Er du vår nye markedskonsulent?

Opsahl Gruppens markedsavdeling søker nå en utadvendt og engasjert markedskonsulent! Er det deg?

Bilde av Elisabeth Juell

Elisabeth Juell

Ansvarlig Markedssjef

elisabeth@aoe.no

Vi er i vekst med mange spennende prosjekter foran oss. Vi lever av fornøyde kunder og et godt rykte, og strekker oss langt for å kunne imøtekomme og helst overgå målgruppens ønsker og behov. For å kunne levere fantastiske resultater søker vi nå forsterkninger til vår markedsavdeling, og vi gleder oss til å utvide familien med et nytt medlem!

 

Til stillingen som markedskonsulent søker vi nå etter en god potet, en allround markedsfører, eller en klassisk enhjørning, om du vil. Du skal få støtte vår markedssjef Elisabeth i hennes arbeid, og gjerne tilføre en ekstra dimensjon på de områdene du behersker spesielt godt, det være seg tekst, PR- og kommunikasjonsarbeid, videoproduksjon, design, SoMe og/eller Performance Marketing. Besitter du flere superkrefter er det topp, hos oss vil du få bidra litt overalt og vi skal ikke undertrykke hverken din kreativitet eller ditt pågangsmot!  Vi tror du er godt påkoblet digitalt, at du har jobbet med markeds- og kommunikasjonsarbeid tidligere og at du er fleksibel og innstilt på å jobbe operativt.

 

Vi retter oss mot både bolig og næring, og i stillingen vil du derfor få jobbe med både B2B- og B2C-markedsføring. Vi er opptatt av godt innhold og produserer mye og ofte til både nett, artikler, nyhetsbrev, brosjyrer og sosiale medier. Dette gjelder alt fra interiørartikler rettet mot potensielle boligkjøpere til intervjuer med leietakere i våre kontorbygg. Vi ser for oss at du kan utvikle spennende innhold som du senere kan publisere og gjerne optimalisere i våre digitale kanaler.  Du er selvfølgelig velkommen til å ta med kamera på oppdrag og vil du filme og gjøre noe gøy med dette senere, støtter vi deg her! Du synes generelt kommunikasjonsarbeid er gøy, tenker gjerne litt utenfor boksen og har et velutviklet visuelt blikk.

 

Noen typiske arbeidsoppgaver vi ser for oss:

- Utvikle content, herunder artikler, intervjuer og tekster
- Arbeide med kommunikasjon på digitale flater, som nettsider (inkl. SEO), sosiale medier og nyhetsbrev
- Intern og ekstern kommunikasjon, samt PR-relaterte oppgaver
- Utvikle enkelt grafisk materiell, hovedsakelig med utgangspunkt i malverk (plakater, annonser, invitasjoner, etc), i Adobe Indesign og Photoshop
- Bistå med å arrangere eventer for kunder og samarbeidspartnere
- Booke/koordinere annonser
- Bestille og følge opp markedsmateriell

 

Vi tror det finnes mange yngre, ivrige og positive krefter der ute, som i tillegg kanskje har noen års relevant arbeidserfaring.  Hos oss blir du en del av et uformelt, engasjert og dynamisk arbeidsmiljø. Vi er en gjeng arbeidsomme, joviale og positive folk, som trives aller best når vi jobber i team, med tempo, temperatur og tillit – det er laget som leverer resultatene hos oss og vi håper vi nå kan forsterke Team Opsahl ytterligere.

 

Du vil få god hjelp og støtte av både markedssjef og øvrige kolleger – vi er mange som mener noe om hvordan vi gjør ting hos oss! Vi tror likevel det er bra om du trives med ansvar, er selvgående, jobber effektivt og kan forholde deg til deadlines.

 

Vi holder til på Skullerud i Oslo, der vår daglige leder Anders er vokst opp og hvor han sverger på å aldri flytte fra. Hit kommer du via t-banen, buss eller bilen din – parkering er ikke et problem. Vil du vite litt mer om oss og vårt engasjement kan du lese deg opp her.  Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Camilla Bartnes fra TEFT, som bistår oss på denne rekrutteringen.

 

Send inn søknad

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via denne lenken som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

 

Kontaktperson

Camilla Bartnes, TEFT
Epost: camilla@teft.no
Tlf: +47 975 45 597

RELATERTE ARTIKLER

Takterrasse

Hvorfor kjøpe en helt ny bolig?

Å flytte inn i en splitter ny bolig er en helt egen følelse. I tillegg er det flere gode fordeler. Her redegjør vi for de viktigste grunnene til å velge nybygg.

Les mer

Gartnerboligen stue

Hvordan finne drømmeboligen?

Det å kjøpe en ny bolig er kanskje den største investeringen du kommer til å gjøre. Her får du noen tips på veien til å finne din drømmebolig.

Les mer

Soverom vardeveien

Prosessen ved kjøp av ny bolig

Kjøpsprosessen er nøye lagt opp slik at det skal være enkelt og oversiktlig for deg som skal kjøpe et nytt hjem fra Opsahl Bolig. Her får du en oversikt over hvordan prosessen foregår.

Les mer

Solcellepaneler

Fokus på solenergi

Solenergi er et stadig mer relevant tema. Vi ønsker å ta et ansvar når det kommer til miljø, derfor bygges flere av våre boligprosjekter med solcellepaneler på taket.

Les mer

Interiørtrender 2021 - nye farger fra Jotun

Interiørtrender 2021 - nye farger fra Jotun

Opsahl Boligs interiøransvarlig, Heidi Mjelva, viser frem våre favoritter fra Jotun Ladys nye farger og kommer med sine anbefalinger og tips til hvordan du kan benytte de nye fargene i ditt hjem.

Les mer

Høstsjekk av hus og hage

Vinteren står for døren og det er tid for å gjøre noen forberedelser hjemme. Tar du en runde og sjekker hus og hage nå er du godt forberedt på den fine, kalde tiden.

Les mer

Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn

Opsahl Gruppen og Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn., og støtte opp om lokale lag og foreninger gjennom Opsahlfondet.

Les mer

Innvendig solskjerming - interiørtrender 2021

Innvendig solskjerming er viktig for å skape et godt bomiljø. Vi har tatt en titt på de ulike trendene, og kommer her med tips til når du skal gå til innkjøp av solskjerming til ditt hjem.

Les mer

Tilvalg ved boligkjøp

Det er mange valg man skal gjøre ved kjøp av ny bolig. Vi har snakket med Opsahl Boligs interiøransvarlig, Heidi Mjelva, som gir oss sine beste tips til tilvalg ved boligkjøp.

Les mer

Interiør

Peis - interiørtrender 2021

For oss her i nord er det få ting som er bedre enn å fyre opp i peisen på en kald vinterdag. Det er noe beroligende med å se på flammene, og ildstedet gir en lun og god varme.

Les mer

Innred med grønne planter - interiørtrender 2021

I en årstid hvor vi tilbringer mye tid inne og hvor vi i tillegg er rammet av en pandemi som begrenser sosial omgang, kan planter gjøre underverker i hjemmet. Planter skaper liv og harmoni og det sies at vi blir mer konsentrerte og motiverte når vi omgir oss med grønne vekster. Naturen får oss til å føle oss bedre, og ved å hente naturen inn i boligen kan det føles stressreduserende og harmonisk.

Les mer