent opparbeidet hage.
 • Kjøkken leveres av Sigdal.
 • Lys og luftig stue med spiseplass.
 • En ekstra stue som gir ekstra spillerom.
 • Tre delikate bad med dusjløsning.
 • Toalettrom og eget vaskerom.
 • Tre soverom, ett med suiteløsning.
 • Tre boder, én med utvendig adkomst.
 • Fliser, enstavs parkett og innfelte downlights.
 • Et trendy og smakfullt fargevalg.
 • Balansert ventilasjon med gjenvinning.
 • Utstrakt bruk av vannbåren varme.

 

Arealer og fordeling pr. etasje

Hus A: BTA 245 kvm / BRA 215 kvm  / P-ROM 148 kvm / S-ROM 67 kvm

PRIS INK. OMKOSTNINGER:  kr 19.901.369.50,-

 

Hus B: BTA 244 kvm / BRA 210 kvm / P-ROM 150 kvm / S-ROM 60 kvm

PRIS INK. OMKOSTNINGER: kr. 19.901.369.50,-

 

Innhold

Boligene har følgende planløsning:

 

U. etasje: Trappegang, bad, vaskerom, teknisk rom og 3 boder (en med separat inn-/utgang).

1. etasje: Hall m/trapp, wc-rom og stue/kjøkken med utgang hage.

2. etasje: Trappegang, 2 bad, stue og 3 soverom.

 

Annet: Garasjerom, markterrasse og balkong(er).

 

Standard

Entré/hall

Entreen/hallen vil gi et meget godt førsteinntrykk og en liten teaser på den smakfulle stilen som preger boligen. Rommet får delikate gulvfliser i 60 x 60 cm og de slette veggene vil bli malt to strøk i farge Kalkgrå. Det samme blir himlingen. Listefri overgang mellom vegger og himling vil forsterke det moderne anstrøket, og det blir også listefritt rundt vinduene.

 

På høyre side blir det garderobesone og dør til toalettrom. En trapp vil svinge seg opp til andre etasje og ned til underetasjen. Rett frem blir det åpen løsning med trinn ned til stue/kjøkken. Trappeløpet mellom etasjene får åpne trinn, samt håndløper og rekkverk med trespiler malt i farge type RAL 7021 - Svartgrå.

 

Innvendige dører leveres av Swedoor og blir av typen Unique 01L i fargen Svartgrå. Håndtak og vridere blir av typen Formani Basics LB 11 i sort/matt. Dørbelistning leveres i samme farge som dørene, mens gulvlister leveres i standard glatt utførelse, farge Kalkgrå 2903-Y30R. Fargen Kalkgrå har en behagelig, gråbeige tone med varme i og blir gjennomgående for øvrige oppholdsrom.

 

Kjøkken og stue

Kjøkkeninnredningen kommer fra kvalitetsleverandøren Sigdal, Mobalpa eller annen kjent leverandør entreprenøren tilbyr. Kjøkkenet er en del av en leveranse til en pålydende verdi av kr 250.000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Leveransen inkluderer også baderomsinnredning og garderober. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske såfremt krav til de enkelte rom ivaretas. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin.

 

Stuen vil legges i åpen løsning med kjøkkenet, noe som skaper et herlig allrom med god plass for både sofagruppe og spisebord. Her kan familien samles til alle type måltider, lekselesing og koselige spillkvelder. Store vinduer vil strekke seg fra gulv til tak, slik at omgivelsene trekkes inn i rommet. Dessuten blir det skyvedør med utgang til markterrasse og hagen. Med kort vei fra kjøkkenet kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt medbringes ut i det fri.

 

Her blir det enstavs eikeparkett, og veggene og himlingen blir malt to strøk i farge Kalkgrå. En fondvegg i kjøkkensonen males to strøk i farge Elegant som er en lun, flott, mørk gråtone som passer perfekt i kombinasjon til Kalkgrå. Parketten blir av typen Kährs Eik Springfield, som er et mattlakkert, hvitpigmentert enstavs plankegulv - smakfullt og rustikt med alle eikens naturlige fargevariasjoner. Parketten blir gjennomgående for alle oppholdsrom som ikke får fliser.

