Bolig til salgs

Vi i Opsahl Bolig bygger moderne, arkitekttegnede boliger. Vår styrke ligger i fokuset på godt faglig håndverk, god funksjonalitet og alltid fornøyde kunder. Her får du en oversikt over alle våre prosjekter og hvilke boliger som er til salgs nå. Kanskje finner du din neste bolig her?

Se alle våre prosjekter

 

Hvorfor kjøpe helt ny bolig?

Usikker på om du skal kjøpe bruktbolig eller nybygg? Her redegjør vi for de største fordelene ved å velge nybygg.

Les mer

 

Miljøfokus

Vi ønsker å ta ansvar når det kommer til miljø. Opsahl Bolig var en av de første eiendomsaktørene i landet som ble miljøfyrtårnsertifisert, og vi streber etter å til enhver tid levere bedre enn krav og forskrifter tilsier. Vi ønsker å være med på å dra markedet i riktig retning på dette området. Derfor bygger vi nå flere av våre boliger med solceller på taket. 

Les mer

Finn drømmeboligen din

Mye skal stemme når du er på jakt etter drømmeboligen. Her får du noen tips på veien til hva du bør tenke på neste gang du skal ut på boligjakt for å finne boligen som passer nettopp deg.

Les mer

Praktisk om boligkjøp

Budgivning

 

Alle bud/kjøpetilbud på boligene våre som er til salgs skal være skriftlig og sendes det aktuelle meglerforetaket per e-post, skjema eller sms. Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler.

 

Praktisk om boligkjøp

Finansiering

 

Finansieringen din må dokumenteres av en bank. Lurer du på noe angående lån til kjøp av eiendom, kontakt megler for avklaring av finansielle forhold. Noen av meglerfirmaene vi benytter oss av har avtale med banker om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Megleren mottar godtgjørelse for dette.

Praktisk om boligkjøp

Når betaler du din nye bolig?

 

10 % av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse. Denne innbetalingen må være fri egenkapital. Resterende beløp betaler du først ved overtakelsen av din nye bolig.

 

Selge eiendom?
 

Ta kontakt med oss