Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn

Opsahl Gruppen og Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn., og støtte opp om lokale lag og foreninger gjennom Opsahlfondet.

Bilde av Lene Larød

Lene Larød

Markedskoordinator

lene@aoe.no

Vi er i tillegg stolt sponsor av aktører innen blant annet humanitær virksomhet og ideelle organisasjoner. Vi støtter både lokale og nasjonale tiltak. Av hva vi har gjort utenfor nærmiljøet kan vi nevne at vi er faddere for en hel barneby i El Salvador, vi har bygget en fødeklinikk i Uganda og en mobil helseklinikk i San Salvador.

 

Lokale tildelinger 2020

I årets tildeling har vi gitt støtte til 21 lokale tiltak. Fjordtunet på Bekkelaget er ett av disse. Fjordtunet driver frivillig arbeid for å skape en grønn og samlende møteplass ved fjorden. Hovedsakelig med aktiviteter utendørs, som urbant landbruk, matkurs, trening, yoga, workshops, ungdomsklubb, naturverksted, kunst, foredrag og design med marin forsøpling.

 

Vi støtter også Manglerud Star Hockey sin jenterekruttering. Likestilling og likebehandling er viktig for Manglerud Star Hockey, og de ønsker å gi et eget tilbud til jenter i alderen 6-10 år.

 

Julianne Kristiansen ønsker å starte Oppsal barneteater hvor de skal tilby et gratis fritidstilbud for barn og unge i alderen 11 -14 på Oppsal frivilligsentral.

 

Nasjonale og internasjonale tildelinger 2020

Det vil i år bli gitt tildelinger til ett nasjonalt tiltak, Amandaprosjektet. De strikker tepper til prematurfødte barn. Internasjonalt fortsetter vi som Amnesty Total supporter og støtter AWC i Tanzania.

 

Mottakere 2020

Amandaprosjektet
Amnesty
Attitude, Viqueens cheerleaders
Bøler basket
Bøler frivillighetssentral
Fjordtunet
Fokus bordtennisklubb
Green cycling Norway
IF Frøy
Isleggerne, Sportsplassen Ekeberg
Jan Bergersen, parautøver, Fokus bordtennisklubb
Knut Røhme, rundbanesykling
Lambertseter bryteklubb
Manglerud Star hockey, jenterekruttering
Manglerud skoles skolehage
Nordstrand IF, håndball G2007
Nordstrand musikkonkurranse
Norsk forening for Williams syndrom
Opsahl barneteater
Rustad langrenn
Sander Vossan Eriksen, skihopper, Bekkelaget
Stina Kajsa Colleou, svømmer, Lambertseter svømmeklubb
Østensjø barne- og ungdomsteater
ØX  - Østmarka på kryss og tvers

 

Les mer om Opsahlfondet her.

 

RELATERTE ARTIKLER

Takterrasse

Hvorfor kjøpe en helt ny bolig?

Å flytte inn i en splitter ny bolig er en helt egen følelse. I tillegg er det flere gode fordeler. Her redegjør vi for de viktigste grunnene til å velge nybygg.

Les mer

Gartnerboligen stue

Hvordan finne drømmeboligen?

Det å kjøpe en ny bolig er kanskje den største investeringen du kommer til å gjøre. Her får du noen tips på veien til å finne din drømmebolig.

Les mer

Soverom vardeveien

Prosessen ved kjøp av ny bolig

Kjøpsprosessen er nøye lagt opp slik at det skal være enkelt og oversiktlig for deg som skal kjøpe et nytt hjem fra Opsahl Bolig. Her får du en oversikt over hvordan prosessen foregår.

Les mer

Solcellepaneler

Fokus på solenergi

Solenergi er et stadig mer relevant tema. Vi ønsker å ta et ansvar når det kommer til miljø, derfor bygges flere av våre boligprosjekter med solcellepaneler på taket.

Les mer

Interiørtrender 2021 - nye farger fra Jotun

Interiørtrender 2021 - nye farger fra Jotun

Opsahl Boligs interiøransvarlig, Heidi Mjelva, viser frem våre favoritter fra Jotun Ladys nye farger og kommer med sine anbefalinger og tips til hvordan du kan benytte de nye fargene i ditt hjem.

Les mer

Høstsjekk av hus og hage

Vinteren står for døren og det er tid for å gjøre noen forberedelser hjemme. Tar du en runde og sjekker hus og hage nå er du godt forberedt på den fine, kalde tiden.

Les mer

Innvendig solskjerming - interiørtrender 2021

Innvendig solskjerming er viktig for å skape et godt bomiljø. Vi har tatt en titt på de ulike trendene, og kommer her med tips til når du skal gå til innkjøp av solskjerming til ditt hjem.

Les mer

Tilvalg ved boligkjøp

Det er mange valg man skal gjøre ved kjøp av ny bolig. Vi har snakket med Opsahl Boligs interiøransvarlig, Heidi Mjelva, som gir oss sine beste tips til tilvalg ved boligkjøp.

Les mer

Interiør

Peis - interiørtrender 2021

For oss her i nord er det få ting som er bedre enn å fyre opp i peisen på en kald vinterdag. Det er noe beroligende med å se på flammene, og ildstedet gir en lun og god varme.

Les mer

Innred med grønne planter - interiørtrender 2021

I en årstid hvor vi tilbringer mye tid inne og hvor vi i tillegg er rammet av en pandemi som begrenser sosial omgang, kan planter gjøre underverker i hjemmet. Planter skaper liv og harmoni og det sies at vi blir mer konsentrerte og motiverte når vi omgir oss med grønne vekster. Naturen får oss til å føle oss bedre, og ved å hente naturen inn i boligen kan det føles stressreduserende og harmonisk.

Les mer

Jotun lady 1909 kalkoker

Interiørtrender 2022 – nye farger fra Jotun

Årets fargekart fra Jotun Lady er ute, og for en lekker samling av nydelige paletter. Fargetrendene oppsummerer vår interiørekspert med 3 ord...

Les mer