 

Stue 2 etasje

Stuen vil få god plass for sofagruppe og tv-løsning. Akkurat som i stuen under, vil store vindusflater strekke seg fra gulv til tak og fylle rommet med naturlig lys. I tillegg blir det skyvedør til balkong hvor solforholdene kan nytes fullt ut. Stuen vil ligge som et sosialt samlingspunkt for soverommene, og kan gi ytterligere spillerom og privatliv for alle i familien. Rommet får parkett, samt vegger og himling malt i farge Kalkgrå.

 

Stue i 2 etg.

Underetasje

Det er verdt å merke seg at det blir tre romslige boder i underetasjen. Den ene boden får utvendig adkomst og med toalett i samme etasje legges alt til rette for en fleksibel bruk. Her kan man for eksempel lage kjellerstue, en skjermet ungdomsavdeling eller tilby et mer privat krypinn for overnattingsgjester. Bodene får parkett, vegger malt to strøk i Kalkgrå og himling malt to strøk i hvitt. merk at rom i underetasje ikke er byggemeldt til varig opphold.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen får tre delikate bad, fordelt med to i andre og ett i underetasjen. I tillegg blir det toalettrom og et vaskerom. Alle badene får fliser av typen LB Ekstra fra Bergersen Flis. Baderomsinnredningen kommer fra Sigdals varesortiment og inngår i samme pakke som kjøkken og garderober. Forøvrig blir det vegghengte toaletter, samt ett-greps blandebatterier til servanter og dusjløsninger.

 

Toalettrom

Boligene får eget toalettrom med adkomst fra hallen, en løsning som kan være ekstra kjærkommen for familier med små barn. 

 

Vaskerom

Vaskerommet blir i underetasjen og får adkomst fra trappegangen. 

 

Soverom og garderobe

Boligene får tre gode soverom. Alle rommene vil ligge i andre etasje, hvorav hovedsoverommet får en flott suiteløsning med smart garderobedel og eget bad (samt utgang til balkong i hus A). 

 

Garderobeskap leveres av Sigdal, og inngår i samme pakke som kjøkken og bad. Hovedsoverommet får garderobedel og det blir plass til garderobeskap på begge barnerommene. Det blir avsatt plass til garderobe i hallen og det blir ytterligere oppbevaringsplass i tre romslige boder i underetasjen. Én av bodene får utvendig adkomst.

 

Fasade og utområde

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen leveres maskinplanert med stedlige masser, matjord og ferdigplen. Plenen legges rundt eller rett etter overtagelse, og må vannes og vedlikeholdes av kjøper. Det anlegges hekk av type Agnbøk eller tilsvarende mellom boligene, og vei- og gangarealer leveres med Herregårdssingel.

I første etasje får stue/kjøkken skyvedør til en markterrasse i tre som tilpasses husets kledning og tomten. Terrassen blir på ca. 15 kvm. I andre etasje får stuen utgang til hver sine balkonger, hovedsoverommet i hus A får også en utgang til en ekstra balkong.

Balkongene får stolpefritt glassrekkverk med håndløper i Svartgrå. Med slike utefasiliteter blir det god plass for sittegrupper, grilling og middagsgjester. Man kan enkelt flytte seg etter solen - og belysning bidrar til at hyggen kan nytes til sent om kvelden.

 

Oversiktsbilde Åmotveien

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom en rekke tilvalg - slik at akkurat denne boligen blir ditt nye drømmehjem! Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

 

Oppvarming/ teknisk

Boligene leveres med berg/vann varmepumpe som gir vannbåren gulvvarme. Det tas forbehold om at brønnboring lar seg gjennomføre på eiendommen, alternativt leveres luft/vann varmepumpe med utedel. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen romtermostat/regulator på egen kurs/sløyfe.

 

Pipe og peis kan utføres som tilvalg.

