Fokus på solenergi

Solenergi er et stadig mer relevant tema. Vi ønsker å ta et ansvar når det kommer til miljø, derfor bygges flere av våre boligprosjekter med solcellepaneler på taket.

Bilde av Elisabeth Juell

Elisabeth Juell

Ansvarlig Markedssjef

elisabeth@aoe.no

Spar penger og miljøet

Som utbygger er vi vårt ansvar bevisst på å bygge boliger som er bærekraftige og miljøvennlige. Ved å legge solcellepaneler på hustak fører det til at boligene får deler av energien sin produsert på taket og dermed blir mer energieffektive. Dette gjør at huseierne i tillegg til å sette sitt positive miljøavtrykk via boligene sine, får lavere strømutgifter. 

 

Anerkjent leverandør

Solcellepanelene vi benytter oss av leveres av energiselskapet Otovo som jobber for å levere kortreist og garantert grønn energi produsert på eget tak. Solpanelene Otovo bruker leveres fra produsenter med gode garantiordninger og kvalitetsprodukter som forringes minimalt over tid. Dagsaktuelle Otovo vant høsten 2017 Storebrands bærekraftspris “Årets håndtrykk” for å gjøre en positiv forskjell innen bærekraftsfeltet, og er en solid aktør i markedet. 

Norges største solcellepark på privathus

Blant våre prosjekter med fokus på solenergi, er Furumo i Ski det største. Her skal 72 eneboliger og rekkehus bygges med solcellepaneler på taket, noe som gjør prosjektet til Norges største solcelleprosjekt på private boliger noensinne. Her estimerer Otovo nesten 1.500 solcellepaneler og en årlig produksjon på 300 megawattimer. Det betyr at de som kjøper hus her vil få dekket mellom 15 og 60 prosent av strømforbruket sitt av egenprodusert solenergi. I tillegg vil de felles carportene også få solceller til elbillading (nok til ca 300 ladinger i året.)

Les mer om Furumo her

 

Familieboliger på Ekeberg/Brannfjell bygges med solpaneler på taket

I Vardeveien 7 bygger vi fire nye funkishus som alle får solcellepaneler fra Otovo på takene.

Les mer om Vardeveien 7 her

RELATERTE ARTIKLER

Gartnerboligen stue

Hvordan finne drømmeboligen?

Det å kjøpe en ny bolig er kanskje den største investeringen du kommer til å gjøre. Her får du noen tips på veien til å finne din drømmebolig.

Les mer