 

Det blir vannbåren gulvvarme i første- og underetasje, med unntak av garasjerom. Andre etasje kan leveres med vannbåren gulvvarme som tilvalg. Bad leveres med elektrisk varmekabel og pipe/peis kan utføres som tilvalg. Øvrige rom leveres med termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd.

 

Eneboligene får balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Balansert ventilasjon bidrar med både frisk tilluft og et sunt innemiljø. Det leveres 200 liter varmtvannsbereder for varmtvann, samt nødvendige fordelerskap. Dessuten blir det montert to utekraner, hvorav den ene med kaldt og varmtvannstilkobling.

 

Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400. Elektromateriell leveres i hvit utførelse som standard. Innvendig leveres det 10 stk. downlights fritt plassert og resterende rom får ett takpunkt klargjort for lampe. Det leveres lysarmatur på vaskerom, boder og teknisk rom i underetasjen.

 

Utvendig leveres det 10 stk. downlights fritt fordelt på inngangsparti, terrasse og balkonger. I tillegg blir det montert utelampe ved utgangsdør i kjelleren. Ellers blir det levert boks og trekkerør for tv/datauttak et valgfritt sted i boligen. Kjøper må selv besørge bestilling av tv/data og teleløsninger.

 

Parkering / Garasje

Det blir parkering i integrert garasje, og i eksisterende garasje på eiendommen for hver enebolig (totalt 2-plasser hver). Øvrig parkering vil skje etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk, etterspurt og svært barnevennlig boligområde på Korsvoll, i bydel Nordre Aker i Oslo. Tomten ligger i grønne og rolige omgivelser med kort vei til marka med fantastiske tur- og rekreasjonsområder, samt idrettspark med flere fotballbaner, skoler og flere barnehager.

Den nære beliggenheten til Nordmarka gjør Korsvoll til et populært område for de fleste av oss. Det er milevis med turstier og skogsveier, samt flere idylliske tjern og vann for både bading og fisking. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper. I tillegg er det et aktivt idrettsmiljø hvor Korsvoll IL har et bredt tilbud innen flere idrettsgrener.

Det er ikke mer enn ca. 300 m til Korsvollbanen som ligger like over Korsvolltoppen (også kalt Tyskertoppen) - en stor naturpark med panoramautsikt over byen og fjorden. For den som spiller tennis er det kort vei til ett flott tennisanlegg på Grefsen og for den som er glad i alpint er det alpinanlegg i Grefsenkleiva.

Det er ca. 2 km til Maridalsvannet som er den største innsjøen i Oslo. Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Benytt gjerne den sammenhengende gang- og sykkelvei langs Akerselva som fører helt ned til sentrum. På veien finner du flere hyggelige kafeer og serveringssteder.

 

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Korsvoll, Joker Nordberg og Spar Tåsen. Sistnevnte med fristende ferskvaredisk. Forøvrig har Tåsen Nærsenter et variert utvalg med blant annet apotek, mote, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3,5 km til Storo Storsenter som er Oslos største kjøpesenter. Senteret har en oversiktlig planløsning og en spennende miks av 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Havnabakken som ligger ca. 10 min gange fra boligen, og det tar ca. 5 min på sykkelsetet til Holstein T-banestasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Storo, 9 min til Grefsen, 12 min til Majorstuen, 15 min til Oslo S og 42 min til Oslo lufthavn Gardermoen.

Fra eiendommen er det ca. 9 min gange til Korsvoll barneskole og for elever i ungdomstrinnene er det ca. 6 min på sykkelsetet til Nordberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

 

Hvorfor kjøpe nytt? 

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Flere økonomibesparende forhold i mange år fremover.

Vi har skrevet mer om de viktigste årsakene til hvorfor det er lurt å kjøpe en helt ny bolig i denne artikkelen.

Bilde av Anders Hartwig Thoresen

MEGLER

Anders Hartwig Thoresen

Privatmegleren - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Telefon 934 59 150

Meld din interesse